JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
pa sta ces tamo sa evrima ili koju vec valutu nosis? Mislim da na onoj inspire kartici nema provizije. Ja planiram da ponesem 100e da li je dosta? Ali jos uvek nisam uplatio na racun ne znam sta da radim. POMAZITE LJUDI IMA LI NEKOG KO JE VEC OTISAO I STA SU RADILII ONI
Ja mislim da ti pogresne ljude pitas za takve informarcije...Mog muza kad bi pozvali on bi krenuo bez para,jer ih NEMA...a tamo ide da ih zaradi....a ti u bilo kojoj valuti da poneses u rusiji ces uvek imati gde da ih razmenis ili razmeni pare u dalare ili rublje ovde u Srbiji...

Ljudi moji ovo moram da vam napisem ovako jedan lik je otisao sad skoro predao je papire posle mog muza i otisao je pre njega,a lik znaci razbija se od para nema kucu ima vilu,mama i tata penzioniri povratnici iz Amerike,ali frka njemu bila da zapali jer zivi u kuci sa zenom i svalerkom....Gledam bre sve ove koje znam da su otisli to sve puno para,neki idu samo da im dupe vidi put,evo ovaj zaovin decko mrtav ladan kaze idem jos tri meseca ne svidjaju mi se uslovi i ako mi ponude da idem busom ja cu da ih odbijem i tako idu sve neki bez veze(cast izuzecima i ne mislim na ljude sa ovih stranica
),a mi sto "nema kuce za sta da nas ujede"zivimo od danas do sutra i cewkamo spasonosni poziv....ljudi moji to vam je cista nepravda......

) odgovore nemam, ali znam jedno, a to je da se kockice uvek nekako slože, i da je ono što nam sad izgleda grozno, tužno, beznadežno ili pak radosno, veselo, ljubavno i poletno, samo deo slagalice...deo bez koga mi ne bi bili takvi kakvi smo.