Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ове каартице АБАТЕЛ за позиве ка иностранству су супер. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нема ту правила ни они сами у управи не знају шта раде нити шта ће радити. Људи звали дирекцију и питали од које плате ће одбити аконтацију, и рекли од мајске сигурно. Дошла мајска плата нису одбили. Тако и аконтација, знам људе који су се из Уренгоја вратили кући а нису још добили аконтацију, а неки као ја добили на дан поласка. Све у свему сад ће јунска плата па ће одбити (или неће!?) јер неко каже да аконтацију одбијају од прве следеће пуне плате. Тако да ... луд збуњеног.
Какогод, то и није нешто битно, оно што нас многе занима и што је важније кад ћемо у Русију. Кад их зовемо увек иста прича. На бироу ми прете да ће ме избрисати јер немам на увид Р. књижицу, књижица чами у мрачној фиоци Велестроја ко зна до кад. А јесен се полако примиче... породица седи над главом са питањима кад ћеш у Русији да новце зарадиш.![]()
На свим градилиштима требају тесари, не само у Сибиру већ широм Русијје на Велестрој градилиштима. Питање ти је у смислу као.. да ли ауту требају точкови да би се кретало..
- - - - - - - - - -
`бро јутро. напуните батерије телефона и пригрлите га.![]()

Аууу питање је провокативно.A sta kaze tvoj dragi,ima li zenski na gradilistu?![]()
Не стављај им со на рану.
Ако је истина купићу ти највећу чоколаду.Mislim da je akontaciju ne bi trebalo da odbijaju, bar do sada, koliko sam pratila, to nikad ne radili kako se meni cini... Koliko sam razumem to je za putne troskove, dodje kao dzeparac... Tako nekako...kad putuju beli ljudi![]()

Daj broj telefona od te kompanije,tradeunique. Cime se oni konkretno bave,gde rade i koliko placaju? PozzVidim da mnogo ljudi prati ovaj forum, bez nekog aktivnog ucesca. Mail mi je pretrpan raznoraznim pitanjima, tuznim zivotnim pricama, situacijama,i tome slicno.
Ne znam odakle ideja ljudima da ja mogu nesto da sredim, urgiram, i tome slicno... ne secam se da sam ovde imao takve tekstove?!![]()
Jedino sam u mogucnosti da prosledim kontakt podatke od odredjene firme, i da pricam o licnim iskustvima. Ali i o iskustvima ljudi koji su radili, recimo u Tradeunique, a sa kojima sam bio ranije preko Hopex-a. I, kada vec spomenuh Tradeunique, da kazem da niko od njih nije imao jednu losu rec.
Nadam se da ne propustam nekome da odgovorim na mail.

Mislim da cu 100% imati cokoladu! Аууу питање је провокативно.Не стављај им со на рану.
- - - - - - - - - -
Ако је истина купићу ти највећу чоколаду.![]()
![]()
е то ме избаци из тактаVidim da mnogo ljudi prati ovaj forum, bez nekog aktivnog ucesca.
To! To! Cokoladu najvise volim!Mislim da cu 100% imati cokoladu!

Велестрој је најбоља грађ. фирма у Србији за услове и плаћање.Cula sam od predhonih koji su isli da je firma kao firma jako dobra i da brine o svojim radnicima.

Vidim da mnogi cekaju kao mnogi ovde na odlazak na zalost takva nam je drzava sve nesto cekamo ali ko ceka taj ce i da doceka valjda ili se varam mnogi se vracaju za Srbiju ja mislim da treba zamenuti te ljude znaci da postoji velika sansa da nas uskoro pozovu da idemo zato negubite nadu jel uskoro pocinje velika trka ovo je samo tisina pred veliku buru a bura smo mi i ceo taj odlazak toliko od mene![]()
Хвала на оптимизму и позитивној енергији. Врни чешће на тему.
И ја тако мислим као и ти.
Ako je neko zaleteo se i kontaktirao ovog lika evo prilike da povrati svoj kes
http://www.vestinet.rs/tema-dana/ov...jackao-srpske-radnike-za-posao-u-inostranstvu
Jedno pitanje svima koji imaju iskustva sa Velestorjem. Aleksic Sasa ima agenciju u Sapcu i nudi mi da idem za tu firmu da radim garantuje sve regularno trazi 300 evra i to od prve plate. Ima li ko kakve informacije o njemu da se nezaletim
Сад ми другар преко мобилног рече да чека три месеца да му одобре бизнис визу. Каже изгубио је сваку вољу. Ако он чека већ три месеца, значи мене хвата јесен најмање ијаоооооо![]()

Za koju firmu ti nudi da radiš?
- - - - - - - - - -
ššššššššššššššššššš to bre nema nikakve veze, znaš i sam da nema pravila.....![]()
Danas otisli do Velestroja da se informisemo po pitanju posla za kuvare i naravno bez nekih rezultata,razocarenje ili ne takva je situacija,ako neko zna pouzdane agencije nek mi se javi na koji nacin bi mogao otici u Rusiju da radim ..pozdrav svima i drago mi je sto drugi uspevaju nije mnogo da se ceka ni mesec dva ali kad se zna da ce imata posle tog perioda posao...
Hvala Centr ,nismo iz Bg tako da agencije koje rade taj vid zaposljenja neznam ako neko zna nek mi dostavi na pp