Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo molim vas, momci, omladino, deco, nemojte skupljati Ruskinje sa gradilista...molim vas, molim vas.. Ostavite to za besperspektivne matorce :zcepanje:
Bolje prosetajte do nekog fakulteta kao da planirate da se upisite... :manikir:bla-bla.. a usput tamo razgledavajte Ruskinje..:heart: pa tamo birajte

samo molim vas, momci, omladino, deco, nemojte skupljati Ruskinje sa gradilista...molim vas, molim vas.. Ostavite to za besperspektivne matorce :zcepanje:
Bolje prosetajte do nekog fakulteta kao da planirate da se upisite... :manikir:bla-bla.. a usput tamo razgledavajte Ruskinje..:heart: pa tamo birajte

U kojoj ste iluziji ovde samo da znate kada su ruskinje u pitanju !Mislite da ruskinje samo na nas srbe čekaju...? I to sve onako na izvolte još na Šeremetjevu!?Ko misli da ide da radi u Velestrnju i da ganja ruskinje neka odmah traži drugu firmu.Za dobru curu ili dobrostojeću gospodju treba da se poklope najmanje dva uslova i jedna sreća što je prava retkost. Medjutim imate poneku kirkizkinju (samo pazite da njihovi muški to ne saznaju),"masne" ruske kuvarice i eventulnu premiju koja vam može zapasti u liku prezgodne,pijane podmoskovljanke(činovnice iz Upravnog ofisa), koju je upravo iz svoje sobe napujdo pijani šef. Ko naleti na ovu treću opciju taj će teško ikad više videti ušće save i dunava.

znam da je u jakutiji 850km od najungriy i da nije lose tamo da je civelizacija i da je gradiliste blizu grada to znam iz price
kolege koji su bili tamo inace i ja sam trebao da idem tamo ali su mi nesto promenili u zadnji cas vracaju me na nps-19 veceras putujem.
Da, znam gde je to gradilište o kojem se naveliko pričalo još pre dve godine dok sam bio u Lenskom na nps 12 i 13.Ali ništa više ne znam.Sva su inače gradilišta u saha jakuti dobro organizovana.Sećan put!

Aj, pricaj meni nesto na temu "Ruskinje" :rotf:
U kojoj ste iluziji ovde samo da znate kada su ruskinje u pitanju !
Ne kazem da cekaju oni vas u Seremetjevu, njego kazem o sudbinskima vezama, susretima. To je nesto drugo. Za slobodnjake, koji planiraju bio moj komentar ))). Ipak sudbinu treba traziti eee... tako reci, na vise-manje "plemenitima" mestima...:), gde veca verovatnoca susreta sa pristojnom osobom

U kojoj ste iluziji ovde samo da znate kada su ruskinje u pitanju !Mislite da ruskinje samo na nas srbe čekaju...? I to sve onako na izvolte još na Šeremetjevu!?Ko misli da ide da radi u Velestrnju i da ganja ruskinje neka odmah traži drugu firmu.Za dobru curu ili dobrostojeću gospodju treba da se poklope najmanje dva uslova i jedna sreća što je prava retkost. Medjutim imate poneku kirkizkinju (samo pazite da njihovi muški to ne saznaju),"masne" ruske kuvarice i eventulnu premiju koja vam može zapasti u liku prezgodne,pijane podmoskovljanke(činovnice iz Upravnog ofisa), koju je upravo iz svoje sobe napujdo pijani šef. Ko naleti na ovu treću opciju taj će teško ikad više videti ušće save i dunava.
Ти причаш о девојкама и женама око тих ваших НПС или мислиш на шире,по целој Русији?

Ma nisam ja zbog tog dosao,drinjaca zbunio si me.Stiglo moje dugo ocekivano priglasenje.Ebem li mu lebarnik.A sad jos malo pa na rabotu.Tana nana
БРАТЕ, ЧЕСТИТАМ.:super::super::super: Шта сам ти рекао јуче, прекјуче? питање је сата кад ће те звати.:D Волео бих да се окупи стара екипа па сви поново на исти НПС.. Морам звати Рудара да видим јел он добио позив.. волео бих много да и он путује.

Никако не може бити ВОЛВОГРАД.. Тамо се Волво не производи )) Има мало везе са реком Волгом.. Па се зове Волгоград.. А водила се жестока битка за њега у WW2 .. од 23 августа 1942 до 2 фебруара 1943 године... Стаљинград.....
Ма боље и Волвоград него Стаљинград.:)

.Za dobru curu ili dobrostojeću gospodju treba da se poklope najmanje dva uslova i jedna sreća što je prava retkost..
А који су то услови?:think:

Aj, pricaj meni nesto na temu "Ruskinje" :rotf:
Ne kazem da cekaju oni vas u Seremetjevu, njego kazem o sudbinskima vezama, susretima. To je nesto drugo. Za slobodnjake, koji planiraju bio moj komentar ))). Ipak sudbinu treba traziti eee... tako reci, na vise-manje "plemenitima" mestima...:), gde veca verovatnoca susreta sa pristojnom osobom
Ok!Ali na žalost Velestroj nema gradilišta u blizini tih i takvih plemenitih mesta.A, ko je bio u blizini takvih mesta zna da za to treba par stoja zelembaća u džepu ,jer je tu mnogo skupa "igranka".

БРАТЕ, ЧЕСТИТАМ.:super::super::super: Шта сам ти рекао јуче, прекјуче? питање је сата кад ће те звати.:D Волео бих да се окупи стара екипа па сви поново на исти НПС.. Морам звати Рудара да видим јел он добио позив.. волео бих много да и он путује.

Ма боље и Волвоград него Стаљинград.:)

А који су то услови?:think:

Kazu,pozeli dobro, pa ti se takvo i vrati. U prevodu ~stiglo priglasenije~.Novi Urengoj me ceka, za pocetak, a posle ... ma videcemo, bitno da je krenulo

Ipak ces sa nama na dvojku pa pozdravljaj redom.

- - - - - - - - - -

Хоћу Самсунг Галакси до 150 евра.

Prodacu ti ja moj;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back