@sitar
Početnik
- Poruka
- 33
Svaka čast Jovane na razmišljanju. Iako sam majka (budućeg Sabetanca), pročitala sam, mada je bilo upozorenje da majke ne čitaju. Ja jesam majka i brinem, ali majke zato i postoje. A svako od vas koji ste bili tamo više puta, svaki onaj koji krenuo prvi put trebao je raščisti sa svim onim što si nabrojio. U Sibir ne idu deca (iako već i deca znaju što je Sibir), u Sibir idu zreli i odrasli ljudi, koji ako su se odlučili na takav poduhvat, moraju biti spremni da se nose sa svim onim što on nosi. Zato dok čitam sve Vaše prepiske na ovom forumu divim Vam se na hrabrosti, a kao majka (koja brine svakog dana), neizmerno sam ponosna na svog sina i sigurna sam da će on izdržati sve što će mu doneti vreme koje pred njim. Svima Vam želim puno sreće na vašem putu.
Postavio sam ovu prepisku(koja i istinu moze da demoralise)kao izrazavanje jednog coveka koji je otisao,koliko god informisan,u nepoznato podneblje po mnogo cemu drugacije.
Pored subjektivnih osecaja,izneo je i par bitnih cinjenica,za raziku od mnostva postova koji su trebali cirkulisati putem privatnih poruka!
Nisam bio u sibiru i ne mogu osetiti tu hladnocu gledajuci u broj -40!
Ima tu i svetlih trenutaka