Ljudiiiiii ima li nekako mogucnosti da se ide preko velestroja ako imas bosanski pasos?
nije moglo krajem juna ne znam za sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudiiiiii ima li nekako mogucnosti da se ide preko velestroja ako imas bosanski pasos?
Tesari startuju od 5$....Veliki pozdrav za sve.....Како у Русији функционише интернет преко таблета. Има ли неко искуства са НПС-а.
5+1 као и раније.. а знаш ли сад ова друга тема у вези интернетаTesari startuju od 5$....Veliki pozdrav za sve.....
Sto se neta tice,ako ima slobodnog mesta sef ti ubaci 100 mb za mesec dana i to ti je za dz,to je sto se tice Nps1....Mada moj muz kaze da je najbolje da se nosi laptop,jer i da imas "svemiriski" mobilni nista ti ne znaci....a i za tablet isto vazi....5+1 као и раније.. а знаш ли сад ова друга тема у вези интернета
Таблет има Ви-Фи, 3г, што би то било проблем за конекцију?Sto se neta tice,ako ima slobodnog mesta sef ti ubaci 100 mb za mesec dana i to ti je za dz,to je sto se tice Nps1....Mada moj muz kaze da je najbolje da se nosi laptop,jer i da imas "svemiriski" mobilni nista ti ne znaci....a i za tablet isto vazi....
Таблет има Ви-Фи, 3г, што би то било проблем за конекцију?
Svaki "pametni" telefon ti je dobar ..... A sad.. zavisi koliko novca si spreman da izdvojis! Imas more telefona... Sve zavisi od licnih afiniteta!!!предложите ми мобилне телефоне које су добри за интернет, сурфовање форумима и сл..
предложите ми мобилне телефоне које су добри за интернет, сурфовање форумима и сл..
izvini te,cisto radi informacije vas pitam,ja radim u velesstroyu inace ali eto neznam nisam se nikad raspitivao u firmi za to,
recite mi sta je potrebno i sta traze od dokumentacije za taj posao,jeste li to u zlatiborsku isli da predajete ili sta kako?
Ma nisam ja zbog tog dosao,drinjaca zbunio si me.Stiglo moje dugo ocekivano priglasenje.Ebem li mu lebarnik.A sad jos malo pa na rabotu.Tana nana
Sto se tice Maneta, Maniše zaobidjite, verovatnoca da vam uzme 100e je velika,a da odete je 1%.To vam pricam iz iskustva.Na kraju ovoj temi izgleda treba promeniti ime u Posao u Velestroju, jer se sve izgleda vrti oko toga.Ovaj forum postade ekstra reklama za Velestroj.
Ja sam uspeo da dodjem napokon do Rusije i posla, uskoro cu saznati i da li je bilo vredno cekanja i cimanja (kada stigne plata).Pozdrav iz Sibira
Ma nisam ja zbog tog dosao,drinjaca zbunio si me.Stiglo moje dugo ocekivano priglasenje.Ebem li mu lebarnik.A sad jos malo pa na rabotu.Tana nana
011/655-5979e sad kad mi ni treba ne mogu nikako naci broj firme velastoj ,,,,listam strane u nazad i nikako ni jednog broja ....ima li koga da mi napise , moram ih zvati , a negde zaturila ...![]()
Sta ce tamo da se gradi jel mozda znasDobar dan! da vam kazem Velestroj je dobio posao u Volvogradu! iskopi su vec poceli posao je ogroman na jednoj crti skoro sa olimpijadom !
e sad kad mi ni treba ne mogu nikako naci broj firme velastoj ,,,,listam strane u nazad i nikako ni jednog broja ....ima li koga da mi napise , moram ih zvati , a negde zaturila ...![]()
Dobar dan! da vam kazem Velestroj je dobio posao u Volvogradu! iskopi su vec poceli posao je ogroman na jednoj crti skoro sa olimpijadom !