znas li za firmu kvant paneli dir nikola ninkovic rade u soci fasasde alminijumske neke , kakvi su sa placanjem i to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знате ли за неку радњу у Батајници, Земуну која ради на мат папиру. Ако знате дајте инфо на ПП. Кад будем ишао да успут обавим на мат папиру. Заменим са оним обичним што сам већ предао.Мора, неко каже да не мора, али то су руски прописи. Ако тако траже боље обићи две три радње, него се довести у проблем. Нема неке разлике у цени и времену израде, али их не ради свака фотографска радња.
пс и нека ти на свакој ударе печат позади!
Знате ли за неку радњу у Батајници, Земуну која ради на мат папиру. Ако знате дајте инфо на ПП. Кад будем ишао да успут обавим на мат папиру. Заменим са оним обичним што сам већ предао.
znas li za firmu kvant paneli dir nikola ninkovic rade u soci fasasde alminijumske neke , kakvi su sa placanjem i to
Знате ли за неку радњу у Батајници, Земуну која ради на мат папиру. Ако знате дајте инфо на ПП. Кад будем ишао да успут обавим на мат папиру. Заменим са оним обичним што сам већ предао.
Ponesi telefon sa Android/iOS/Symbian OS, instaliraj Skype/Viber itd, ako iole bude neta, lakše je i jeftinije nego ruske kartice itd. Ja sam strpao par .pdf u telefon (pošto laptop nemam) da imam čime da se zanimam. Prolećnu jaknicu možeš na sebi, tamo je sad 0°, ponesi i zimsku. Prtljag ne sme preći 20ak kg bez ranca koji nosiš uz sebe a u koji možes da staviš laptop, telefone, dokumenta, apoteku, itd. Napravi par sendviča za poneti, jer sam čuo da je bleja između letova na Ruskom aerodromu veoma skupa stvar
Stavi i neke antibiotike, nešto za prehladu, puder, kremu za ruke...
Licno bih savetovala svima da ponesu i nesto protiv proliva cisto zbog promene klime,vode i nacina ishrane.Plus ako mozete da primite vakcinu protiv tetanusa par dana pre puta, kupuje se na slobodno a cena do 500 din iz razloga sto cete biti zasticeni od trovnja tj tetanusa narednih 10 godina ukoliko dodje do povreda. Ali ukoliko dodje do povrede pupu.... daleko bilo morate naglasiti da ste vakcinu primili ili trazite u nadleznom domu zdravlja da vam upisu u zdravstvenu knjizicu.Vakcina se zove TE-AL i moze se primiti i preventivno.Ja sam mog dragog vec pelcovala.![]()
Misliš na dijareju? o.O
Upravo na to,što znači sledećeredstavlja abnormalno brzo kretanje fekalnih materija kroz debelo crevo, što ima za posledicu povećanje sadržaja tečnosti ili volumena crevnog sadržaja i učestalo vršenje nužde sa vodenastim stolicama različitog stepena viskoziteta.Da nastavim?
![]()
Poz svima,sto se tice smestaja na terenu to vam otprilike dodje izmedju zatvora i vojske.Posle posla vracas se u kamp,imas kuhinju dva spojena kontejnera,jedan kontejner je opremljen tusevima i jedan je wc koji je cist koliko su ljudi savesni.A i nezavisi toliko od ljudi koliko od temperature napolju posto zimi zaledi voda.U kontejneru imas dve sobe i hodnik u svakoj sobi po cetvoro.I ma i kontejner gde je ves masina i tu predajes ves na pranje,posteljinu nenosis jer tamo dobijas,vakcine ti netrebaju jer ces ih temo dobiti,ja sam dobio samo protiv krpelja.Dva telefona nosis zato sto na jedan primas por a sa drugog saljes,ja sam normalno domet imao u Habarovsku sa 064 samo sto mi je poruka bila oko 40 din sa 064.Par sendvica obavezno se nose,hotel Gerda je samo da se prespava mislim da nema dorucka ali preko puta je prodavnica a blizu je trzni centar.Od apoteke moze se poneti neke tablete protiv bolova i febricit za prehladu posto tamo nema virusnih prehlada,za sve ostalo postoji doktor koji je u kampu non stop.Kradja ima i novac nositi uvek sa sobom,pasos ce fima uzeti kad se dodje u kamp a tu je i najsigurniji.Toliko za sad,poz
01 Sve su prilike da će mnogi od nas tek posle 15.05. otići...
02 pitam se šta je sa onom pričom "ove sedmice stiže gro priglašenja",
03 nemoguće da nikome od nas nije stiglo.
04 kad ono se ispostavilo da su još tromiji i dezinformisaniji.
05 Sve u svemu tamo nije loše a nije ni najbolje.
06 Što se tiče krađe stvari i tome slično, treba se paziti i voditi računa. Koliko sam shvatio dok si na terenu kontejner se zaključava a celo smeštajno mesto paze bezbednjaci.
07Što se tiče održavanja i higijene u sanitarnim čvorovima i hodnicima kako sam shvatio o tome račun vode čistačice. Na žalost nikog nema iz tog okruženja i takvih uslova da iz prve ruke napiše nešto više.
08 Ono što mene između svega ponajviše zanima jeste kako se pere garderoba, da li ima veš mašina, da li treba nositi navlake-krevetninu
09 Momci sa kojima komuniciram su imali tu sreću da su smešteni u gradu u iznajmljenim stanovima pa mi o svemu ovome ne mogu ništa precizno reći.
10 Kontejneri su tik pored gradilišta
11 potrepštine tipa lične higijene, cigarete, hranu i piće kupuju u siromašno snabdevenoj radnji.
12 Dodatna klopa ne može da se spremi jer ne postoje uslovi za to, osim da se skuva kafa ili neki čaj. Moji drugari se često dogovore pa spreme nešto pride mimo večere u menzi ili nedeljom popodne pripreme večeru za sve njih u tom stanu.
13 Apoteka obavezno da sadrži medikamente za bolove, antibiotike i redovnu terapiju ukoliko neko koristi iz bilo kojih razloga.
14 Meni su momci rekli da lap top ne ulazi u obračun kilaže prtljaga ako nije tako demantujte.
15 Putna torba-ranac nikako preko 8 kg, a prtljažna ne preko 20 kg. Pisao sam već o tome.
16 Obavezno poneti tost sendviče ili slično jer je klopa na ruskim aerodromima kao i svuda papreno skupa.
17 Sim kartice nikako kupovati na aerodromima jer su takođe papreno skupe, čudno ali je tako (jeftinije su u Tjumenu). Ne vidim razlog nositi 2 telefona ako se nosi lap top jer se uglavnom sva komunikacija svodi na Skype, ali ako neko želi i smatra da mu treba neka tako i učini.
Upravo na to,što znači sledećeredstavlja abnormalno brzo kretanje fekalnih materija kroz debelo crevo, što ima za posledicu povećanje sadržaja tečnosti ili volumena crevnog sadržaja i učestalo vršenje nužde sa vodenastim stolicama različitog stepena viskoziteta.Da nastavim?
![]()