Zlatko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Meni je Mikica danas rekao da sam upisan u Lensk u Jakutiji, jedva nađoh na karti. a ni tamo ne mogu brzo, moram čekati oko 15 juna da idem sa vizom ili ako nešto iskrsne ranije na turističku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo ti nama opusti nerve,i cekaj platicu prvu....)))) Sve se zaboravi.A kad dodje kuci,posle 3 dana kao da nije ni isao,veruj mi.Ja se spremam 5000kmdalje od Tjumena,evo jos 3ili 5 dana ( i meni kao i u Velessu,sutra ce da mi jave tacno).Nije prijatno,ali drzite se,ovde imas zausta divnih ljudi da te podrze.....
После месец дана туристичке да ли се наставља муљање на туристичку или нам раде радну визу?
Po vasoj prici bravari nece skoro ici![]()
Smatraj se srecnim ako ne odes u Magadan...Tu se radi fabrika zlata,dolina smrti se zove,7 sati od najblizeg grada...Zimus je tamo bilo -66..... Sve ostalo je ok,cak i Jamal (Urengoi),iako je van polarnog kruga.
После месец дана туристичке да ли се наставља муљање на туристичку или нам раде радну визу?
Znam,zato vas sve tolko volem i poštujem.Bez obzira što se znamo samo online svako svakome pomaže što savetima,informacijama,neki dizanjem moralaa to nas čini Ljudima dostojnim u svakom smislu te reči.
Ja sam za Hopeks radio 2 puta po 7 meseci...Bio sam na odmoru 25 dana,mada su mi trazili posle 10 vec da idem nazad.Zavisi od potreba firme i od ocena koje dobijas na gradilistu.
Drugari pozdrav svima !!! Na forumu sam novi jer zelim neke informacije, litao bi al ima mnogo tema msm da je ovako lakse. Prijavio sam se preko nekog lika za posao u Rusiju pre nekoliko dana. Rekako mi je da ta agencija ''alfa sd rusija'' radi sa firmom ''velestroj''. Dobicu poziv na razgovor i dalje instrukcije.... idese na Sibir, ostaje se 6 meseci, osiguranje, smestaj, avionska karta.... 5 dolara na sat.. a agencija za uzvrat uzima 300e na rate. E sada mene interesuje jel i koliko je sigurno, kakva je ta firma. pozdrav svima i hvala unapred![]()
a u kojo struci radis?Meni je Mikica danas rekao da sam upisan u Lensk u Jakutiji, jedva nađoh na karti. a ni tamo ne mogu brzo, moram čekati oko 15 juna da idem sa vizom ili ako nešto iskrsne ranije na turističku.![]()
Bravar , ako to ima neke veze !a u kojo struci radis?
Drugari pozdrav svima !!! Na forumu sam novi jer zelim neke informacije, litao bi al ima mnogo tema msm da je ovako lakse. Prijavio sam se preko nekog lika za posao u Rusiju pre nekoliko dana. Rekako mi je da ta agencija ''alfa sd rusija'' radi sa firmom ''velestroj''. Dobicu poziv na razgovor i dalje instrukcije.... idese na Sibir, ostaje se 6 meseci, osiguranje, smestaj, avionska karta.... 5 dolara na sat.. a agencija za uzvrat uzima 300e na rate. E sada mene interesuje jel i koliko je sigurno, kakva je ta firma. pozdrav svima i hvala unapred![]()
lutko ne znam zasto ali javlja mi se da si veoma jaka osoba,necu da tvrdim da te razumem jer nisu nam glave iste.Drzi se i ne podlezi emocijama,dragi ce se vratiti za cas,Svako dobro ti zelim naravno i njemu i glavu gore,sve ce to proci.Dobra strana ovoga je sto ces se malo odmoriti od njega.![]()
ma sigurno da struka utice na odlazak.ja vec nedelju dana kako mi je sriglo priglasenje cekam i niko nista ne javlja,a prijavio sam.se kao farbar...Bravar , ako to ima neke veze !
ja sam malo srpski pisem, malo ruski u translitu..))))))))))) Al ja sebi sve oprastam! Mislim i vi cete meni oprostiti greske! A sta da radim, kad dusa trazi komunikaciju!
)))) Ne mogu da cutim - moram da pricam! :0))))
*) - svima!
ne znam..., ako oni daju garanciju da odes za Rusiju u roku od recimo 10 dana i ostanes tamo bas tih 6 meseci bez cimanja sa prelaskom u Kazahstan i t.d., onda to i ima mozda smisla, ali ako ides pod istima uslovima , kao sto ti, koji idu direktno preko Velesstroja, onda i ne jasno zasto bi platio tih 300 evra, jer imam utisak da u toj agenciji rade ljudi iz Velesstroja i tako naplacuju za svoju protekciju u vezi zaposlenja sto mislim i ne uredu, jer njih plate velesstroj za regruting radnika. Mislim, u svakom slucaju trazi ugovor sa agencijom i procitaj jako pazljivo sta tamo napisano. I da, ako pokrenes tu saradnju sa agencijom, ispricaj nama za svoja iskustva sa njima, jer mozda stvarno, to je brza varijanta zaposlenja, sto da ne pa da mi zatvorimo oci na neke moralne aspekte rada agencije...![]()