LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Ovo oko deda u Rusiji me baš zanima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo oko deda u Rusiji me baš zanima![]()
dobar signal ima operater gde broj pocinje sa 923
Ja predlazem da se vi zene skupite I da odete u firmu da trazite dorucak za sve nas. Ako treba ja cu da vas vozim
Ta nemate vi problema,ima sve da sredimo....samo prvo da vam sredimo holesterol da ne bi morali kao i Milan da prolazite traume lekarskog., Nego ljudi stvarno dajte da se pomogne ljudima da se skupi za platu. Svako po 1 SMS necete ni osetiti,a vasi najmiliji siti i zdravi. 1SMS za jedan obrok. Cena 500 dinara bez PDV-a za sve mreze[/QUOTE
ustvari sa svog broja treba da posalju dopunu od 500 dinara na drugi broj...Rado daj broj ljudima![]()
Au ljudi al vi mlatite!!!
Najzad kupljena karta za 15.3 ......NPS-1..viza sa mogućnošću produženja na gradilištu
dobar dan zvala sam velestroj i rekli su mi da ce se ovih dana moj dragi javiti,da je dobro i zdravo sto mi je najbitnijeznaci ocekujem ga.....a opet vas pitam da li ima jos nekoga sa kujumbe kada ce konacno moci intarnet tamo da se malo dopisujem.samo da znate da sam bas tuzna i da mi svakog trenutka sve vise i vise fali
![]()
dobar dan zvala sam velestroj i rekli su mi da ce se ovih dana moj dragi javiti,da je dobro i zdravo sto mi je najbitnijeznaci ocekujem ga.....a opet vas pitam da li ima jos nekoga sa kujumbe kada ce konacno moci intarnet tamo da se malo dopisujem.samo da znate da sam bas tuzna i da mi svakog trenutka sve vise i vise fali
![]()
pozdrav
Prvi put sam na forumu, prijavio sam se za rad u rusiji preko velestroja kao varioc, cekam testiranje u lestanima 26 marta. Interesujeme kojom brzinom se realizuje prica od testiranja do odlaska
stigla biznis viza 11.03.-8.06. Kujumba... sutra lekarski...