I crv je crv.Mada ne bih trebao vise da pisem ali ajd jos jedna.Gospodo draga,ovo je jedan od retkih foruma koji stvarno ima neku funkciju.Ima konstruktivan karakter.Svi su na ovom forumu dobri,napaceni ljudi.Sve je neka muka naterala da se oprastaju od clana porodice zarad duge posle kise.Zarad boljeg zivota.Ako ste danas u teskoj situaciji,ne znaci da cete biti i sutra.Svako novo sunce donosi novu sansu.Dokle god imate optimizam,imate i sansu.Ovde su bili stvarno neverovatni likovi koji su ostajali sa novima samo u zelji da pomognu.Ko jednom ode ,forum mu u sustini i nije potreban.Ima druge izvore informacija.Zao mi je sto su se ti likovi umorili ali ih razumem.Za sve.Velestroj je prolazna tacka u vasem zivotu,nestace Velestroja a vi cete ostati.Divni i ponosni kao sto ste sada.Glavu gore,to su samo pare.Samo jedna stvar.Bog je rekao,stvaram zivotinje da bi ljudi njima vladali.Ne dajte da zivotinje vladaju vama i iskoristavaju vas spusten gard.Jaci ste od toga,i svakako bolji.Svako dobro.Ko me zgotivio,gotivim ga jos vise,ko me mrzi,gotivim ga al nek si ....mater.