Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj drugar je danas zvao one likove iz Gradex agencije. Neko je spominjao da je ovde neko na forumu vec pisao o njima,ali ja evo vec sam malaksala od prvih 100 stranica gde ne nadjoh. Pa vas molim da neko ko zna ista o toj firmi, nesto napise. Sve to zvuci previse dobro da bi bilo istinito....
Neko?!!! Taj "neko" nije spomenuo,vec je lepo napisao i ostavio i brojeve telefona. I ako bude tvoj drugar uspeo nesto preko njih neka javi.I jos nesto...taj "neko" ne odgovara ukoliko je ta agencija neka prevara,da se razumemo ;)

lepo ja kažem da Ženska deca trebaju da treniraju neki od borilačkih sportova :aha:
ne radi vrhunskog sporta ili kondicije, već zbog samoodbrane....taj prvi momenat kada ga braneći se iznenadi, prvih par sekundi, je dovoljno da šmugne :klap:
moj predlog je tekvondo :manikir:

da li je neko upoznat sa oglasom u gradjanskom oglasniku za posao u rusiji potrebni bravari i varioci posto sam stupio u kontakt sa njima i kazu mi da donesem pasos i 2 slike i po dobijanju vize da se plati 50e i da se krece za 3-4 nedelje ako neko nesto zna o ovome neka mi javi da ne nasednem na prevaru

Denise, jako žurim, ali ću doći za otprilike 1,5 sat, možda i pre. Za sada, ovu jednu poruku vide svi. Potrebno je da ti ja odobrim još dve poruke. Molim te napiši ih u tom roku od 1,5 sat, pa kad dodjem da ih odobrim jer neću biti tu do sutra tokom dana. I molim te, u jednoj daj taj oglas iz gradjanskog oglasnika da se vidi, jer ovako niko ne zna šta si ti to video.

Odoše Gile i Njegoš, oni su predali malo prije mene što znači da bih i ja mogao uskoro očekivati poziv. Dali neko zna kako funkioniše u Rusiji u Velestroju povećanje početne satnice. Zanima me jer sam ja dobio minimalnu 5,5 dolara na probnom radu, ali su mi rekli da se tamo može lako povećati ako budem dobro radio. Zna li neko dali to baš tako i funkcioniše tamo ili nas tu zakidaju koliko god mogu ?

Odoše Gile i Njegoš, oni su predali malo prije mene što znači da bih i ja mogao uskoro očekivati poziv. Dali neko zna kako funkioniše u Rusiji u Velestroju povećanje početne satnice. Zanima me jer sam ja dobio minimalnu 5,5 dolara na probnom radu, ali su mi rekli da se tamo može lako povećati ako budem dobro radio. Zna li neko dali to baš tako i funkcioniše tamo ili nas tu zakidaju koliko god mogu ?
Druze,kad si ti bio na razgovoru,kog datuma? I kad si predao papire,kog datuma? pozz

Pozdrav svima. Moj brat je otisao pre tri dana u Rusiju na tri meseca da radi. Obavestena sam da sve to ide preko firme TRADEUNIQUE iz Beograda. Cela porodica i ja brinemo, pa sam htela da cujem utiske i iskustva nekoga ko je vec bio tamo preko ove firme. Radi u Sochiju, u pitanju je moleraj. Molim sve koji mogu da mi kazu nesto vise, ukoliko znaju. Hvala unapred.

put je bio zenut iz moskve u tyumen, bilo je nevreme morali su sleteti u neki grad pa su tek posle dva sata ponovo poleteli. smesteni u neku sumu kako on kaze, u neku staru zgradu kaze da mu lici na staru kasarnu. sve u svemu duze je trajao put nego sto je trebalo i to nekih sest sati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back