noranora
Početnik
- Poruka
- 48
Ima li nekih novosti za Sabettu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li nekih novosti za Sabettu?![]()
Ima li koga ko putuje ovih dana u RF preko Velesstroja?
Kolika je dozvoljena tezina ? Pozdrav svima !
Druze,nadam se da si se salio za onaj spisak...Ti si bar iskusan terenac...A za sve tamo napisano,ne gine ti pretovar od 10-12 kg u avionu (100-350 рбл/kg).....
Ja putujem sutra u 14h moram biti u Zemunu da potpisem ugovor i dr papire sta vec treba, oni imaju organizovan prevoz do Aerodroma i to je to Tjumen stizem.
20kg je dozvoljeno u koferu i rucni prtljag 6 kg tako je meni receno danas kad me je zvala Aleksandra.
Jedino me malo buni rece da hranu nesmem da nosim samo u koferu a ja hteo da u rucni prtljag ubacim malo hrane za poneti da imam da jedem u putu ili dok cekam presedanje. Ima li ko od iskusnijih sto su isli na taj fazom da ko ima iskustva dali poneti ili ne ( nebih nosio sunke ili tako nesto nego keksa,cokoladu ili tako nesto )
Srecno ti bilo putovanje i da nam dobro prodjes tamoJa putujem sutra u 14h moram biti u Zemunu da potpisem ugovor i dr papire sta vec treba, oni imaju organizovan prevoz do Aerodroma i to je to Tjumen stizem.
20kg je dozvoljeno u koferu i rucni prtljag 6 kg tako je meni receno danas kad me je zvala Aleksandra.
Jedino me malo buni rece da hranu nesmem da nosim samo u koferu a ja hteo da u rucni prtljag ubacim malo hrane za poneti da imam da jedem u putu ili dok cekam presedanje. Ima li ko od iskusnijih sto su isli na taj fazom da ko ima iskustva dali poneti ili ne ( nebih nosio sunke ili tako nesto nego keksa,cokoladu ili tako nesto )
Hahaha sad cemo da imamo i spiuna i u tjumen i znati pravu situaciu na licu mesta sto je dobro a ne da slusamo svasta kao ono juce nista samo ti da dobro stignes i da te zdravlje posluzi lakocemo ondaMilane i Jovane
Hvala druzimo se mi jos do veceras tu sam a od sutra sam na putu pa cim ugrabim vreme i internet javim vam utiske ali i slike gradilista i ostalo.
Sretno svima koji ovih dana budu isli isto put RF
Milane i Jovane
Hvala druzimo se mi jos do veceras tu sam a od sutra sam na putu pa cim ugrabim vreme i internet javim vam utiske ali i slike gradilista i ostalo.
Sretno svima koji ovih dana budu isli isto put RF
mikice pa ako ,,budes cekao let malo duzeee,,,,presedanje od moskve ,,bas ce te najesti cokolada ili keksic,,,ahahahahah zna put i da se oduzi,,,,meti hrane u velikom koferu tu smess
... srecan put i sve najboljee,,,,,
Добро дошао ))
mikice pa ako ,,budes cekao let malo duzeee,,,,presedanje od moskve ,,bas ce te najesti cokolada ili keksic,,,ahahahahah zna put i da se oduzi,,,,meti hrane u velikom koferu tu smess
... srecan put i sve najboljee,,,,,
Pridružujem se dobrim željama, sretan put ......
Ja putujem sutra u 14h moram biti u Zemunu da potpisem ugovor i dr papire sta vec treba, oni imaju organizovan prevoz do Aerodroma i to je to Tjumen stizem.
Hvala na informaciji ! Napravi ti ipak mesta u koferu za nesto hraneJa putujem sutra u 14h moram biti u Zemunu da potpisem ugovor i dr papire sta vec treba, oni imaju organizovan prevoz do Aerodroma i to je to Tjumen stizem.
Hvala na informaciji ! Napravi ti ipak mesta u koferu za nesto hraneSrecan put i sve najbolje ! pisi kad stignes
![]()
Xaxaxa i ja gledam forum da li ce neko nesto reci vezano za Sabetu,ali niko nista,ne zovu mi se jer znam odgovor,,,,![]()
Sale ja i ti mnoge ispratismo i dokecasmo a MI ,,,,,,,ali nema veze zelim svima srece i zdravlja i oni sto idu i oni sto se vracaju.....![]()
Пре свега на полне болести.Vecina je bila na oba pregleda ,na drugom se snimaju pluca ,nosi se uzorak stolice (kake),dermatolog pregleda kozu i pisu
,i vadi se krv zbog testova na drogu.Suprug je bio u nedelju.
"најобичнији" мајстор има 5 долара са 20 одсто дође му 6 долара.. и кад заради 1800-1900 долара је малоkazu da dobri majstori na NPS2,NPS1 i Sabeti imaju satnicu oko 6dol...
