centr
Primećen član
- Poruka
- 767
Bobuljka, il tvoj muz putovao autobusom ? Il sam opet nesto pobrkala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče narode,kako smo
Sad sam se čula sa dragim koji je takođe u Tjumenu i niko ne spominje smanjenje satnice.Kaže da je danas bilo i kiše i snega,sunca i vetra.Problema sa vodom nema i sutra rade do 14:00.Sad ove priče koliko su istinite neznam ali neverujem da bi me lagao.U Tjumenu ima tri gradilišta možda se ovo ne dešava na njihovom.
Stigla karta za 21.Pozdrav i puno srece,zdravlja i strpljenja.
Идем и ја за два три дана. Купљена авионска карта.![]()
![]()
Ne,čarterom do Tjumena.
Хвала, желим и теби.Sretan put,sve najbolje,
- - - - - - - - - -
Јел то фиксна плата без обзира на број радних сати у месецу? Појасни нам мало. и ово 55000 јел то руске Рубље?Ja danas potpisao ugovor,ne pise satnica vec osnovna zarada 55000 bruto.
Ostalo sve po protokolu,na sve su mislili
- - - - - - - - - -
pozdrav i tebi![]()
Хвала. Желим свим колегама и колегиницама са Крстарице што брину за мужеве да што пре оду сви у РусијуČestitamo![]()
Хвала, желим и теби.
Јел то фиксна плата без обзира на број радних сати у месецу? Појасни нам мало. и ово 55000 јел то руске Рубље?
Хвала, желим и теби.
Јел то фиксна плата без обзира на број радних сати у месецу? Појасни нам мало. и ово 55000 јел то руске Рубље?
mom muzu nista nisu rekli za promenu satnice a u tjumenu je mesec dana , rece da i nije bas hladno.
Pozdrav majci,mi smo danas sa potomkom bili na takmičenju iz stonog tenisa (Vojođanska liga) bronza u kategoriji dečaka 3-4 razred.Unuče ti osvojilo treće mesto.![]()
Pozdrav majci,mi smo danas sa potomkom bili na takmičenju iz stonog tenisa (Vojođanska liga) bronza u kategoriji dečaka 3-4 razred.Unuče ti osvojilo treće mesto.![]()