Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Maneta, Maniše zaobidjite, verovatnoca da vam uzme 100e je velika,a da odete je 1%.To vam pricam iz iskustva.Na kraju ovoj temi izgleda treba promeniti ime u Posao u Velestroju, jer se sve izgleda vrti oko toga.Ovaj forum postade ekstra reklama za Velestroj.
Ja sam uspeo da dodjem napokon do Rusije i posla, uskoro cu saznati i da li je bilo vredno cekanja i cimanja (kada stigne plata :) ).Pozdrav iz Sibira

Не могу ништа да тврдим али није логично! Бар није тако у неким фирмама које ја знам...
Рецимо знам једног дечка који је добио шећер.. Фирма му све платила.. Болница,лекови.. Одмах по изласку наставио да ради..

Bas mi je drago,ako je slucaj moga muza i tuzba koja ce hopeks da kosta 30-40 hiljada evra dovela do toga da malo bolje vode racuna o svojim radnicima i da ne prave takve greske kao sto je falsifikovanje tudjih potpisa.Samo mislim da nas slucaj nije greska Rokija jer moj muz je sa njim imao odlicne odnose nego greska ovih iz administracije

Poslednja izmena od moderatora:
Sto se tice Maneta, Maniše zaobidjite, verovatnoca da vam uzme 100e je velika,a da odete je 1%.To vam pricam iz iskustva.Na kraju ovoj temi izgleda treba promeniti ime u Posao u Velestroju, jer se sve izgleda vrti oko toga.Ovaj forum postade ekstra reklama za Velestroj.
Ja sam uspeo da dodjem napokon do Rusije i posla, uskoro cu saznati i da li je bilo vredno cekanja i cimanja (kada stigne plata :) ).Pozdrav iz Sibira

Pa i mislila sam da je tako posto se prica ista prica kao i u februaru kada su prevareni ljudi iz Cacka http://www.vaseljenska.com/drustvo/s...ani-iz-socija/
Nego mi kazi molim te kako si se ti dokopao Rusije a da nije Velestroj ili ti Hopex pomozi skrati mi muke

Poslednja izmena:
Molim bez pominjanja imena ljudi jer oni nisu tu da kažu išta, osim ovih firmi i vlasnika firmi koji su osvedočeni prevaranti. Još ako je tužba u pitanju, ovo svakako nije mesto za iznošenje detalja.

Primljeno k znanju,napisala sam to vise u svojstu sta ljudima moze da se desi da obrate paznju i da i ako im se desi da mogu da se bore protiv toga,jeste da treba strpljenja i zivaca ali se na kraju isplati.Nece se vise ponoviti ovde sam samo da razmenim iskustva i mozda nadjem posao za muza i to je to

E sad salu na stranu jel ima neka pouzdana firma sem Velestroja ili ti Hopexa sto salje za Rusiju.Ne mora RUsija moze CG ili SLovenija a da traze tesare

termo-eletro je trazijo radnike za rusiju i nemacku,ali mislim da su tesari samo za rusuju,bilo je aktivno sve to pre 15 dana,
meni kum radi tamo kao argonac pa me je nagovarao da se vratim ali ja sam sa ter.elek. zavrsijo neozbiljni su.

popunili zahtev kao i ostali ako bude potrebe valjda ce zvati,inace profesionalni kuvari sa radnim iskustvom ,ostalo sta treba reci ce,verovatno kao i kod drugih lekarski ...

- - - - - - - - - -

za platu se nismo raspitivali ali svakako bolja je nego ovde

I kako je sve na kraju proslo kod njega,sta se izdesavalo?
Nista,mene su pustili,posto su mi sluzbenici dali fotokopiju pasosa. Sutradan sam nastavio da radim. Ja sam imao biznis vizu i nisam bio odveden u stanicu ali je bilo privedenih koji su imali istu vizu kao i ja,cini mi se da nije bilo nekog pravila. Ja sam odbio lekarski pregled i radnu dozvolu,iskljucivo zbog trajanja iste (6 mes. je za mene previse),tako sam i rekao predpostavljenima. Rekli su mi da verovatno necu biti pozivan vise.

narode, mnogi, ko je bio ovde na forumu pre polaska u Rusiju svaki dan, kad otisli za Rusiju, ne poslali ni jednu poruku - verovatno ima razloga za to. Retko ko javlja odande. Uglavnom, jedva mogu komunicirati sa familijom .
Tacno. Ja nisam mogao da se javim,jer sam bio u smestaju bez signala za tel. a kamoli internet. Kad sam imao slobodno vreme,cuo sam se sa porodicom,nisam stizao da tracam na forumu. Nosio sam laptop bezveze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back