Nesko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo svima!
moj brat je jedan od ljudi u autobusu koji ujutru putuju za rusiju..jako sam zabrinuta zato sto ide prvi put..
molila bih da mi neko kaze kakvi su uslovi tamo i nesto o firmi velestroj preko koje on odlazi.
unapred hvala..
Na linijama Jat Airwaysa, prevoz ovog prtljaga se vrši po težinskom konceptu.Prema plaćenoj klasi prevoza odrasli putnici imaju pravo na 40 kg besplatnog prtljaga u poslovnoj klasi, odnosno 30 kg u ekonomskoj klasi prevoza.
Super, još samo da i mi krenemoJeste spremni?Firma sasvim ok,sve organizovano i pod konac.Kad dođeš ideš da potpišeš ugovor cirka 8-10 strana,potpisuje se na mesc stim što se tamo produžava.AKONTACIJA do kraja nedelje a plata za ovih 15 dana na kraju meseca.Antacija se ne odbija od ove plate već junske.Čarter let direktno do Tjumena.U okolini Tjumena tri gradilišta pa sad gde te bace.Prevoz do aerodroma organizovan veeelikim spratnim autobusom.Dobili su sendviče,jogurt i flašu vode,malo je zeznuto to što imaju let tek u 05:30 ali zato sede u autobusu i mogu da dremnu i rknu umesto džedžanja na aerodromu.Personal vrlo korektan i spreman da pruži svaku informaciju.E, da videla sam i Cacu,Vacu i Dacu i nisu neke samo se prave![]()

zdravo svima!
moj brat je jedan od ljudi u autobusu koji ujutru putuju za rusiju..jako sam zabrinuta zato sto ide prvi put..
molila bih da mi neko kaze kakvi su uslovi tamo i nesto o firmi velestroj preko koje on odlazi.
unapred hvala..
Za uslove tamosnjeg zivota i rada mnogo ljudi pisali - odlistaj ovu temu i sve ces saznati.
dan bez vas ne bi bio dannnnnnnnnnnn 
super!!1 I dobro da sada ima taj direktni let, a ne preko Moskve, gde cekaju avion ponekad i po 13 sati..Stigo prvi sms preko telenora,u Tjumenu su.![]()
Danas su me zvali putujem 16 ali treba jos jednom da pozovu i potvrde.
UVEK NEKO ALI
Cekam dve godine.
Stigo prvi sms preko telenora,u Tjumenu su.![]()

UVEK NEKO ALI
Cekam dve godine.

UVEK NEKO ALI
Cekam dve godine.
Na spisku sam za 15 i upravo sam razgovarao sa devojkom koja je glavna za organizaciju karata, nema karata, ocekuju 17 ili 18 da ih obezbede, ako ti cekas 2 ja cekam 6Danas su me zvali putujem 16 ali treba jos jednom da pozovu i potvrde.
UVEK NEKO ALI
Cekam dve godine.

momci, il vi to nas zezate? T.e. 2, odnosno 6 godina cekate da vas pozovu da radite u Hopexu???аko ti cekas 2 ja cekam 6![]()

momci, il vi to nas zezate? T.e. 2, odnosno 6 godina cekate da vas pozovu da radite u Hopexu???![]()
Konkuriso sam ranije u neke druge firme i nisam otisao dva lekarska uverenja su mi propala u Hopeksu nisam ranije radio.

Nove vesti iz Tjumena.Dragi je smešten u predgarađu pomenutog grada i svakodnevno ih autobus vozi do gradilišta i nazad,kaže smeštaj je sasvim ok.Dobro što nisam pakovala aufingere![]()
Tjumen je lep grad,ali je vetrovit i hladan,u poredjenju sa nasim uslovima...Bitno je da je smestaj pristojan,za posao ce se snaci lako.Ti se bre segacis...Ja sam prvi put cekao od decembra do jula,ali tad nije bilo posla kao sad...Njima sad gori od posla,tako da treba ljudi more...Problemi su sa papirima i kartama,sve ostalo stoji.