tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
Pozdrav za nocnu smenu NPS 1 ,,, i za dnevnu naranvno drzite se momcii 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav za nocnu smenu NPS 1 ,,, i za dnevnu naranvno drzite se momcii![]()
У само два дана у Маглајској око 200 кандидата на прегледима.. а колико дана има у месецу, години..![]()
Pozdrav i za devojke naravnoooPozdrav i svim devojkama na NPS1...NPS2...
Danas zvali iz Velesstroja i rekli mi da se radi priglasenije na 6.meseci(a kasnije zeleni karton) za Purpe-Jamalska oblast.Na netu sam video gde je taj gradic,ali gde je i kakvo je gradiliste...to nemam pojima,Bio sam od sep. do novembra u Tjumen pa Magadan.Pa ,onda cekanje sve do danas.Masinac sam po struci.Vidim da je vremenska razlika 5 sati i da je danas bilo -15 i severni vetar 6m/sec.Zanima me gde se nalazi gradiliste,sta poneti od lekova i odece -mislim na ono obavezno,ne uopsteno-kako i koliko se putuje, jer ima tel.mreze ,ko je operater najbolji,gde kupiti mob .karticu njihovu,cigarete i sl. informacije.E,da!Voleo bih da stupim u kontakt sa svim ljudima koji idu gde i ja Pozdrav i unapred hvala dobrim i iskrenim ljudima....
Hvala Vlaane.Jer moze mala pomoc oko one mape svih gradilista VELESSTROJA?Na kojoj strani ovog foruma se nalazi?
Drugari juce me zvali iz firme i kazu planirani polazak za nps 11 je 6 mart samo da rezervisu kartu. Malo su me zabrinuli neki komentari u vezi tog gradilista,smanjene stanice,internet itd. Voleo bi da mi neko ko je upucen u situaciju kaze sta sme da se nosi a sta ne?
Drugari juce me zvali iz firme i kazu planirani polazak za nps 11 je 6 mart samo da rezervisu kartu. Malo su me zabrinuli neki komentari u vezi tog gradilista,smanjene stanice,internet itd. Voleo bi da mi neko ko je upucen u situaciju kaze sta sme da se nosi a sta ne?
birdy.fish
pisala sam ti u pp
Danas zvali iz Velesstroja i rekli mi da se radi priglasenije na 6.meseci(a kasnije zeleni karton) za Purpe-Jamalska oblast.Na netu sam video gde je taj gradic,ali gde je i kakvo je gradiliste...to nemam pojima,Bio sam od sep. do novembra u Tjumen pa Magadan.Pa ,onda cekanje sve do danas.Masinac sam po struci.Vidim da je vremenska razlika 5 sati i da je danas bilo -15 i severni vetar 6m/sec.Zanima me gde se nalazi gradiliste,sta poneti od lekova i odece -mislim na ono obavezno,ne uopsteno-kako i koliko se putuje, jer ima tel.mreze ,ko je operater najbolji,gde kupiti mob .karticu njihovu,cigarete i sl. informacije.E,da!Voleo bih da stupim u kontakt sa svim ljudima koji idu gde i ja Pozdrav i unapred hvala dobrim i iskrenim ljudima....
Da li neko zna šta će biti sa onim ljudima koji su dobili priglašenje za Magadan.Kažu da tamo ne šalju više radnike.Da li neko ima informaciju o tome.Hvala unapred.
O cuvenoj Sabeti niko nista? Pa I nema veze,jos je rano. Sad ce svi da krenu putem Sabete,jos malo,20-tak dana pa cete svi pitati za njuJelena,a sto je to tajna gde ides? Sad i mene bas zanima gde ides. Hocu da znam
- - - - - - - - - -
Ko sta zna o Sabeti? Uslovi rada,hrana,smestaj itd? Koja je satnica tamo?
Uhvati me neka nelagodnost danas kad pogledah na jutjubu nps1.Prostim recima koja vukojebina.Razlika izmedju Tyumena i ovoga uh.
Prosto mi dodje da ih nazovem i kazem da ja zdravstveno nisam za taj deo Jamalije.Rdionica Cekistov moze ali ono...hmm
Jbg da nisam u proceduri ladno bi odustao.Morao sam ovo da napisem da izbacim...
Pozdrav svima![]()
jesi li gledao snimke od pre 7 meseci ,,,,ja se upravo cula kazu nije hladno puno minus 25 ,,, ali vetrovi duvaj bass,,,rade se i nocne smene ,,,Uhvati me neka nelagodnost danas kad pogledah na jutjubu nps1.Prostim recima koja vukojebina.Razlika izmedju Tyumena i ovoga uh.
Prosto mi dodje da ih nazovem i kazem da ja zdravstveno nisam za taj deo Jamalije.Rdionica Cekistov moze ali ono...hmm
Jbg da nisam u proceduri ladno bi odustao.Morao sam ovo da napisem da izbacim...
Pozdrav svima![]()
Боље радити у Србији за дупло мање новце.minus 25 ,,, ali vetrovi duvaj bass,,,rade se i nocne smene ,,,
Боље радити у Србији за дупло мање новце.
Ево радим овде за 30 евра... фино плус 15 напољу, ујутро кафица и ракија на послу, газда каже седи одмори неће пос`о да побегне. Сваку вече се играм са малецним синчићем, жена и ја се мазимоsta bi Vlado...pucaju emocije pred put...ili....
Ево радим овде за 30 евра... фино плус 15 напољу, ујутро кафица и ракија на послу, газда каже седи одмори неће пос`о да побегне. Сваку вече се играм са малецним синчићем, жена и ја се мазимоа у Русији за 40 и нешто евра на минус 30, ветрови, ван цивилизације, вода очајна, од хране дијареја...те има, те нема топле воде... и такото..
![]()