LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Ma boja nije bitna...Samo da imaju atest...![]()
ih bre, pa to li ti je za pričanje?

kako da nemaju atest kod majku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma boja nije bitna...Samo da imaju atest...![]()
Ma znam da ti ideš sa drugom firmom.
Plete majka sinko......sve u 16...biće gotove za +3
oš zelene....boja trave?![]()
http://www.jimmybeanswool.com/secure-html/productImages/24382Large_5eff.jpg
Bio sam na pijac jutros pa sam te se setio... fataj ovo kevo dat' ne manjka![]()
pre 5 minuta poziv. Mogu li u toku sledece nedelje na mesec, dva u Rusiju NPS 19. Od ponedeljka ocekujem poziv
Samo da Neško ode, predao je malo prije mene.![]()
zavisi na kojem cevovodu... Nocas tek smo razgovarali pa sam prvo slala ljudi da pogledaju NPS2, koja na VSTO, a ispostavilo se da treba gledati na nekom drugom, koji na severu Rusije.pre 5 minuta poziv. Mogu li u toku sledece nedelje na mesec, dva u Rusiju NPS 19. Od ponedeljka ocekujem poziv
pre 5 minuta poziv. Mogu li u toku sledece nedelje na mesec, dva u Rusiju NPS 19. Od ponedeljka ocekujem poziv
da, to je NPS na VSTO, ako Nerjungri u pitanju
kaze da ima problema sa vodom za pice i da su svima skinuli satnicu za 1 do 2$,hrane ima dosta ali nije bas nesto rade se po dve smene i naravno pada sneg.Tamo u Tjumenu se prica da ce mozda neka grupa da dodje i autobusom putuje se 5 dana,.
Sad se moj muz cuo preko skajpa sa deckom od njegove sestre...on je u Tjumenu i kaze da ima problema sa vodom za pice i da su svima skinuli satnicu za 1 do 2$,hrane ima dosta ali nije bas nesto rade se po dve smene i naravno pada sneg.Tamo u Tjumenu se prica da ce mozda neka grupa da dodje i autobusom putuje se 5 dana,ali se bar ne ceka na avion,ono sto sam ja videla od smestaja nije lose uopste i bas je vrucina u barakama bez majica kuliraju....USB internet je 30 eura i signal je super,zale se samo na manjak ljudi i ovi momci sto su sa zaovinim deckom u sobi svasta su rekli za ovog Mikicu....mi sada zovemo na onaj br 011 ne zovemo vise njega.....
auuuu! sta ce zaraditi, ako satnicu tako smanili? Il s nekim razlogom skinuli satnicu ili svima? Ako putovati autobusom 5 dana - tet to je ludnica mislim...Treba to izdrzati, a posle dolaziti sebi jos 5 dana...
Nemoguće svima. Ko zasluži tome se i smanji a to su obično oni likovi koji se prodaju da znaju i spejs šatl voziti pa završe noseči fosne i na motanju kablova. Da li su njemu smanjili satnicu? I ovih 5 ili 5.5 dolara je minimum minimuma za terenski posao u metalskoj struci koji posao se poredi sa rudarskim zanimanjem, bar se tako nekad rangirala metoprerađivačka delatnost. Istini za volju čuo sam da umeju da smanje, ali to je uvek koliko sam ja upoznat, važilo zsa one koji ne zadovolje osnovno što se od njih traži u skladu sa onim za koje su se zanimanje prijavili da rade. Kad bih vam rekao da je skoro bio štrajk u pojedninim radionicama u Tjumenu oko isplate prošle zarade, gde su kasnili nekoliko dana, ne bi ste verovali da su se razleteli po gradilištima i "gasili" - bukvalno molili da se nastavi sa proizvodnjim i da će uplata leći sutra, a čemu je predhodio štrajk upozorenja na šta su se oglšili. Pa kad su doterali cara do duvara onda su izigravali vatrogasce da se priča ne proširi po ostalim pogonima i terenima. Tako da... u odnosu na ovo, to sa smanjivanjem satnice generalno i svima, ne verujem baš.
Niko ne zna zassto je satnica skinuta,obavesteni su svi par dana posle dolaska nikome nije receno nista dok su bili u Srbiji,a kad su im vec rekli u Rusiji niko nije lud da se vraca natrag o svom trosku i tako sad oni sljakaju tamo i nadaju se da ce satnica ipak ostati ista....
Niko ne zna zassto je satnica skinuta,obavesteni su svi par dana posle dolaska nikome nije receno nista dok su bili u Srbiji,a kad su im vec rekli u Rusiji niko nije lud da se vraca natrag o svom trosku i tako sad oni sljakaju tamo i nadaju se da ce satnica ipak ostati ista....
Jeste,na NPS 19 je jedan poznanik moj otisao...Ovaj krak naftovoda koji vodi s jamala,mislim i da nema 19 stanica,ali nisam siguran,zasad velesstroj ima NPS 1i2 tu,i obe su blizu Novogo Urengoia...:-)
YTi mne tak i ne otvetila,mi zdes mozhem i po russki razgovarivat,esli ti uzhe skuchaesh po rodnomu jaziku...![]()
Nije mi jasno to oko smanjenja satnice. dali u ugovoru koji se potpisuje prije kretanja piše kolika je satnica ?