Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče narode,kako smo :)
Sad sam se čula sa dragim koji je takođe u Tjumenu i niko ne spominje smanjenje satnice.Kaže da je danas bilo i kiše i snega,sunca i vetra.Problema sa vodom nema i sutra rade do 14:00.Sad ove priče koliko su istinite neznam ali neverujem da bi me lagao.U Tjumenu ima tri gradilišta možda se ovo ne dešava na njihovom.

Da, ima više gradilišta.

Sretan put,sve najbolje,

- - - - - - - - - -
Хвала, желим и теби.:ok:

Ja danas potpisao ugovor,ne pise satnica vec osnovna zarada 55000 bruto.
Ostalo sve po protokolu,na sve su mislili

- - - - - - - - - -

pozdrav i tebi;)
Јел то фиксна плата без обзира на број радних сати у месецу? Појасни нам мало. и ово 55000 јел то руске Рубље?

Хвала, желим и теби.:ok:

Јел то фиксна плата без обзира на број радних сати у месецу? Појасни нам мало. и ово 55000 јел то руске Рубље?

ne To su dinari.osnovna zarada.Imas pravo na uvecanu zaradu ito za rad na praznik koji bje neradan dan110% od osnovice,rad nocu i rad u smenama26%od osnovice prekovremeni rad26% i za svaku godinu provedenu na radu0.5%.Tako bar meni pise

Drug dobio povecanje,osim klincima koji se zafrkavaju po gradilistu nikom nisu smanjili.U Tjumenu je ,ne znam koje gradiliste od ta tri koja postoje.

- - - - - - - - - -

Drug dobio povecanje,osim klincima koji se zafrkavaju po gradilistu nikom nisu smanjili.U Tjumenu je ,ne znam koje gradiliste od ta tri koja postoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back