Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja samo nisam dobro napisao sta se tacno desilo nisam se odrazio kao sto gidra kaze jbg nisam covek od pera od rada sam sta da radim ali iskustvo ne manjka i uvek sam da probam nesto novo ali samo u okviru gradjavine i struke

Dobro si ti napisao,ja sam shvatio sta si reko.Verujem i vecina.Desava se to uveliko na gradilistima.Primera radi,desilo se da jedan poslovodja nije znao razliku izmedju bloka i cigle.Sta dalje reci.Ali ok.ima ih stvarno za svako postovanje.Nisu svi isti.

E moj "glasu" Velesstroja....Ja sam se iskreno obradovala kad sam ukapirala da si tamo kao nesto...Reko ovaj ce sad tu sa nama da kucka,da upozna porodice svojih radnike,da se sazivi sa radnicima,a on tako....Sramota i uzasno razocarenje...Nemam reci,svaki komentar je suvisan....Ovo je dno dna sta ovaj covek rece,ja sam uzasnuta....Ne daj Boze nikome ni najgorem dusmaninu da ima posla sa ovakvima.... :(

Nema veze,teraj dalje,nemoj se bre sekirati toliko.;)

E moj "glasu" Velesstroja....Ja sam se iskreno obradovala kad sam ukapirala da si tamo kao nesto...Reko ovaj ce sad tu sa nama da kucka,da upozna porodice svojih radnike,da se sazivi sa radnicima,a on tako....Sramota i uzasno razocarenje...Nemam reci,svaki komentar je suvisan....Ovo je dno dna sta ovaj covek rece,ja sam uzasnuta....Ne daj Boze nikome ni najgorem dusmaninu da ima posla sa ovakvima.... :(
Јецо, опуштено. Он је ту да првоцира и прети.. треба га игнорисати.

Очекујем у понедељак позив и лепе вести за авио карте. :D Не би ме чудило да запалим за Магадан.. тамо сад многи иду.

Vala i ja,juce me zvala,bila u ambasadi.Znaci to bi trebalo da je gotovo.U ponedeljak da javi da krecem u sredu bi bilo idealno.Vidis da se ide i za 11 i za 19 mahom.Silja ide na19.Njemu vec javili.

Jelena,ti kada si zatrazila pomoc od mene u priv.porukama nisi se tako ponasala. A sad javno pises nebuloze. Da li sam ja napisao da necu nikome da pomognem? I ne razumem zasto se neko ljuti sto je neko poslovodja a neko samo majstor? Ja nisam sef gradilista. Alo ljudi,je l'vi uopste pravite razliku izmedju sefova i poslovodja?! Ili samo volite da provocirate? I jos nesto da vam kazem,jer ocigledno nemate svi iskustva,mozda vecina vas tek poceli da rade. I poslovodja je majstor,i on radi isto kao i svaki drugi,cak ima vise obaveza zato je i bolje placen,ali ako majstor zezne nesto,a poslovodja to nije primetio,ko onda nadrlja? Dzaba pisete sve ovo.Jednostavno niste u pravu. I jos nesto,ja nikome nisam pretio kao sto neko kaze da sam pretio. ja ne pretim,tako da nemojte samo bespotrebno da pokazujete karakter.

Verujem ja da on momak u sustini i nije los ali on definitivno nije covek od pera.Mislim da je rekao jedno a mislio drugo.Da mu ipak damo sansu a?Ljudski je jbg.

- - - - - - - - - -

Jelena,ti kada si zatrazila pomoc od mene u priv.porukama nisi se tako ponasala. A sad javno pises nebuloze. Da li sam ja napisao da necu nikome da pomognem? I ne razumem zasto se neko ljuti sto je neko poslovodja a neko samo majstor? Ja nisam sef gradilista. Alo ljudi,je l'vi uopste pravite razliku izmedju sefova i poslovodja?! Ili samo volite da provocirate? I jos nesto da vam kazem,jer ocigledno nemate svi iskustva,mozda vecina vas tek poceli da rade. I poslovodja je majstor,i on radi isto kao i svaki drugi,cak ima vise obaveza zato je i bolje placen,ali ako majstor zezne nesto,a poslovodja to nije primetio,ko onda nadrlja? Dzaba pisete sve ovo.Jednostavno niste u pravu. I jos nesto,ja nikome nisam pretio kao sto neko kaze da sam pretio. ja ne pretim,tako da nemojte samo bespotrebno da pokazujete karakter.

Mislis na vodju grupe iliti brigadira?

Strasno je sve to kad neko dobije malo vece pare da bi drndao druge jadne ljude koji su se odvojili od svojih porodica...majke,zene,dece...i otisli u tri lepe ***** materine,ne bi li svojoj deci obezbedili obucu,odecu,i pribor za skolu...i nesto da se prezivi mesec...rade po 15 sati....i daj Boze da ostanu normalni...a sve te muke se u zivotu odraze kad-tad......i znate sta...e oni i jesu FRAJERI...

Na neki nacin i jesi u pravu.U ovom smislu jeste frajer.Ali,znas i sam na sta sam ja mislio. To je svugde tako. Ako radis postovan si,ako izbegavas poslove nece ti niko to tolerisati.

Verujem ja da on momak u sustini i nije los ali on definitivno nije covek od pera.Mislim da je rekao jedno a mislio drugo.Da mu ipak damo sansu a?Ljudski je jbg.

- - - - - - - - - -

Momak?! :D O,bas ti hvala :D Castim pice za ovo "momak" ;)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Momak?! :D O,bas ti hvala :D Castim pice za ovo "momak" ;)

Vala i ja,juce me zvala,bila u ambasadi.Znaci to bi trebalo da je gotovo.U ponedeljak da javi da krecem u sredu bi bilo idealno.Vidis da se ide i za 11 i za 19 mahom.Silja ide na19.Njemu vec javili.
Мислим да је управо следећа недеља (седмица) та која одлучује и тад ћемо све знати око путовања. Још мало и привеееет Россия :super:

Ljudi moji, prelisto sam cijelu temu, doista zanimljivih postova ima, Davno 2001 sam bio na radilištu u Primorsku, Lenjingradska oblast, dali tu na forumu ima ntko iz Antikora, oni su radili gore te godine, i sve je bilo super, međuljudski odnosi na nivou, volio bih da se netko od njih javi na PM

Јелена ништа није крива да јој дајеш казну. Дај и мени..
Evo me bicu fina...Izvini majka....Trebala sam coveku da pustim samo poruku,a ne ovako javno.....Drinjaca drugar hvala na solidarnosti,ali mogu ja sama da se nosim sa C1....:heart: I samo da dodam posto nisam procitala odmah...Od doticnog pomoc nikad nisam trazila....Majka izvini jos jednom na ishitrenim postovima....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back