Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je nešto novo. Otkud sad Užice putevi ?

pozvao me brigadir koji vodi ljude za Rusiju preko Alka plus i Uzica......daj gde je pre....zvao velestroj,kazu traje 4 meseca dok se ne ode

- - - - - - - - - -

Ko li kome tu pozajmljuje radnike ?

Ili neko prati ovaj forum i aktivan je na pp ......

- - - - - - - - - -

pozvao me brigadir koji vodi ljude za Rusiju preko Alka plus i Uzica......daj gde je pre....zvao velestroj,kazu traje 4 meseca dok se ne ode

ovo je najbrži poziv za koji ja znam

- - - - - - - - - -

samo kazem sto znam.....ako lazu mene ja lazem vas....neki hotel u POdmoskovlju,tako kazu :

Drugar i meni je od prvog razgovora do polaska preko Velesstroja proteklo 6 i vise meseci, ali neka je i ako je bilo tako, ne kajem se nimalo sto sam bas sa njima otisao, barem sam bio sigurana kao sto sam i sada da me ta firma nece na neki nacin prevariti (izuzimam moguce probleme sa sefovima ili komercijalom koji su svugde moguci). Da sam na tvom mestu dobro bih se raspitao o tome ko me zove, ko je on i kako i sta njegovi radnici o njemu i o njegovoj firmi kazu i misle. Nemoj da mislis da ja sada reklamiram Velesstroj ali meni je sa njima za sada mirna glava. Toliko od mene.
Srdacan Pozdrav!

- - - - - - - - - -

upravo tako...sve u istom danu...forum...prijava...poziv...:eek: mozda i otputuje veceras....
ha ha ha moze biti :D

Moc je u slozi. Kada su svi radnici slozni mora biti nekog pozitivnog rezultata.
I ja cu u skorije vreme ici put Sabette pa bilo bi mi od velike koristi ako bi mi mogla reci koji su telefonski operateri zastupljeni na gradilistu (megafon,MTS,belajn,rustelekom) i koji internet je najbolje uzeti?
Srdacan Pozdrav!

Za one ciji dragani uskoro putuju evo vam link jednoga sajta gde mozete pratiti u realnom vremenu gde se avion kojim on putuje nalazi:
http://www.flightradar24.com/44,21/7

koliko dugo cekas za sabetu i sta si po zanimanju?

od jutros opet stara pesma."za VAS jos uvek nista nije doslo."a u septembru je bilo,posaljite potrebnu dokumentaciju,bas takvi nam trebaju.sta reci.ne znam koliko cu jos cekati.nadam se da ce priglasenje ubrzo,ako ne???

pozz zemljace...u novembrunje bio oglas na BN radiju VELESSTROJ je trazio razne profile radnika...ja sam se javio,obavio testiranje,ljekarski......pre par dana mi javili da je odobreno...u petak im poslao pasos...kazu za 10-15 dana bih mogao da letim u RF..ima nekoliko brojeva tel od firme...procitaj poslednjih 200 strana i naci ces sve potrebne infirmacije.
P.S.-odakle si,iz kojeg grada....

Ako ste zaista zainteresovani javite se u privatnoj poruci da vam dam broj Velestroja!

Ili neko prati ovaj forum i aktivan je na pp ......

- - - - - - - - - -

ovo je najbrži poziv za koji ja znam

bio mi komsija na 2 meseca,drugar mi se vratio 30 decembra........sve ih ispostovali.....ja nisam iz tih prica o prevarama jer sam prethodne 2,5 godine bio u Sverige ali zbog nemogucnosti zavrsetka papira sam se vratio....imam troje dece....da sam libero nikad se ne bih vratio iz Svedske,verujte mi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back