Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja isprati jutros muza ... sada je u moskvu ceka let za tjumen ....dobio je ugovor na 6 meseci sa presekom za dva meseca toliko mu vazi viza ,,,,tada dolazi na 10 tak dana pa nazad valjda .....sto se tice tih zena ne brinem i nebi komentarisala puno....ja sam mog poslala sa 200 dolara bez ijedne kartice a ako mu se isplati neka odvoji od usta ...videcemo kud vodi ovo sve ...prvi put se odvajamo posle 5 god braka , jako tesko reci ne mogu opisati ....za ruckom sincic ne da niko da sedne na tatino mesto ...sace tata dodje ruca ......:dash:

Ja isprati jutros muza ... sada je u moskvu ceka let za tjumen ....dobio je ugovor na 6 meseci sa presekom za dva meseca toliko mu vazi viza ,,,,tada dolazi na 10 tak dana pa nazad valjda .....sto se tice tih zena ne brinem i nebi komentarisala puno....ja sam mog poslala sa 200 dolara bez ijedne kartice a ako mu se isplati neka odvoji od usta ...videcemo kud vodi ovo sve ...prvi put se odvajamo posle 5 god braka , jako tesko reci ne mogu opisati ....za ruckom sincic ne da niko da sedne na tatino mesto ...sace tata dodje ruca ......:dash:

:zag:

Поздрав. Да ли Велстрој организује лекарске прегледе у својој установи и које врсте прегледа врши? Ја сам данас завршио ЕКГ, притисак, холестерол...

- - - - - - - - - -

Terenski rad (kao i vojska) preko noci pretvori svakog normalnog, prosjecnog, porodicnog muskarca u pozudnu i gladnu zivotinju. Tako je bilo od kako je svijeta i vijeka.
Није баш сваког. Можда већину али не баш сваког.

Tijana nista nemoj da se brines,znam koliko ti je tesko,znam i da je bebcima cudno jer im nema tate,sve sam to vec prosla...Posle nekog vremena jednostavno se pomiris sa cinjenicom da je morao da ode zarad boljeg zivota cele porodice,a i ti imas dva sincica pa ce ti vreme brzo prolaziti .Ja se nadam da ce se situacija u nasoj zemlji promeniti i da vise necemo morati da idemo po "belom" svetu,a do tad cemo se vec nekako snalaziti.Ako ti zatreba razgovor,javi se obavezno....:heart::cmok:

jer osim svakodnevnih obaveza preuzimamo i obaveze "terenaca".:vudu:

Срећа да нам је МодеЛаторка
, па да унесе неред у радничке редове!

Пусти зељу, не зна он...https://www.facebook.com/photo.php?v=232550363552399&set=vb.388071227942020&type=2&theater овај важи за све зеље!!!

пс за задњи морате се улоговати на фејс, а говори више од речи!

Poslednja izmena:

Пусти зељу, не зна он...https://www.facebook.com/photo.php?v=232550363552399&set=vb.388071227942020&type=2&theater овај важи за све зеље!!!

:zcepanje: to što ništa ne mogu da otvorim od ovoga nema veze....videh naslov #Stojanka majka Knešpoljka" ...možete me zvati Modesti Blejz :manikir::zcepanje:

Jes vala, jedan je dosta....ja sam šef... .tj. šefica :batina: tako su me zvali u firmi kad sam postala šef računovodstva :rotf:

Сунце мало!!! :mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi::mazi:

Нека га срећа прати и да вам се здрав и прав врати!!!:super::super::super:

пс за задњи морате се улоговати на фејс, а говори више од речи!

Sad sam pregledala ovaj zadnji,to je između ostalog deo na koji sam mislila i vredi više od reči :respekt:

Neka njemu to što lakše tamo prođe a vi zajedno sa njim zdravo i veselo da ste! Prođe to vreme dok se okreneš oko sebe... videćeš. A ciljeve samo vi znate i sebično ih čuvajte i za njih nastavite da se borite!
Veliki pozdrav iz Zrenjanina!

Pozdrav da li si poslao dokumentaciju mi nismo dobro poslali danas smo ponovo vadili papir da nije pod istragom.Nisu nam oni javili nego smo mi sami shvatili da nismo dobro poslali ali ako su papiri tamo od ponedeljka zar niko to nije otvorio i video da nije dobar dokument.:rtfm:

Pozdrav da li si poslao dokumentaciju mi nismo dobro poslali danas smo ponovo vadili papir da nije pod istragom.Nisu nam oni javili nego smo mi sami shvatili da nismo dobro poslali ali ako su papiri tamo od ponedeljka zar niko to nije otvorio i video da nije dobar dokument.:rtfm:

Ako ste vi tako uradili i neka ste... samo trebate popratiti da li su sve objedinili u jedan "fajl" s' obzirom da se radi o dve pošiljke i u to ih ime nazovite. A moguće je da nisu ni gledali jer predpostavljam da imaju čitavo "more" pošiljki, pa računaju po defaultu da je sve u redu. Kao što rekoh nazovite ih da im kažete da ste poslali dve pošiljke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back