Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja nisam mogla da poverujem da je neko napisao da se ljudi povlace sa gradilista i krecu kuci jer im 10 dana kasne sa platom...

Mozda ne treba paniciti. Sta ako to nije istina,ako je neko pustio buvu pa nije istina?! Treba dati vremenu malo oduska,mozda je ovo samo pecanje :D Ipak je bila Zima nije se toliko radilo,sad ide sezona pa ce sigurno da bude sve u redu.

Mi mozemo samo bez teksta da ostanemo,a nasi bez dorucka. Ako im ukinu i veceru da ne bi opterecivali zeludac pred spavanje i da bi se lakse budili ujutru,ostacemo i bez glasa :rotf:. Ja sam uzbunila citav komsiluk u ove sitne sate koliko sam sokirana :zcepanje:

Od sutra otvaramo poseban račun namenjen za skupljanje sredstava za pomoć našima u Rusiji.Umesto da oni šalju nama mi ćemo njima,doručka ima da bude to je najvažniji obrok u ishrani :rtfm::rotf:

Mi mozemo samo bez teksta da ostanemo,a nasi bez dorucka. Ako im ukinu i veceru da ne bi opterecivali zeludac pred spavanje i da bi se lakse budili ujutru,ostacemo i bez glasa :rotf:. Ja sam uzbunila citav komsiluk u ove sitne sate koliko sam sokirana :zcepanje:
evo jos jedne dojave...kazu da ce LEDENODOBA007 da ostane i bez dorucka...a Milan013 posto se prvi pobunio i bez vecere...a JAX posto je dobar u racunanju dobice rucak...a brat Zemunac....mislim brate njemu ne smeju nista da ukidaju on ce imati oll inclusive:rotf:
:rotf::rotf:

Ja predlazem da se vi zene skupite I da odete u firmu da trazite dorucak za sve nas. Ako treba ja cu da vas vozim ;)

- - - - - - - - - -

evo jos jedne dojave...kazu da ce LEDENODOBA007 da ostane i bez dorucka...a Milan013 posto se prvi pobunio i bez vecere...a JAX posto je dobar u racunanju dobice rucak...a brat Zemunac....mislim brate njemu ne smeju nista da ukidaju on ce imati oll inclusive:rotf:
:rotf::rotf:

A sto si se ti uhvatila za mene prvog?

- - - - - - - - - -

Jel vidis Ljiljo kako me zene diraju,pa kad ja reagujem onda sam opet ja kriv,a vidis da nijedna ne moze bez mene :D

- - - - - - - - - -

Gde ja prolazim tu trava vise ne raste :D

Ja predlazem da se vi zene skupite I da odete u firmu da trazite dorucak za sve nas. Ako treba ja cu da vas vozim ;)

Ta nemate vi problema,ima sve da sredimo....samo prvo da vam sredimo holesterol da ne bi morali kao i Milan da prolazite traume lekarskog. :hahaha:, Nego ljudi stvarno dajte da se pomogne ljudima da se skupi za platu. Svako po 1 SMS necete ni osetiti,a vasi najmiliji siti i zdravi. 1SMS za jedan obrok. Cena 500 dinara bez PDV-a za sve mreze

Ta nemate vi problema,ima sve da sredimo....samo prvo da vam sredimo holesterol da ne bi morali kao i Milan da prolazite traume lekarskog. :hahaha:, Nego ljudi stvarno dajte da se pomogne ljudima da se skupi za platu. Svako po 1 SMS necete ni osetiti,a vasi najmiliji siti i zdravi. 1SMS za jedan obrok. Cena 500 dinara bez PDV-a za sve mreze[/QUOTE

ustvari sa svog broja treba da posalju dopunu od 500 dinara na drugi broj...Rado daj broj ljudima :rtfm:

ustvari sa svog broja treba da posalju dopunu od 500 dinara na drugi broj...Rado daj broj ljudima :rtfm:[/QUOTE]

Za sve dalje instrukcije javiti se na pp,ali PAZITE sto pre reagujete pre ce nasim momcima vratiti dorucak. ZAPAMTITE od vase brze reakcije sve zavisi,zato ne oklevajte,jer oni su gladni

ustvari sa svog broja treba da posalju dopunu od 500 dinara na drugi broj...Rado daj broj ljudima :rtfm:

Za sve dalje instrukcije javiti se na pp,ali PAZITE sto pre reagujete pre ce nasim momcima vratiti dorucak. ZAPAMTITE od vase brze reakcije sve zavisi,zato ne oklevajte,jer oni su gladni[/QUOTE]

:cepanje:Evo ja krećem istog momenta,taman dok dragi stigne do dvojke čekaće ga ukusan i kaloričan doručak :lol:

da rezimiramo...radnicima Velestroja do daljnjeg ukidaju dorucak...ko je raspolozen da pomogne novcano nasim momcima da se situacija sto pre resi...neka pise nasoj Radi-NS u pp ...a inace NS je skracenica za NADA- SPAS za nase muzeve,bracu,sinove,dede....pomazete tako sto sa vaseg broja posaljete dopunu od 500 dinara na broj koji ce te dobiti u pp...

da rezimiramo...radnicima Velestroja do daljnjeg ukidaju dorucak...ko je raspolozen da pomogne novcano nasim momcima da se situacija sto pre resi...neka pise nasoj Radi-NS u pp ...a inace NS je skracenica za NADA- SPAS za nase muzeve,bracu,sinove,dede....pomazete tako sto sa vaseg broja posaljete dopunu od 500 dinara na broj koji ce te dobiti u pp...

Poruka poslana :tick::zcepanje:

Vama je Bobuljka ovo smesno,zato sto je Vas suprug veceras krenuo put Rusije sa sigurna sam 5 sendvica,kilogram srpske kobasice,pola kilograma slaninice u koferu...i verovatno nece sve pojesti u putu,tako da ce imati bar 2 dana sta da doruckuje....a kako je nasim muzevima,braci,sinovima,dedama koji su tamo vec duze...zato telefon u ruke i jos jednu dopunu

Poslednja izmena:
Vama je Bobuljka ovo smesno,zato sto je Vas suprug veceras krenuo put Rusije sa sigurna sam 5 sendvica,kilogram srpske kobasice,pola kilograma slaninice u koferu...i verovatno nece sve pojesti u putu,tako da ce imati bar 2 dana sta da doruckuje....a kako je nasim muzevima,braci,sinovima,dedama koji su tamo vec duze...zato telefon u ruke i jos jednu dopunu

Čim sleti u Moskvu a dogovor je da se javi,preneću mu da ne jede ništa(možda baš jedan sendvič) a ostalo obavezno da podeli sa pregladnelim kolegama tako da preguraju bar jedan dan siti :zcepanje:.A verujem da će se u međuvremenu skupiti i donacije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back