uzivajte u plati
. Kod nas nikakvih novosti,mm se jos nije javio... uzasno je ovo cekanje.
. Kod nas nikakvih novosti,mm se jos nije javio... uzasno je ovo cekanje.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Kod nas nikakvih novosti,mm se jos nije javio... uzasno je ovo cekanje.legla mmmmm
Za 10 Evra za skajp uzimaju 1440, a za Voip ne uzimaju proviziju. Ja sam aktivirao onu opciju, da za 4.1 Evra pricam 120 min prema ruskom mobilnom broju, vazi mesec dana. Minut onda ispada 3.5 centi
Ima li sta novo u vezi Sabete? Jel se krenulo ili je jos rano?

, moze li pomoc ? Da li neko od vas zna da li mi ikako odavde mozemo njima u Rusiji da dopunimo kredit na telefon? Da li ima neka varijanta kao kod nasih operatera kod pripejda?
. Legla plata i opustosila forum. Nema vise nikog za razgovor,druzenje......Naopako,jel niste do sad uspeli da ju potrosite
. Jel treba pomoc . Legla plata i opustosila forum. Nema vise nikog za razgovor,druzenje......Naopako,jel niste do sad uspeli da ju potrosite
. Jel treba pomoc
![]()
i cuvam ih ko oci u glavi.. 
Dobro vece, dragi moji forumasi, mozda neko ima informaciju za posrednika - Stana iz Sabca. Ova zena organizuje grupe za posao u Rusiji, pa ako neko imao iskustvo saradnje sa njom...
Inace nosim 49,50 broj obuce.Dobro vece, dragi moji forumasi, mozda neko ima informaciju za posrednika - Stana iz Sabca. Ova zena organizuje grupe za posao u Rusiji, pa ako neko imao iskustvo saradnje sa njom...
Nov sam na forumu.Interesuje me da li u Velesstroju imaju velikih brojeva radne obuce (cizama) kad se dodje u Rusiju.Da znam da li da ponesem svoje iz Srbije da nedaj boze ne ostanem bos na gradilistu kad dodjem tamo?Inace nosim 49,50 broj obuce.
Nov sam na forumu.Interesuje me da li u Velesstroju imaju velikih brojeva radne obuce (cizama) kad se dodje u Rusiju.Da znam da li da ponesem svoje iz Srbije da nedaj boze ne ostanem bos na gradilistu kad dodjem tamo?Inace nosim 49,50 broj obuce.
akontaciju uplacuju izmedju 5 i 15 dana.zna li neko da li su isplacivane akontacije za one koji su otisli u martu u rusiju