bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Hvala bobuljka! Vodim i njega (avetinjaka)![]()
I da ga tamo dobro paziš.Nemo slučajno da se vrćeš bez njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo tako! pre nekoliko godina sam imala ideju fiks - htela da se zaposlim u NISu, kad rusi kupili NIS. Jedno tri godine sam nadala se. isla sam na testiranje - ali nisam uspela u tome. Mislila sam, ako zaposlim se tamo - resicu svi svoji finansijske probleme, al eto - bar i nisam tamo, al i ne propala do sada... Znaci ne sudbina da radim u NISu pa necu ni da umrem zbog toga! A skoro sam pocela istrazivati mogucnost zaposlenja u Nemackoj - imam tamo dobrih prijatelja iz mog rodnog grada, koji zivu u Nemackoj.Ali trazi se pasos EU, kojeg ja nemam i nemam mogucnosti da ga dobijem. Opet - ne sudbina. Treca istorija: u nekom trenutku pomislim da mene iz posla izbacili partneri, kao posrednika, sa kojima vec radimo od 2006 godine, jer prestali uplacivati meni moju zaradu... kad ono - ne proslo i cetri mececa, kad stize mi okrugla svota novca - ehe-he! oho-ho! znaci jos ne izbacili.. )))
Ali sve to dobro, ali kratkog daha, a ja zelim stabilnost u poslu, zivotu... Hocu li ikad imati tu stabilnost???...
Sutra putujem u 21.00 ispred firme skup pa paljba na avion . Nada zadnja umire![]()
Sutra putujem u 21.00 ispred firme skup pa paljba na avion . Nada zadnja umire![]()
Mama Ljiljo izdvoji jos jedne carape, stigao dugo ocekivani poziv, sutra se putuje za rusuju u 21h da budem u Zemunu, jes !
Hvala brate moj,hvala puno! Cekam vas tamo sve i zauzimam mestaDrugar neka ti je srećan put i tamo nek te dobro zdravlje posluži, za ostalo ćeš se snaći već nekako!![]()
nadam se da ni ti ne trebali, a ni ubuduce nece trebati! )))
moj muz otiso 18, aprila akontacija legla dvanesti dan,,,,e sad sve u dinarima leglo ,,,,,za sta je koliko sta su odbili nemam pojma .....muzu pisala valjda on zna ,,,,moje je samo da trosimsalim se .....malo je za ceo mesec a nesto mi puno za deset dana .......
![]()
pa da uplatili juce,,,![]()
svim nasim momcima srecan put zelimmmmmmmmmmm,,,,,,SRECNO ,,,,,,,,,,,,