Не бих да ширим дефетизам али мислим да ће и недуго Велестрој поћи стопама Путева по јачини сатница. Мајстори који су за Хопекс радили и 5, 10 година кукају како им 5,70 мала сатница, направили куће у Србији и купили стан..долар био јак.. сад им мало та сатница, а многи маштају да имају ту сатницу. Што каже колега Траст прошла су та бајна времена, ко хоће у коло нек изволи, ко неће зна где ће.KRASNOJARSKI kraj...Ne Krasnodar.I Volgograd.I Sabeta...I jos nekoliko,koje necu da javno govorim pre nego sto treba.satnice jesu nize,delom sto je kriza,delom sto je nerealno da 5$ ima i tesar,i gipsar,i peskar,i onaj koji nista od toga ne zna,pa dodje kao farbar i trlja cetku po gvozdju.I ne samo u veless-u,svuda su satnice manje,u Putevima skoro niko nema vise od 4-4.5$,Neimar imas 6 ali tvoja hrana(izadje manje od 4.5)......
Uslovi zivota u Veless-u su normalno losiji,nemoj porediti vreme dok ste radili u gradovima,i kad ste dobijali pribor za brijanje na gradilistu...Nema toga vise,a i sada se radi van svake civilizacije,i ocekivati hotel sa djakuzijem i finskom saunom je nerealno...
Јел Дача дошао на двојку? Прошлу недељу сам разговарао са њим на телефон и рекао је да ће после славе у Русију а слава му прошла.Drinjaca telefon mi ne felcera ovde.Imam rusku karticu ali nesto ne ide,do telefona je.Tako da.
Нисам се шалио, хтео сам да прочитам и да допуним, нешто избацим. Увек нешто заборавим а то ми дође као подсетник. Две главе боље мисле.Druze,nadam se da si se salio za onaj spisak...Ti si bar iskusan terenac...A za sve tamo napisano,ne gine ti pretovar od 10-12 kg u avionu (100-350 рбл/kg).....
Храну не смеш у ручни пртљаг, а у велики ОБАВЕЗНО стави неколико сендвича у њима кулен, чајну кобасицу, немој саламе оне су кварљиве. Видећеш да ће ти добро доћи кад будеш чекао на аеродрому. Будеш ли био на СВО терминал Ф, доле у приземљу у ћошку имаш јефтину продавницу, исто клопе да се наједеш.. али боље понеси. Ако немаш места у великом коферу, неке мајице из њега убаци у ручни кофер и биће места за сендвиче.Jedino me malo buni rece da hranu nesmem da nosim samo u koferu a ja hteo da u rucni prtljag ubacim malo hrane za poneti da imam da jedem u putu ili dok cekam presedanje. Ima li ko od iskusnijih sto su isli na taj fazom da ko ima iskustva dali poneti ili ne ( nebih nosio sunke ili tako nesto nego keksa,cokoladu ili tako nesto )
Чуо сам да ће плата да легне пре нове године јер фирма воли раније да обрачуна исплате. Тако да верујем сад нам следи опет плата 1,2 децембра, а следећа пред крај децембра.Ima li neko informaciju kako plata leze pred novu godinu dali pre ili posle uplate kes na racun
Dali u Moskvi presedamo i dali tom prilikom preuzimamo prtljag dali i to neko zna
Kloega zelim ti sretan put , da te zdravlje sluzi i da ti posao ide od ruke.
Samo opusteno , veliki pozdrav i da nam se javis iz Tjumena sa utiscima.![]()
![]()
![]()
Prvi put preko ove firme bio sam vec 6 meseci u Sociju vratio se ove godine kao turista sam bioLepe vesti i srećan put. Da li prvi put ideš u RF?
Hvala mnogosretan ti put i sve naj bolje cujemo se opet ako bogda kad stignes tamo i ugrabis kolko toliko vremena neka si ti dobio kartu da odes a naci ce se vremena da se javis jos jednom sretan put i ve naj bolje
Ma moracu da napravim mesta ko zna sta me ceka tamo i hvala prijateljuHvala na informaciji ! Napravi ti ipak mesta u koferu za nesto hraneSrecan put i sve najbolje ! pisi kad stignes
![]()
Ma sacete i vas dva samo polako nece ovo dugo trajati i sretano vam bilo nezaboravite da se javite ovdeSale ja i ti mnoge ispratismo i dokecasmo a MI ,,,,,,,ali nema veze zelim svima srece i zdravlja i oni sto idu i oni sto se vracaju.....![]()
Mama cuvaj ovu decicu ja se obavezno javim sa utiscima i slicicama i nemoj da umaras mnogo ruke okosretan put ako se ne vidimo do tad i sve najbolje...i čuvaj se......i javi se kad navataš net
![]()
Hvala mnogoJa bih ti preporucila da ipak spakujes par sendvica u prtljag. Nikad ne znas koliko dugo ces cekati na aerodromu, vreme je lose, letovi se pomeraju, a hrana je na aerodromu skupa. Svako dobro ti zelim.
Vuke hvala druzeKloega zelim ti sretan put , da te zdravlje sluzi i da ti posao ide od ruke.
Samo opusteno , veliki pozdrav i da nam se javis iz Tjumena sa utiscima.![]()
![]()
![]()