- Poruka
- 104
A za sta si ti konkurisao,sta si po struci?Papiri kompletni su im stiglii 28.04.2013 a na probnom radu i razgovoru sam bio oko 15. aprila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za sta si ti konkurisao,sta si po struci?Papiri kompletni su im stiglii 28.04.2013 a na probnom radu i razgovoru sam bio oko 15. aprila.
Nadam se kada odemo u Rusiju da ce Ruskinje biti malo neznije prema nama.![]()
Znam koliko vam znaci,citala sam sve zajedno sa njime i prolazila svu nasu i vasu muku zajedno sa njme.
Hvala sto tako lepo misljenje imate o njemu.
Rekao mi je da vam pisem i da vam prenesem sve sto znam.
A sta ti je muz po struci? Koji mu je ovo po redu putovanje i rad? Koliko je cekao od kada se prijavio do odlaska?Spakovali smo sve i dugo i kratko,debelo i tanko.
Velike pozdrave vam prenosim od Njegosa.
Vremenska razlika je +9h.tako da cemo morati da kombinujemo kada da se cujemo. Kaze da je prvi utisak ok.Mobilni signal ima, Kada dodje u Magadan onda nek kupi rusku karticu da se nebi zeznuo pa kupio u Moskvi jer je Magadan druga oblast i druge su kartice.
Put je bio dug i naporan,ali sve se da izdrzati. To je to za sada drustvance moje,cim nesto jos saznam javicu vam.
Pakuj muza jer moga su obavestili u sredu ujutru da mu se kupuje za petak uvece,a vec isti dan popodne javili da se krece cetvrtak na petak pa je bilo jurnjave malo.
Marijana,reci nam nesto vise o toj firmi? Ja sam sad malo trazio ali nisam nasao nista o tome da ova firma posluje u Rusiju,u Sociju. Jeste da je tamo lepo da se radi,tako da podeli sa nama sve info i sve sto znasPozdrav svima. Moj brat je otisao pre tri dana u Rusiju na tri meseca da radi. Obavestena sam da sve to ide preko firme TRADEUNIQUE iz Beograda. Cela porodica i ja brinemo, pa sam htela da cujem utiske i iskustva nekoga ko je vec bio tamo preko ove firme. Radi u Sochiju, u pitanju je moleraj. Molim sve koji mogu da mi kazu nesto vise, ukoliko znaju. Hvala unapred.
A sta kaze tvoj dragi,ima li zenski na gradilistu?Spakovali smo sve i dugo i kratko,debelo i tanko.
Velike pozdrave vam prenosim od Njegosa.
Vremenska razlika je +9h.tako da cemo morati da kombinujemo kada da se cujemo. Kaze da je prvi utisak ok.Mobilni signal ima, Kada dodje u Magadan onda nek kupi rusku karticu da se nebi zeznuo pa kupio u Moskvi jer je Magadan druga oblast i druge su kartice.
Put je bio dug i naporan,ali sve se da izdrzati. To je to za sada drustvance moje,cim nesto jos saznam javicu vam.
Pakuj muza jer moga su obavestili u sredu ujutru da mu se kupuje za petak uvece,a vec isti dan popodne javili da se krece cetvrtak na petak pa je bilo jurnjave malo.
Jako mi je drago sto je Njegos otisao ako bog da i moj ce suprug u utorak za Magadan.Kakvu je garderobu poneo?
Ako je farbar onda ce najverovatnije ici na presek i produziti boravak tamo jer je to sad trenutno najpotrebnije . Ne brini nista tamo mu nista nefali a vreme relativno brzo prolazi , bar ce vise zaraditi sto nam je svima najvaznije POZDRAV
hvala na informaciji a kada je akontacija posle sedan dana ili kako to ide?
Нема ту правила ни они сами у управи не знају шта раде нити шта ће радити. Људи звали дирекцију и питали од које плате ће одбити аконтацију, и рекли од мајске сигурно. Дошла мајска плата нису одбили. Тако и аконтација, знам људе који су се из Уренгоја вратили кући а нису још добили аконтацију, а неки као ја добили на дан поласка. Све у свему сад ће јунска плата па ће одбити (или неће!?) јер неко каже да аконтацију одбијају од прве следеће пуне плате. Тако да ... луд збуњеног.mislim da za isplatu akontacije nema pravila. Ponekad nju isplate na dan polaska, ponekad za nekoliko dana od dana polaska.. A bilo ranije razgovora da ce akontaciju ukinuti...
На свим градилиштима требају тесари, не само у Сибиру већ широм Русијје на Велестрој градилиштима. Питање ти је у смислу као.. да ли ауту требају точкови да би се кретало..Spavate,spavate... Tako se ne zaradjuju novciSalim se
![]()
Hteo sam da pitam upucene u ovaj bizmis sa velestroj,da li neko zna na kom gradilistu,tj.u kom mestu su potrebni zidari i tesari,mislim tamo u Sibir?
A sad,ajmoooooo ustajanjeeeeeeeeeeeeeja se digo jos u 5 a vi spavate
![]()
`бро јутро. напуните батерије телефона и пригрлите га.Dobro jutro svima![]()