orion023
Početnik
- Poruka
- 10
Cao.svima.Zna.li.neko.da.li.je.skoro.otputovao.neko.od.zidara,molera,keramicara,i.da.li.je.nako.skoro.pozvan.od.ovih.fela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene su stavili na spisak za priglašenje i odredili gdje treba da idem i rekli su mi da dok se to završava, u koliko se ukaže potreba da idem ranije turistički da će me pozvati, ali ova prva procedura ide nezavisno od toga. Jednom prilikom su me nazvali i rekli da sam na spisku turistički da idem za par dana, ali me nisu zvali posle toga tako da sam ukapirao da je neko drugi otišao. Oni ovde u firmi naprave spisak, ali iz Rusije oni mogu da kažu koga hoće a koga ne, na osnovu podataka koje imaju o nama. Otprilike tako funkcioniše, zato treba imati strpljenja.Danas je tačno mesec dana kako sam dobio poziv da idem na turističku vizu u Novi Urengoj. Od tada se svašta izdešavalo i bivalo je svega i naslušao se svakakvih priča i izgovora. To što se dešava i što sa svima nama rade je izgubilo svaki smisao već odavno. Neznam dokle će ovo ovako iči? Verovatno dokle sam sebi dozvolim!
ja sam druze moler i putujem u subotu...Cao.svima.Zna.li.neko.da.li.je.skoro.otputovao.neko.od.zidara,molera,keramicara,i.da.li.je.nako.skoro.pozvan.od.ovih.fela?
Mene su stavili na spisak za priglašenje i odredili gdje treba da idem i rekli su mi da dok se to završava, u koliko se ukaže potreba da idem ranije turistički da će me pozvati, ali ova prva procedura ide nezavisno od toga. Jednom prilikom su me nazvali i rekli da sam na spisku turistički da idem za par dana, ali me nisu zvali posle toga tako da sam ukapirao da je neko drugi otišao. Oni ovde u firmi naprave spisak, ali iz Rusije oni mogu da kažu koga hoće a koga ne, na osnovu podataka koje imaju o nama. Otprilike tako funkcioniše, zato treba imati strpljenja.
kad.su.te.zvali.i.koliko.si.cekao.na.poziv?Neka.ti.je.srecan.put!
MUZ JE SAD ZVAO VELESTROJ I REKLI SU MU DA PAPIRI SU POSLATI ZA PRIGLASENJE I DA JOS NISU STIGLI .DA ZOVE ZA DESETAK DANA A PAPIRI SU POSLATI JOS 16 APRILA TAKO DA SKORO NECE ICI. A PROSLE NEDELJE SU ZVALI DA POSALJE RADNU KNJIZICU TAKO DA JE I OTKAZ DAO U FIRMI.I SAD CEKAJ
a ynas li gde ides kao moler u koje mesto
Ajd ljudi da trazimo neku vezu pa da nas ubaci sve "dzumle"ovo ovako vise ne ide...![]()
A šta ćemo sa Mamom ako svi odemo odjednom, da i nju povedemo ?
Ej majko stara, siđi polako sa traktora sad se putuje avionomide majka sa vama![]()
Ej majko stara, siđi polako sa traktora sad se putuje avionom![]()
Ja se neću zezati sa karticama kad krenem. Staviću u džep ono što planiram da ponesem, pošto bi mi se moglo desiti da iznos koji nosim bude jednak proviziji![]()