Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga Strana 31 na ovoj temi:"TA STANA JE ISKORISTILA BEORUS I SPAKOVALA LJUDE KOJI SU TREBALI DA IDU KOD IZVESNOG LJUBANA U RUSIJU. INACE ZENA JE RADILA U POLICIJI PA JOJ SE NISTA NE PREPISUJE. RADILA JE FALS DIPLOME I SKUPLJALA SA KOCA I KONOPCA SAMO ZBOG PARA. NEMA FIRMU TAKO DA SE CUVAJTE I NJE, JER NJU NEINTERTESUJU POSLEDICE FIRME ZA KOJU ONA RADI. NE MOZE NEKO DA SALJE LJUDE U RUSIJU AKO NIJE BIO TAMO! A IMA IH MNOGO TAKVIH. TI SI JEDAN OD SEZDESET LJUDI KOJI SU NA SPISKU. JAVI SE ILI IDES NA POSAO ILI DA TI SE VRATI NOVAC."
A evo i incidenta u kome je ona akter:http://vesti.krstarica.com/hronika/srbi-ilegalci-proterani-iz-rusije/

Nov sam na forumu.Interesuje me da li u Velesstroju imaju velikih brojeva radne obuce (cizama) kad se dodje u Rusiju.Da znam da li da ponesem svoje iz Srbije da nedaj boze ne ostanem bos na gradilistu kad dodjem tamo? :) Inace nosim 49,50 broj obuce.

Dobro vece, dragi moji forumasi, mozda neko ima informaciju za posrednika - Stana iz Sabca. Ova zena organizuje grupe za posao u Rusiji, pa ako neko imao iskustvo saradnje sa njom...

Neznam šta bih rekao a da nije već rečeno.
Sedite i isčitajte forum od početka do kraja kao ja a i mnogi ovde,Mada sam siguran da ste pročitali i znate samo vam je mrsko da tražite.
Par stranica unazad imate i njen broj pa je pozovite.
Ja sam je zvao pre desetak dana i rekla mi je -citiram :"Sine pamet u glavu nikom nedaj pare unapred i nikome nedaj pasoš iz ruku, nemogu da ti pričam šta je samnom bilo ali sve su to mangupi i prevaranti. Ja ti nemogu pomoći žena sam u godinama i posle onog skandala, sigurno si saznao na internetu za to kao što si i za broj mog mobilnog, nemam više ni snage ni volje to da radim. Ja sam prestala sa tim poslovima, tu...tu...tu...tu..."
Eto tako je to bilo a sada sami procenite.

Nov sam na forumu.Interesuje me da li u Velesstroju imaju velikih brojeva radne obuce (cizama) kad se dodje u Rusiju.Da znam da li da ponesem svoje iz Srbije da nedaj boze ne ostanem bos na gradilistu kad dodjem tamo? :) Inace nosim 49,50 broj obuce.

Veoma su česte prilike da na gradilištu nema adekvatne obuće nikako na stanju u magacinima kao što je to bilo u Magadanu, već su ljudi morali da traže po već prebiranim starim razduženim stvarima kako za odjela tako i za obuću. Ne bih se oslanjao na to da će možda tamo gdje ideš imati, već bi za svaki slučaj ponio svoje a posebno zbog neuobičajenog konfekcijskog broja jer retko da imaju i 47 veličinu. Toplo preporučujem da poneseš svoje i to kožne i obavezno ih naviksaj pošto će uskoro snijeg da se otapa koje kude da ti nebi noge bile mokre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back