Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Паметно што да чекаш пола године да идеш преко Велестроја.. него јави нам се који пут из Русије да видимо јел све ок.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozvao me brigadir koji vodi ljude za Rusiju preko Alka plus i Uzica......daj gde je pre....zvao velestroj,kazu traje 4 meseca dok se ne ode
- - - - - - - - - -
Ko li kome tu pozajmljuje radnike ?
Ovo je nešto novo. Otkud sad Užice putevi ?
pozvao me brigadir koji vodi ljude za Rusiju preko Alka plus i Uzica......daj gde je pre....zvao velestroj,kazu traje 4 meseca dok se ne ode
- - - - - - - - - -
Ko li kome tu pozajmljuje radnike ?
Ili neko prati ovaj forum i aktivan je na pp ......
- - - - - - - - - -
ovo je najbrži poziv za koji ja znam
upravo tako...sve u istom danu...forum...prijava...poziv...Ili neko prati ovaj forum i aktivan je na pp ......
- - - - - - - - - -
ovo je najbrži poziv za koji ja znammozda i otputuje veceras....
- - - - - - - - - -
samo kazem sto znam.....ako lazu mene ja lazem vas....neki hotel u POdmoskovlju,tako kazu :
ha ha ha moze bitiupravo tako...sve u istom danu...forum...prijava...poziv...mozda i otputuje veceras....
![]()
Moc je u slozi. Kada su svi radnici slozni mora biti nekog pozitivnog rezultata.
I ja cu u skorije vreme ici put Sabette pa bilo bi mi od velike koristi ako bi mi mogla reci koji su telefonski operateri zastupljeni na gradilistu (megafon,MTS,belajn,rustelekom) i koji internet je najbolje uzeti?
Srdacan Pozdrav!
Za one ciji dragani uskoro putuju evo vam link jednoga sajta gde mozete pratiti u realnom vremenu gde se avion kojim on putuje nalazi:
http://www.flightradar24.com/44,21/7
Sto se tice Sabette, jos se ne radi punom parom, cak su im sada uveli da nedeljom rade do rucka. Radnici pristizu u manjim grupama, juce su jedni otisli, nisu farbari.
PLATA,PLATA...HITNO POTREBNA PLATA!!!!!!!!!!!A da....dobro jutro svima nama koji cekamo odlazak,dolazak,platu i sve ostalo sto vec cekamo.....![]()
Svi su otisli na 6 meseci. Pozdrav svima i ovde i u RF !Sasa,hvala puno na informacijama...znas li na koliko su im uradjene vize?
pozz zemljace...u novembrunje bio oglas na BN radiju VELESSTROJ je trazio razne profile radnika...ja sam se javio,obavio testiranje,ljekarski......pre par dana mi javili da je odobreno...u petak im poslao pasos...kazu za 10-15 dana bih mogao da letim u RF..ima nekoliko brojeva tel od firme...procitaj poslednjih 200 strana i naci ces sve potrebne infirmacije.
P.S.-odakle si,iz kojeg grada....
Svi su otisli na 6 meseci. Pozdrav svima i ovde i u RF !trebali su da prave presek krajem marta ali im se tamo produzava viza, tako su im rekli, videcemo !
Ili neko prati ovaj forum i aktivan je na pp ......
- - - - - - - - - -
ovo je najbrži poziv za koji ja znam
bio mi komsija na 2 meseca,drugar mi se vratio 30 decembra........sve ih ispostovali.....ja nisam iz tih prica o prevarama jer sam prethodne 2,5 godine bio u Sverige ali zbog nemogucnosti zavrsetka papira sam se vratio....imam troje dece....da sam libero nikad se ne bih vratio iz Svedske,verujte mi
Pozdrav i tebi ,,nisi nas zaboravio , drzite se momci ...Pozdrav sa nps2. Danima je bilo hladno i malo ko je radio. Islo je i do -60. Sada je ok sto se vremena tice.
Ako ste zaista zainteresovani javite se u privatnoj poruci da vam dam broj Velestroja!
nazalost postoje i ti slucajevi[/QUOTE]- - - - - - - - - -
pozz forumasi....jedno pitanje...ako je odobreno priglasenije...ima li sanse da se nesto izjalovi i neode se u RF....hvala