Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lensk i mislim Saha.Oblast Jakutija.

- - - - - - - - - -

A daj majcice i meni c1.Mislim izvini na ometanju ali si profesionalac pa davaj redom.Ne vezano za njih dvoje troje ili petero.

hahaha naravno......bravo za tim

dekararus83 ometanje rada moderatora.....C1

- - - - - - - - - -

Ne mogu da izmisljam informacije ali zelim da pisem.

pa piši, ko ti brani

laku noć

Dobri ljudi,dragi mi forumasi,pa ovo mene boli kad citam kako se medjusobno prepucavate.
Ok,mogu da razumem ovaj nas mentalitet,vekovima nas prati ali polako jedan duboki udisaj,pomisao na nesto lepo i videcete promenu ako ne u ocima ono u svojim mislima.
Zato ne dozvolite da neko baci onu krilaticu pznatu jos od velikog Cezara-Divide et impera-to nama ovde ne treba.
Treba nam po koja lepa,ljudska rec,podrska moralna i svakojaka korisna informacija da ispunimo cilj zbog kojeg smo ovde a to je da se sto bolje moralno,psihicki pa i fizicki spremimo za ono gde zelimo da ostvarimo svoj ekonomski boljitak, ato je rad u Rusiji.
I opet zelim svakome svako dobro.
Ko ceka da putuje da otputuje,sretno se vrati i ispuni svoj cilj za cega je ostavio ili odvojio deo svog zivota.

Dobri ljudi,dragi mi forumasi,pa ovo mene boli kad citam kako se medjusobno prepucavate.
Ok,mogu da razumem ovaj nas mentalitet,vekovima nas prati ali polako jedan duboki udisaj,pomisao na nesto lepo i videcete promenu ako ne u ocima ono u svojim mislima.
Zato ne dozvolite da neko baci onu krilaticu pznatu jos od velikog Cezara-Divide et impera-to nama ovde ne treba.
Treba nam po koja lepa,ljudska rec,podrska moralna i svakojaka korisna informacija da ispunimo cilj zbog kojeg smo ovde a to je da se sto bolje moralno,psihicki pa i fizicki spremimo za ono gde zelimo da ostvarimo svoj ekonomski boljitak, ato je rad u Rusiji.
Ko ceka da putuje da otputuje,sretno se vrati i ispuni svoj cilj za cega je ostavio ili odvojio deo svog zivota.

Mudro ti druze ili gospodine zboris,mislim kako god ti odgovara.Ali sta je zivot bez malo prepucavanja.Sve su to normalne stvari.

Ajmo forumasi sledite sledece instrukcije:Duboko plavo more je ispred nas,bez talasa-uzdah-izdah-zagledajte se u plaventilo i pustite da vam negativna energija otpliva niz mirnu pucinu-uzdah-izdah......:zcepanje::heart:

Ajmo forumasi sledite sledece instrukcije:Duboko plavo more je ispred nas,bez talasa-uzdah-izdah-zagledajte se u plaventilo i pustite da vam negativna energija otpliva niz mirnu pucinu-uzdah-izdah......:zcepanje::heart:

Svi se razbezase a ja se bas naostrio.Steta.:hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Da shvatim to kao zajebanciju i omalovazavanje moje dobre namere ili..

Jaoo.Jok bre,evo ja cu ti odgovoriti a i ona ce za koji sekund.

Успело! Нема више негативне енергије.. али остало плаветнило како да се решим тога. Дај опет инструкције.:hahaha:

Da shvatim to kao zajebanciju i omalovazavanje moje dobre namere ili..
Oces ti da meditiras ili da zapitkujes...Znaci uzdah-izdah...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

Успело! Нема више негативне енергије.. али остало плаветнило како да се решим тога. Дај опет инструкције.:hahaha:

Drugar cekaj kita da te isprska repom...to pomaze ili neki delfin kad se prucne....:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back