Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
procitao sam da su Turci preuzeli neke poslove Velestroju i da su turci jeftinija radna snaga! mogu da kazem da urci imaju vece plate nego vecina Srpskih radnika plata im je od 50000 do 80000 hiljada rubalja samo njihovi sefovi ne kradu ko nasi u tom je razlika

mene nema jedan dan a ovde zurka :zurka:

sta znam, slala bih i ja taj sms, ali samo zbog vasih dragih, meni je u interesu da moj dodje - onako - malo laksi :roll:

.............................

baba ljiljo, izgleda da ipak nema deda :deda2:

............................

... uf ... sad za ozbiljno, ja se nadam toj famoznoj prvoj plati, koja tek treba da dodje pocetkom aprila. moram psihicki vec sad da se pripremam da ce mozda tek da legne za moj rodjendan, maj je u pitanju...

...........................

i jos nesto, i mi smo culi, jos krajem januara da na magadan nece biti vise slanja, jer su turci ponudili bolje uslove rusima. moj dragi je tamo trebao da ode, ali nije. pa kujumba bese u opticaju ali sva sreca, otisao je na nps11, gde pucka smederevac i prava je idila za rad :kafa:

Poslednja izmena:
Ja predlazem da se vi zene skupite I da odete u firmu da trazite dorucak za sve nas. Ako treba ja cu da vas vozim ;)

Ta nemate vi problema,ima sve da sredimo....samo prvo da vam sredimo holesterol da ne bi morali kao i Milan da prolazite traume lekarskog. :hahaha:, Nego ljudi stvarno dajte da se pomogne ljudima da se skupi za platu. Svako po 1 SMS necete ni osetiti,a vasi najmiliji siti i zdravi. 1SMS za jedan obrok. Cena 500 dinara bez PDV-a za sve mreze[/QUOTE

ustvari sa svog broja treba da posalju dopunu od 500 dinara na drugi broj...Rado daj broj ljudima :rtfm:

Au ljudi al vi mlatite!!!

dobar dan zvala sam velestroj i rekli su mi da ce se ovih dana moj dragi javiti,da je dobro i zdravo sto mi je najbitnije:) znaci ocekujem ga.....a opet vas pitam da li ima jos nekoga sa kujumbe kada ce konacno moci intarnet tamo da se malo dopisujem.samo da znate da sam bas tuzna i da mi svakog trenutka sve vise i vise fali:(:(

dobar dan zvala sam velestroj i rekli su mi da ce se ovih dana moj dragi javiti,da je dobro i zdravo sto mi je najbitnije:) znaci ocekujem ga.....a opet vas pitam da li ima jos nekoga sa kujumbe kada ce konacno moci intarnet tamo da se malo dopisujem.samo da znate da sam bas tuzna i da mi svakog trenutka sve vise i vise fali:(:(

ma sta nam naprica...ko da nama nasi ne fale

Poslednja izmena od moderatora:

Superiska drago mi je sto ste saznali da je vas suprug dobro i znam da ce vam se javiti u sto skorije vreme.Pozdrav i samo strpljivo.Svima nama oni mnogo nedostaju!

Nešto što je majka napisala :strika:
Svako će pročitati sobom, kao što svako sobom i piše, svaki post ili tekst. Zato su nam čitanja i pisanja tako različita, kao i mi sami.

MAJSTORI DUHA Uredi tekst za blog
Oceni ovaj blog
16 Komentari
LJILJA MMM u 24.04.2013. 18:43 (650 pregleda)

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

MAJSTORI DUHA

Ovo moje sadašnje vreme želi nešto da zapiše za sebe u ovu knjigicu jer je teško i divno. Jedna misao i osećaj koji su naterali kišne oblake da ponovo zaplove ispod mojih kapaka

Što reče jedna moja draga prijateljica „Na muci se poznaju junaci“ i to je tačno. Moja je čast što poznajem mnogo junaka u oba sveta, ali sada bih rekla nešto o ovom, virtualnom svetu gde provodim dosta vremena....o virtuelnim junacima.

Svaki forum je onakav kakvi su ljudi na njemu. A ljudi su različiti i u reali a kamoli na forumima, koji iskreno daju mogućnost da budeš nešto što želiš a nisi. Izbor je na nama. Lično, uvek vidim čoveka, kakav god da je. Dakle karakter se postujući prikazuje. Naravno, ja taj post vidim sobom, a kako bih drugačije? Da se razumemo, prihvatam ja različitosti, ali ne moram da ih trpim ukoliko me iritiraju ili vredjaju po bilo kom osnovu. Svako od nas, kako u reali, tako i u virtualu traži društvo prema sebi, prema nekim svojim interesovanjima. Poštujem ljude koji su ono što jesu, jasni i iskreni i sposobni da vide druge a ne samo sebe. Zamumuljenost, rekla-kazala i sistem „može da bude, ne mora da znači“ ne volim a ni takve kakarktere ne poštujem ni u reali pa ni ovde. Prosto je to tako i nemam nameru da na sebi i u sebi išta menjam i radim po tom pitanju.

Na Ekonomiji, gde sam moderator, uglavnom su teške teme na kojima pišu stručni, više stručni i manje stručni a i nestručni kao ja ...mislim kad me dirne tema jer sam mnogo duševna Ljudi pišu svoja promišljanja na neku temu, neki su jako ozbiljni, neki besni, neki šaljivi, svi usled ove ekonomske situacije isfrustrirani, ali u svakom slučaju svi su odlični....a i moji su. Ima mnogo životnih tema, iskustava, pomoći, saveta. Ukrste se koplja znanja, mišljenja, stava, malo guglanja i eto kulturnog dijaloga iz koga se može mnogo toga naučiti, a ponekad se nasmejati. Ono zbog čega ih poštujem je da su svi dovoljno veliki i sposobni da ne pišu egom, a to je ogromna stvar i što uspevaju da politiku održe u granicama njene suštinske povezanosti sa ekonomijom.

Postoji jedna tema na kojoj su najhrabriji ljudi...i muški i ženski. Neću reći koja je. Tu je sve. Čitavi životi, porodice, snaga, tuga, očaj....smeh i zagrljaj podrške, radovanje, briga iako se lično ne znaju. Ljudi....živi ljudi...neskriveni iza avatara, čista, surova sirova reala od koje vam se stegne srce ali ga odmah u sledećem postu neko dočeka da ga raskravi. Drže se skupa, pomažu, šale, kad jedan padne drugi pritrči da ga podigne....a užasno je teško svakome....užasno. Maksimalno poštuju ženske učesnice svesni njihove vrednosti. Putuju informacije koje su im jako važne, prosledjuju ih, pišu novopridošlima ma opet i opet...teše jedni druge i smiruju...imaju duh zajedništva iako se verovatno nikad više neće sresti na ovim virtuelnim prostorima, iako su se ovde i sreli.Ispraćaju one koji odlaze i žele sretan put, naiskrenije, mada oni samo ostaju i čekaju...čekaju....skupa...sve junaci, majstori duha.

Danas….pa…. napisah ovo….

I hoću još nešto da kažem.......forum čine ljudi onakvi kakvi su .......ponosna sam što sam ovde moderator

PS Snaga je u čoveku, gde god da je, ako je čovek...po milioniti put se uverih u to u ovom virtualnom svetu

Onaj ko treba videće ovaj moj post.
Nije lepo doći na Krstaricu, na ovu temu gde su mnogi pisali i pozivati ih na drugi sajt. To se može okarakterisati na mnogo načina.
Svaka druga poruka, u duhu ove teme će biti odobrena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back