Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи из офиса пију флаширану воду, гајбе пива и сокова што Киркизи истоварају сигурно за тесаре :per:.. Храну не једу исту тесари, беронирци и ови из канцеларија.. "али раде у офису до 2-3 ноћу":hahaha: е па то је тешко и страшно. топло, интернет, кафица, ... а пази чак су путовали 15 сати :sad2:вахтом док се нису сместили у топлу канцеларију... , бауериста није лаган посао али је бар на топлом... бетонирци, теасри, вариоци... раде по најгорим условима где је ветар и хладноћа, и њима је најгоре.. П.С. ово за геометра хоћу рећи није тежак посао, нон стоп ручице у џеповима, топло одело, чисто.. и око њега потрчко киркиз.

Tek si ti omasio temu. Zato i radis za 30e na +15 uz kaficu i rakijicu kod gazde koji nikog ne pozuruje.

Poslednja izmena:
Тијана само нек се ради у ЕУ или Русији. У Србији не хвала.
ovo je napisano 05.05.2013. u 00:23

Postujem svacije misljenje, i ne ocekujem da se svi sloze sa mojim. Ali, ako si za...10 meseci promenio stav, misljenje, ili si nasao posao koji ti vise odgovara...to je u redu. Nikad nije kasno, pa mozes da prosiris svoje znanje i da i ti radis u ofisu, posto vidim da mislis da je tamo idealno. Ali nije u redu da pricas neistine. Stojim iza svakog slova.

Svako ima sve svoje misljenje.... tako je...

Slusaj bre ti mala. Tebi je bolje da radis svoj posao i da vise ne zajebavas ove ljude ovde. Nemoj ti ja dodjem sad tamo :D Isto tako se vi ponasate i kada vas ljudi zovu u firmi? Znam ja odlicno ko si ti prema tome nemoj da mrsis jaja ovde.

- - - - - - - - - -

'bem mu misa,mnogo bolje ovde u Srbiji? Jest da pada kisa ali bar nije minus. Konacno malo odmora.Nego,zene kako ste? :D Jel sam vam nedostajao? ;)

ovo je napisano 05.05.2013. u 00:23

Postujem svacije misljenje, i ne ocekujem da se svi sloze sa mojim. Ali, ako si za...10 meseci promenio stav, misljenje, ili si nasao posao koji ti vise odgovara...to je u redu. Nikad nije kasno, pa mozes da prosiris svoje znanje i da i ti radis u ofisu, posto vidim da mislis da je tamo idealno. Ali nije u redu da pricas neistine. Stojim iza svakog slova.
jaoojjj ko zna sta sam ja pisala :zcepanje:,,,,ali sigurno da mi je zao i mog muza i svih koji moraju da prolaze kroz sve te neuslove za zivot ,,,:roll:,,, hrana ,,,voda ,,smestaj ,,,znam kolika im je podrska potrebna od nas odavde ,, licno znam koliko sam podrske dala da sto lakse prodje taj period tamo,,,i taj minus ,,,Za rad ciljeva nasih,,,

Неко је рекао да ко ради доплер врата да је предодређен за Сабету. Може ли неко рећи која служба у Маглајској ради тај преглед. Пошто тамо кад смо били није радио неки апарат па смо прескочили.

Неко је рекао да ко ради доплер врата да је предодређен за Сабету. Може ли неко рећи која служба у Маглајској ради тај преглед. Пошто тамо кад смо били није радио неки апарат па смо прескочили.
a ti bi bas da zaobidjes tu Sabetuuu :zcepanje:

samo da pozdravim drustvo...dugo me nije bilo..zvali me pre par dana sa opcijom da idem u cetvrtak na 1mj pa ce ponovo kada se vratimo nakom navodno 15-20 dana da nas ponovo salju...odgovorio sam im NE HVALA...prvobitna prica na testiranju je bila 6mj...da se truckam 5-6 hiljada km samo da bih radio 1 mj pa ponovo cekanje...to nece da ide...trazio sam pasos nazad i ako hoce naka rade papira na 6mj minimum i da mi se jave ali i nemoraju..da radim 3-4mj godisnje a ostalo da provodim u cekanju to NECE DA MOZE...pozz
Колега жао ми је што су те испалили. Ниси ни први ни последњи. Било је људи који су путовали 5-6 хиљада км да би радили 15-ак дана..

a ti bi bas da zaobidjes tu Sabetuuu :zcepanje:
Не могу да спавам ноћу једва чекам да одем тамо.:rotf:

Јагуар, још нешто. То за први пут месец дана има неке логике.. као пробни балон. Многи од нас су први пут путовали "туристички".. извиде ситуацију. Јер било је људи који су били у кризи да прсну. Са мном је путовао један млади колега који је још на аеродрому хтео да побегне кући. Сад замисли да таквом први пут дају 6 месеци у Русији, то би било као кад би клаустрофобичара затворили у малену кутију. еее...

Јагуар, још нешто. То за први пут месец дана има неке логике.. као пробни балон. Многи од нас су први пут путовали "туристички".. извиде ситуацију. Јер било је људи који су били у кризи да прсну. Са мном је путовао један млади колега који је још на аеродрому хтео да побегне кући. Сад замисли да таквом први пут дају 6 месеци у Русији, то би било као кад би клаустрофобичара затворили у малену кутију. еее...

Da si u pravu,nisi. Ima ljudi koji su radili sa mnom,I koji svaki put idu na biznis vizu,a mole u firmi da dobiju na 6 meseci.I dobri su majstori,ozbiljni porodicni ljudi itd. Stvarno ne razumem kako ovi u firmi rade I ko to tako odlucuje. Meni licno bi vise odgovaralo da idem na po 3 meseca pa 2-3 meseca kuci,ali ne moze. Ja juce stigao kuci,danas me vec zvali da pitaju da mi rade papire.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back