Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo svima!
moj brat je jedan od ljudi u autobusu koji ujutru putuju za rusiju..jako sam zabrinuta zato sto ide prvi put..
molila bih da mi neko kaze kakvi su uslovi tamo i nesto o firmi velestroj preko koje on odlazi.
unapred hvala..

procitaj bar 50 strana od ove teme. Mnogi su napisali svoja licna iskustva. Ako si bas zainteresovana onda procitaj sve...
Ono sto su ti rekli bratu, ispostovace. Nigde na netu nisam nasao prituzbu na njih. Sta su ti obecali to je i ispunjeno. Ali ne mogu svi da izdrze odvojen zivot.
O uslovima kazem procitaj sta ljudi pisu iz licnog iskustva.

Na linijama Jat Airwaysa, prevoz ovog prtljaga se vrši po težinskom konceptu.Prema plaćenoj klasi prevoza odrasli putnici imaju pravo na 40 kg besplatnog prtljaga u poslovnoj klasi, odnosno 30 kg u ekonomskoj klasi prevoza. Predmeti koji se neće prihvatati u predatom prtljagu. U predatom prtljagu ne smeju se prevoziti lomljivi predmeti, lako kvarljive materije, novac, nakit, predmeti od plemenitog metala, kompjuteri, predmeti visoke tehnologije, hartije od vrednosti, obveznice i druge dragocenosti, poslovna dokumenta, pasoši i ostala lična dokumenta.
Ukoliko se bilo koji od gore navedenih predmeta bude nalazio u predatom prtljagu, Jat Airways neće biti odgovoran za gubitak ili oštećenje.
Ručni prtljag je onaj prtljag koji unosite sa sobom u putničku kabinu i o kome se sami starate. On ne ulazi u dozvoljenu količinu besplatnog predatog prtljaga. Ručni prtljag treba da sadrži samo one stvari koje su Vam potrebne za lično korišćenje tokom puta.

U zavisnosti od toga da li putujete po tarifi poslovne ili ekonomske klase, u putničku kabinu možete besplatno uneti sledeći prtljag:
Klasa prevoza Broj komada Težina Maksimalne dimenzije i
maksimalni zbir dimenzija
svakog pojedinačnog komada,
uključujući ručke,
džepove i točkove
poslovna 2 komada ručnog prtljaga total za 2 komada 12 kg 55 cm X 40 cm X 20 cm115 cm
ekonomska 1 komad ručnog prtljaga 8 kg 55 cm X40 cm X 20 cm115 cm

Na linijama Jat Airwaysa, prevoz ovog prtljaga se vrši po težinskom konceptu.Prema plaćenoj klasi prevoza odrasli putnici imaju pravo na 40 kg besplatnog prtljaga u poslovnoj klasi, odnosno 30 kg u ekonomskoj klasi prevoza.

Tacno, ali ako imas presedanje pitanje je koliko je ta kompanija propisala da se kod njih unosi u avion. Verovatno zato i oni kazu manju tezinu od ove...

Jeste spremni?Firma sasvim ok,sve organizovano i pod konac.Kad dođeš ideš da potpišeš ugovor cirka 8-10 strana,potpisuje se na mesc stim što se tamo produžava.AKONTACIJA do kraja nedelje a plata za ovih 15 dana na kraju meseca.Antacija se ne odbija od ove plate već junske.Čarter let direktno do Tjumena.U okolini Tjumena tri gradilišta pa sad gde te bace.Prevoz do aerodroma organizovan veeelikim spratnim autobusom.Dobili su sendviče,jogurt i flašu vode,malo je zeznuto to što imaju let tek u 05:30 ali zato sede u autobusu i mogu da dremnu i rknu umesto džedžanja na aerodromu.Personal vrlo korektan i spreman da pruži svaku informaciju.E, da videla sam i Cacu,Vacu i Dacu i nisu neke samo se prave :zcepanje:
Super, još samo da i mi krenemo :)

zdravo svima!
moj brat je jedan od ljudi u autobusu koji ujutru putuju za rusiju..jako sam zabrinuta zato sto ide prvi put..
molila bih da mi neko kaze kakvi su uslovi tamo i nesto o firmi velestroj preko koje on odlazi.
unapred hvala..

Bratic otisao nasigurno - ne brini, sve ce biti ok! :) Za uslove tamosnjeg zivota i rada mnogo ljudi pisali - odlistaj ovu temu i sve ces saznati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back