bigkenta
Obećava
- Poruka
- 90
Pozdarav svima iz nujungriya sa 19,prvi radni dan je prosao ok doduse radilo se do 13h nego vreme neko kilavo kisa,
drinjaca jesi li ti krenuo za RF neupita te?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdarav svima iz nujungriya sa 19,prvi radni dan je prosao ok doduse radilo se do 13h nego vreme neko kilavo kisa,
Pozdrav ljudi.....cao zene,kako ste?jel sam vam nedostajao?
Da i ja konacno malo pisem. I nije lose ovde u Sibiru,ne radi se preterano,uslovi za rad su bolji nego u Srbiji,hrana je ok,nije hladno,i nema tigrastih komaraca kao sto ste lagali. Smestaj je ok,ima vode. Povecali su satnicu to da znate.Kuvarice su lepe,nisu debele.Sefovi su ok.Kolege majstori su za pohvalu,ima izuzetaka ali to se odmah vidi na pocetku i takvi se likovi izbegavaju. Nema upada policije,bar nije bilo do sada.Bio sam na presek,sve je proteklo dobro.Nadam se da cu bar jos dva puta ici na presek,tako mi je receno.
Pa,to je to.Pozdrav od mene,kad budem imao volje javicu se ponovo sa nekim informacijama. Nestalo nam kafe...posaljite 2-3kg![]()
A ODAKLE SE IDE NA PRESEK MOLIM TE...Vidis kako ti znas i da budes normalanA gde si ti ono?Sretno.
A ODAKLE SE IDE NA PRESEK MOLIM TE...
ma ne vicem ..nego tako mi se nekako namests vecito ...izvinjavam se zbog velikih slova:Pa dobro,sto vecito vices na mene?Smrc,smrc.Otkud ja znam,mozda pored Tjumena postoji jos neko gradiliste gde se ide na presek.Dobro u Tjumenu je.Jbt.
![]()
Svi samo tebe provocirajuМилане дошао си да провоцираш. Није лепо. Имали смо већ једног таквог сличног синоћ. Није тешко бити фин. ок?
Ma mozemo mi pricati sta hocemo ali bez ovih zena na forumu,nebi to bilo to.Dame svaka vam cast.![]()
pozdrav sta ima nista nema,cekamo nadamo se i tako....
eee nisu jos zvali,valjda ce stici i taj poziv mada sve veca sumnja
Bice ne sekiraj se,Vidis i sam ,sama,mislim ne znam s kim imam cast.Sa Slavkom il sa Biljom,da moze biti sutra a moze biti za mesec dana.Al ce biti.Prvi put je uvek najteze.![]()
hvala na recima podrske Bilja kucka,svi kazu treba veza a mi nista od toga jedino radno iskustvo i znanje i naravno rad ponudili