Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno :dash:

Voznja helikopterom nije ono najuzbudljivije sto te ocekuje. U Rusiji ces vidjeti i dozivjeti mnogo toga sto ti Srbija nemoze ponuditi. Rusija je zemlja adrenalina. Imaces o cemu pricati unucima.

Tako je. Kada bude skakao sa padobranom to ce biti interesantno...
Slavisa, ponesi neki telefon sa kamerom da nam posaljes slike skoka.

Pozdrav padobranci :worth: .Ja skuvala kafu pa reko da vidim da li ima nesto novo jer ja ostadoh bez ijedne vesti posle onih kirgistanaca-bez sprdnje samo :okok:.Ima li neko ko je bio vec na NPS2-ima li tamo veze sa svetom ili pikaju satelit 2 puta nedeljno jer mi u zadnjoj poruci rece da nije mogao da kupi karticu (da li mu ne vredi jer nema signala i neta ili nije stigao-ko li ce ga znati)?

Pozdrav padobranci :worth: .Ja skuvala kafu pa reko da vidim da li ima nesto novo jer ja ostadoh bez ijedne vesti posle onih kirgistanaca-bez sprdnje samo :okok:.Ima li neko ko je bio vec na NPS2-ima li tamo veze sa svetom ili pikaju satelit 2 puta nedeljno jer mi u zadnjoj poruci rece da nije mogao da kupi karticu (da li mu ne vredi jer nema signala i neta ili nije stigao-ko li ce ga znati)?

Od trenutno prisutnih teško ćeš dobiti potrebnu informaciju.Viš kako smo se raspričali :whistling:

Jadan Drinjača kad bi znao šta ga čeka :hahaha1:
Што чека мене чека и све. Ништа ново за људе који су радили у иностранству, који су прошли сито и решето, од посла, лекарских, теренских послова, хладних зима.. Не узбуђуј се и не придавај пажњу небитним стварима. ;)

Samo neka ide satnica može i svaki dan na ljekarski. :)
:) :ok:

Што чека мене чека и све. Ништа ново за људе који су радили у иностранству, који су прошли сито и решето, од посла, лекарских, теренских послова, хладних зима.. Не узбуђуј се и не придавај пажњу небитним стварима. ;)

:) :ok:

Ne ljutiš se? Samo smo se malo šalili :zcepanje:

Konkurisao sam kao zavarivac . Znaci I helihopterom cu da se vozim e bas divno :dash:
И хелихоптером и падобраном право међ сибирске тигрове :lol:

- - - - - - - - - -

Sretan put.....i čekamo izveštaj :zag:
Наравно. За неколико дана пишемо рецке за добре сатнице.:super: ПРИВЕТ РУСИЈА :super:

A preko kog operatera si dobila one poruke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back