Mir Boziji, Hristos se rodi.
Srecan praznik svima!
Srecan praznik svima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i protokola moje firme
Vrlo ozbiljan protokol...SAmo nemoj ovako javno,to su poslovne tajne...)))Salim se naravno,ali ovo sto sam procitao,vidim da imate dosta podizvodjaca.Jedan savet,verovatno i sam znas,kako znas i umes nadji mesto u Srbiji da proveris nase ljude,ako hoces da povuces nekog iz nasih krajeva.Svojim ocima sam video,(a koliko sam shvatio iz tvojih postova i ti isto) da 80% ljudi koji dodju u RF na rad,nisu majstori u poslu u kojem se prijavljuju.A kad ga dovedes ovamo,kako da odradi bar za kartu...Pomocnika ima svuda,ne treba ti da ga vuces cak iz Srbije...
Zasad primam ali treba da ga obnovim februara tako da mislim da vise necu imati.Sa ovim prosekom neverujem jer uplate su velike .![]()
Проверено. Дана је у праву уплате су велике преко сто хиљада.- - - - - - - - - -
Mislim da je plata koja se prijavljuje minimalac...Proveri u firmi...
Ако би сада дошао кући не мора да значи да ће се уопште враћати у Русију до краја уговора, чак мислим да је већа шанса да остане кући. Оно што је битно је до када траје виза и која је у питању. Уговор не значи много ни када је у питању здравствено осигурање нити трајање запослења.dali neko zna kako velestroj postuje ugovore,tata mi je otisao u septembru bio u Samari pa skoro je u Sabeti,kaze sada ceka kartu ili kuci ili na drugo radno mesto,ugovor mu je do jula,dali ce se vracati ponovo u Rusiju ako bi sada dosao kuci
Ако би сада дошао кући не мора да значи да ће се уопште враћати у Русију до краја уговора, чак мислим да је већа шанса да остане кући. Оно што је битно је до када траје виза и која је у питању. Уговор не значи много ни када је у питању здравствено осигурање нити трајање запослења.
Имам и ја неке недоумице ако неко може да ми одговори. Прошле здравствене књижице смо сви имали преко Велестроја (на основу мене као јединог запосленог у породици), сад кад више не радим нормално одјавили су ме и данас смо извадили здравствене преко буџета Србије као незапослено лице. Моје питање гласи, да ли ја кад поново почнем да радим за фирму на уговор неколико месеци (а верујем да хоћу), да ли сам ја дужан поново пријавити здравствене на фирму, или могу да не дирам ове књижице да и даље будем на терету Србије. Зашто питам.. зато што ми је малтретирање свако неколико месеци да вадимо нове књижице и гомилу докумената. Сад имамо здравствене на годину дана и то је леп период. Значи да ли могу да ради за фирму без здравствених преко фирме.
Veliki pozdrav svima na forumu.
Danas su me kontaktirali: 11.01. idem na potpis ugovora a 13.01.imam let u 6.45 gradiliste Sabeta , ako neko putuje u to vreme neka se javi .![]()
Opet nas razdvojise, jedan po jedan idemoi ja idem 13.01. ali u 20:30h treba da budem u firmi na novoj adresi jer se sele (na Bezanijskoj kosi) SRECNO VUJKE i vidimo se
posto ti i Milan idete pre mene, znaci bicete u odboru za docek
![]()
Ima li koga da putuje u nedelju za Sabetu,a u subotu u 13 h na potpisivanje ugovora.pozdrav
Izgleda da ides prvi da zabodes zastavuSRECNO i vidimo se uskoro !!!
Значи виза на 6 месеци. Све опције су могуће, да му тамо визу продуже и да остане дуже од марта до јула докад је уговор, или да му купе карту да се врати кући, мало се одмори па опет у радне походе, или мало се дуже одмара, нови уговор, нове визе. У овој фирми се ништа не зна до последњег часа у већини случајева. Марија, немој размишљати хоће ли ти се тата враћати у Русију није још ни дошао. Размишљај како ћете се опет видети, лепо дружити. Има времена за Русију месеце је провео тамо нека буде мало с породицом, предахне, а видим ћерка много брине и воли свог тату. Свака част.