Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
5+1 као и раније.. а знаш ли сад ова друга тема у вези интернета
Sto se neta tice,ako ima slobodnog mesta sef ti ubaci 100 mb za mesec dana i to ti je za dz,to je sto se tice Nps1....Mada moj muz kaze da je najbolje da se nosi laptop,jer i da imas "svemiriski" mobilni nista ti ne znaci....a i za tablet isto vazi....

Таблет има Ви-Фи, 3г, што би то било проблем за конекцију?

zato sto ja protok jako slab isto kao i signal koji nema svugde,na google nemozes da udjes samo skajp i fejs mada-i mi konja za trku imamo,ja sam poneo telenorov modul za internet koji sam predhodno raskodirao u servis za mobilne jos dok sam bio u srbiji,
i onda sam tamo kupijo megafon rusku karticu za mob. i uplatijo internet 250r 150mb preko dana 150mb preko noci,malo sporije radi negledam you tube i tako
neke stvari i super me je sluzilo,dovoljno da nemoram po onom nevremenu da izlazim trazim signal i ostale ceromonije koje covek mara da radi da bi uhvatijo signal,sve u svemu zadovoljan sam kako je to sve ispalo...

izvini te,cisto radi informacije vas pitam,ja radim u velesstroyu inace ali eto neznam nisam se nikad raspitivao u firmi za to,
recite mi sta je potrebno i sta traze od dokumentacije za taj posao,jeste li to u zlatiborsku isli da predajete ili sta kako?

Стандардно,као и за други посао у њиховој фирми.Е сад,ја предала у Златиборској,али 30-и неки број ;)

Sto se tice Maneta, Maniše zaobidjite, verovatnoca da vam uzme 100e je velika,a da odete je 1%.To vam pricam iz iskustva.Na kraju ovoj temi izgleda treba promeniti ime u Posao u Velestroju, jer se sve izgleda vrti oko toga.Ovaj forum postade ekstra reklama za Velestroj.
Ja sam uspeo da dodjem napokon do Rusije i posla, uskoro cu saznati i da li je bilo vredno cekanja i cimanja (kada stigne plata :) ).Pozdrav iz Sibira

Dragi Velesstroje slobodno mi uplatite procenat za reklamu sa sve platom mog dragog,necu da se bunim....:zcepanje:
Drinjaca drugar protok je slab,bolje uzmi laptop..ja imam onaj ZTE BLADE G uzela sam ga u telenoru bas zbog mog dragog da ne vuce laptop,kao mobilni mu je mnogo prakticniji,ali dzabe....

Poslednja izmena:
Dobar dan! da vam kazem Velestroj je dobio posao u Volvogradu! iskopi su vec poceli posao je ogroman na jednoj crti skoro sa olimpijadom !

Никако не може бити ВОЛВОГРАД.. Тамо се Волво не производи )) Има мало везе са реком Волгом.. Па се зове Волгоград.. А водила се жестока битка за њега у WW2 .. од 23 августа 1942 до 2 фебруара 1943 године... Стаљинград.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back