Pa racunaj sam. 30 dana puta 8 sati=240 sati pa sve to puta 4. 240x4=1600-1700 dolara,ali za dva meseca rada

Tijana vam je to lepo napisala,ali ste vi tvrdoglavi i zelite da cujete samo ono sto umisljate. Procitajte njenu poruku jos jednom pa ce te shvatiti,a bice satnice jos manje,i 3 dolara. nema radnika u Srbiji pa traze radnike po Bosni.Raspitajte se malo pre nego sto se samo tripujete kako ce te zaradjivati brdo para a da malo radite. To je bilo do pre 2 godine,sad vise nije tako. Verujte u sta god hocete i ljutite se do mile volje ali ja sam vam napisao pravu cinjenicu kako je po sibiru. Tjumen je samo pocetak sibira. Sto ste blizi evropskom delu to vam je satnica manja,ali su vam ostali uslovi zivota bolji. Sto ste dublje u sibiru tu vam je satnica """"""nekima""""" a ne i svakome,nesto iznad 6 dolara,a uglavnom se krece oko 5 dolara+ ako ima neki procenat na uslove rada,kao npr,znam da je za Nps 0 50% na platu,Magadan-gradiliste Gok-Pavlik 20%,Nps 1,2 mislim da je 30%,N.Urengoj isto 20%,mislim,ja letos nisam imao povecanje,ali to povecanje ide od Oktombra meseca pa do februara ili marta,kako gde. Ne lozite se bre ljudi na neke velike satnice,od toga nema nista.Vi mislite da vas ja zajebavam,ali nisam ja napisao da je bolje evropski deo za 4-5$/h nego sibir za 4-5,5 $/h.Da li vam je bolje da spavate u stanu ili u kontenjeru? I jos jednu stvar da vam kazem....svi koji idu na turisticku ili biznis visu imace problema sto se tice odlaska u stolovaju (kuhinju). Ohrana trazi propusku,a ovi nasi iz Office nece dati,pa po nekad necete moci da udjete da jedete. Raspitajte se malo

Umesto sto samo pametujete da sve znate bolje malo i poslusajte starije. Lepo vam kazem,ja sam 8 godina radio po Sibiru,sve za Velestroj,i do pre dve godine se i lepo zaradjivalo i bilo je sve ok,a sad...vise ne. Toliko od mene,ko zeli da poslusa ok,ko ne zeli i ko misli da zna vise a ne zna,nek ide pa nek se uveri. Pozdrav