Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Хоћеш, хоћеш..вирићеш из прикрајка и читаћеш дешавања на теми. Убиће те радозналост.,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хоћеш, хоћеш..вирићеш из прикрајка и читаћеш дешавања на теми. Убиће те радозналост.,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu![]()
Хоћеш. Размишљај позитивно. Добро нам дошао..Nikad ja necu u tu Rusiju.
Vi ste svi ovde bolesni,stvarno.Svaka cast pojedincima. Sa ludacima se ne zelim druziti,tako da vise necu dolaziti na ovom forumu jer ocigledno da ovde jedna osoba ima po vise naloga,i sve me cudi da ova "Centr" nije Ljilja,Kosta....Saja i Paja i ostali likovi. Jedna osoba,100 naloga a sve to dodje jedan klan
Ljiljo, da li to meni kompliment u vezi znanja srpskog jezika il si ti, sestro, nesto tesko zaribala sa srpskim...![]()
Nekad je bilo pravilo po recima nekih ljuidi koji su dugo u firmi da svako za koga se trazi priglasenje dobije zeleni karton.Ko je isao samo na manje od 90 dana isao je na obicnu biznis vizu.Sa nedavnim promenam u firmi i ovo pravilo se promenilo.Sad priglasenje nije garant zelenog kartona.Resice se i to,samo treba vremena.
nesto meni sa internetom![]()
Hvala " drinjaca" , ali posle 4 meseca od kako sam predao dokumenta vec gubim svaku nadu, jer 11. Maja su me zvali (Subota) i rekli da polazim u Utorak i kao nije bilo karata, a posle toga je svaki odgovor da nije stilo priglasenje . Ako cekam tu 2018 kada "centr' kaze da ce moci bez problema za Rusiju onda...ili ce do tada da kupe neki svoj avion
Moja greska "centr", nisam obratio paznju. Sada sam i ja procitao o tom novodonesenom zakonu, i ne svidja mi se puno sve to.Tamo u Rusiji radnici, migranti, i onako nisu bas zasticeni, a posle ovoga moze biti samo gore.Mada ne mogu nista lose da kazem za Ruse, i cene nas i vole, makar vecina. Iskustvo iz Ufe
.Izinjavam se u prethodnoj poruci ima par gramatickih gresaka ali razumecete jer sam vec ljut i neznam dali da odustanem i dali da povucem svoja dokumenta.Ako neko ima slicna iskustva neka pise mozda ce i meni i jos nekome biti lakse.Pozdrav