LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
oooooo fala na kafi 
biće sve Milane....videćeš

biće sve Milane....videćeš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Штрикај ал стварно пошто немам идеју где продају. Добро јутро свима желим.
ooo ja nasla na netu ,,neki ,,modni studio gajic,,,extra kapeee,,,,Штрикај ал стварно пошто немам идеју где продају. Добро јутро свима желим.
strikaj majka , nasi momci bili u leto u sibiru pa ih sada nes iznenadilo ,,,zima ,,,dobro jutro........dakle, majka da štrika fantomke
oćete s trtku el bez trtku na vr?![]()
ima par snimaka iz sibira na minus 50 ,,,,,na jutubu,,,postavio je ,,banija84 kako mogu da se postave ovde ,,,ili neko ako moze nek postavi,,,
Freezing in Siberijasamo mi napisi pod kojim nazivom mogu da nadjem klip,i postavljam ga odmah![]()
e sve to sam gledala u martu kada je moj muz cekao polazak,,,,Freezing in Siberija
ima i onaj frozen face ,,,,,snimak de se vidi cemu sluzi fantomka,,,![]()
Dobro kazes Tijana ko se boji zime josbravo momci ,,,lepo je pogledati ,,ko se upasi nek ne ide ,,,misim sta recii,,,,![]()
JAAAAAAAAADobro kazes Tijana ko se boji zime jos![]()
Pozdrav svima moj tata je u 2 sata potpisao ugovor sada ceka avio za tymen Ide na gradiliste w 2 a prosli put kada je bio onda je bio na w3 sada ce ici na w 2![]()
Pozdrav svima moj tata je u 2 sata potpisao ugovor sada ceka avio za tymen Ide na gradiliste w 2 a prosli put kada je bio onda je bio na w3 sada ce ici na w 2![]()
Ja ih zovem ceo dan danas ali se niko ziv nejavlja neznam jos u koliko sati idem i gde da dodjem po papire i avio kartu ili sta vec treba ima li info rade li uopste danasDa li je mozda neko danas zvao Velestroj........![]()
Sretno im biloSretan mu put i puno sreće!
Jutros je grupa sa NPS2 , nakon 2 nedelje odletela na NPS0 - Sabetu!