Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Нећу половно. Кад легне аконтација купићу мобилни. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svim smekerima,dobrim ljudima,zelim sretan put i svvako dobro.
Drinjaca,dekara,a bre itd,sretno.
i koliko se ceka to priglasenje za metalce ili,
Ok. znam ja gde je ta NPS-ka,nego mislio sam ono..., satnice,štek,bakšiš i tako to,kao i dal ima sobnih "noćnih beseda" uz koje kakve "ludare" tipa kedrovaje,vodkare i tako to.Nps 11 je udaljena 200km od najblizeg grada i potrebno je 5 sati voznje do njega.
Ooo momci pa ovde veselo , srecan put svima , bas je krenulo sa lepim vestima![]()
Moj muz drugi dan u Moskvi,radnici kazu da nikom nije satnica ispod 5$ a oni,novajlije,ce pitati za koji dan pa javljam.Svim putnicima želim srećan put,NAOČITE STJARTDESE,dobro zdravlje i svaku sreću! Jel ima iko ovde pouzdane informacija vezane za Moskvu.Čujem,a opet i ne mogu da verujem da su sati skinuti na 4 i 4.5 $ ,i to radnicima povratnicima. Drugi opet pričaju da je mesečna satnica oko 250 sati te da je stoga i majstorska startna nešto veća nego na NPS ADS.
Krasnodarski kraj!Dobra klima i oblast gde smo kao narod jako gotivni kako ženskoj tako i muškoj ruskoj populaciji.Imaju najlepše cure zajedno sa sankt peterburgom. Ne da su samo nalepše nego su jako pametne ,odane i karakterne osobe tj. pravi potomci čestitih i plemenitih kozaka.Nps 7 je dobro organizovano gradilište.Veoma je disciplinovano i postoji nekakav red i poštovanje što uglavnom nije karakteristika drugih jedinica.Ne može baš da se nešto zaradi kao u saha jakuti. O šteku ni govora.Nije ovo mesto pogodno za mladog čoveka ili čiku mladalačkog duha koji su otišli da nešto kući i pošalju.Ovo gradilište je bogom dano za sve neženje! Jako plemenitih i lepih cura ima,a uz to im mame i tate vole srbiju.Ekstra predispoz. za obnovu posrnulog srbijanskog nataliteta.E sad drugi je problem što nasi momci više gledaju u rusku trojku baltiku nego u curu kozakinju.Znam, jer sam BIO , VIDEO i od muke se na kraju i ja napio.Nadam se da si zadovoljan sa odgovorom?Da li neko zna nesto o NPS 7? Da li mozda neko treba da ide tamo?
Нећу. Измена плана.Ipak ces sa nama na dvojku pa pozdravljaj redom.
- - - - - - - - - -
Krasnodarski kraj!Dobra klima i oblast gde smo kao narod jako gotivni kako ženskoj tako i muškoj ruskoj populaciji.Imaju najlepše cure zajedno sa sankt peterburgom. Ne da su samo nalepše nego su jako pametne ,odane i karakterne osobe tj. pravi potomci čestitih i plemenitih kozaka.Nps 7 je dobro organizovano gradilište.Veoma je disciplinovano i postoji nekakav red i poštovanje što uglavnom nije karakteristika drugih jedinica.Ne može baš da se nešto zaradi kao u saha jakuti. O šteku ni govora.Nije ovo mesto pogodno za mladog čoveka ili čiku mladalačkog duha koji su otišli da nešto kući i pošalju.Ovo gradilište je bogom dano za sve neženje! Jako plemenitih i lepih cura ima,a uz to im mame i tate vole srbiju.Ekstra predispoz. za obnovu posrnulog srbijanskog nataliteta.E sad drugi je problem što nasi momci više gledaju u rusku trojku baltiku nego u curu kozakinju.Znam, jer sam BIO , VIDEO i od muke se na kraju i ja napio.Nadam se da si zadovoljan sa odgovorom?
Зекс те питао са грађевину а не ко хоће да се жени.Krasnodarski kraj!Dobra klima i oblast gde smo kao narod jako gotivni kako ženskoj tako i muškoj ruskoj populaciji.Imaju najlepše cure zajedno sa sankt peterburgom. Ne da su samo nalepše nego su jako pametne ,odane i karakterne osobe tj. pravi potomci čestitih i plemenitih kozaka.Nps 7 je dobro organizovano gradilište.Veoma je disciplinovano i postoji nekakav red i poštovanje što uglavnom nije karakteristika drugih jedinica.Ne može baš da se nešto zaradi kao u saha jakuti. O šteku ni govora.Nije ovo mesto pogodno za mladog čoveka ili čiku mladalačkog duha koji su otišli da nešto kući i pošalju.Ovo gradilište je bogom dano za sve neženje! Jako plemenitih i lepih cura ima,a uz to im mame i tate vole srbiju.Ekstra predispoz. za obnovu posrnulog srbijanskog nataliteta.E sad drugi je problem što nasi momci više gledaju u rusku trojku baltiku nego u curu kozakinju.Znam, jer sam BIO , VIDEO i od muke se na kraju i ja napio.Nadam se da si zadovoljan sa odgovorom?
Зекс те питао са грађевину а не ко хоће да се жени.А то где су девојке и жене најлепше и најоданије неозбиљно је везивати за град.
Hahahaha nemam nameru da se zenim, ne jos!))
Mnogi su to govorili.. i onda pali za slobodu )
Звали ме и обавестили да идем на друго градилиште. Сва места попуњена. Да ли је неко чуо за градилиште "пан гауген" или тако нешто не знам назив код Владивостока?kako to?
![]()
Нећу. Измена плана.