Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
akontaciju uplacuju izmedju 5 i 15 dana.
pre polaska kupite neku rublju u banci ili ostavite na kartici 2000-3000 dinara, na ruskim bankomatima mozete da podignete u rubljima (automatski obracunava kurs, za jednu rublju skida oko 2.7 dinara).

od 1 marta je decko otisao na nps 11,kasnila isplata zbog plate,medjutim jos uvek izgleda nisu uplatili.Inace su im rekli da ce biti za 10ak dana.Ocekujem izvestaj iz banke na mobilni ali nista,a inace su lose komunikacije sa nps 11 pa ne znam ni da li on sta zna.

Poslednja izmena:
Dobro vece, dragi moji forumasi, mozda neko ima informaciju za posrednika - Stana iz Sabca. Ova zena organizuje grupe za posao u Rusiji, pa ako neko imao iskustvo saradnje sa njom...

Budite vrlo oprezni kada je ona u pitanju i dobro proverite gde vas salje.
Ona verovatno jos uvek radi ja znam za dva slucaja gde su ljudi lose prosli.
Jednu grupu ljudi je poslala u Katar pre otprilike dve godine kod nekog slovenca ljudi su preziveli tamo pakao sreca njihova da je tamo radila jedna hrvatska firma pa su im pomagali.
Drugi slucaj koji znam je ovaj iz Socija kada su se ljudi vracali sa vladinim avionom od zimus glavni izvodac je bio OLIM STROJ a podizvodac Tankosic Rasko iz Ivanjice.
LJudima iz Bosne je Stana uzimala 300 evra za agencijsku uslugu a zna se kako su prosli u tom posredovanju je ucestvovao i Nenan Nenadovic iz Vince.
Mozda ovo nekom i bude od pomoci

Mene zbunjuje da nam u aneksu ugovora pise da se vraca najkasnije do septembra ( 6 meseci ) a prvi put nam je da je otisao i dobio je vizu na 3 meseca. Da li je moguce da mu tamo produze vizu? Inace, jos uvek se nije javio, nemamo nikakve informacije. U Jakutiji je, VL 15-16. Unapred se zavaljujem na svakom odgovoru:worth:

od 1 marta je decko otisao na nps 11,kasnila isplata zbog plate,medjutim jos uvek izgleda nisu uplatili.Inace su im rekli da ce biti za 10ak dana.Ocekujem izvestaj iz banke na mobilni ali nista,a inace su lose komunikacije sa nps 11 pa ne znam ni da li on sta zna.

Mom suprugu su uplatili akontaciju posle 35 dana od dana odlaska .Proveri u banci licno jer meni nije stizala poruka uplacena je tek kada je on tamo trazio od sefa da proveri sta se desava.

Ljudi ja sam veeooooooooma zabrinut :( ne znam sta mi je sa Ljiljom :( Ocekivao sam neku poruku upozorenja od nje ali nista. Stvarno se brinem da se nije joj nesto desilo nista ne pise na forumu :( Necu ni platu ni akontaciju hocu da mi se Ljiljki javi :heart::)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back