Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел а колико часова месечно може тамо да радник изгура. Може ли 300? Значи ради се 12 а рачуна 11. Недељом колико часова се ради, и има ли једна недеља дан слободан?

Cuo sam od ljudi koji su vise puta bili da nesme da bude manje od 300 sati niti vise od 400 cudna neka matematika.
Isto tako kazu da nedeljom ne mogu da te nateraju da radis a na razgovoru nisu tako rekli.
Ako se najavi dan ranije moze da se dobije slobodan dan za odmor.

Cuo sam od ljudi koji su vise puta bili da nesme da bude manje od 300 sati niti vise od 400 cudna neka matematika.
Isto tako kazu da nedeljom ne mogu da te nateraju da radis a na razgovoru nisu tako rekli.
Ako se najavi dan ranije moze da se dobije slobodan dan za odmor.
Кажу догура се лако и преко 300. Данас сам рачунао и једва се натегне 300. Ево ти јун месец за пример. 25 радних дана по 11 сати = 275; 4 недељни дана по нек је 7 = 28; један недељни дан нек је слободан. Друга је ствар ако се ради дневно и више од 12 часова.

Пре свега благодаримо Дакону и Божи на веома корисним информацијама. Данас сам чуо да кад је уговор на 6 месеци да се прави пресек након 3 месеца. Тада идеш кући на отприлике 7 дана. Све у свему, читајући текст, схватамо да је тамо најважније остати здрав, јер не дај Боже да ухватиш неку болест, јак грип,:confused: онда је човек нагабусио. и ово око туширања.. страшно. Ко стампедо гладних на лебац.:lol:
Е сад у вези крађа.. све је ок да се закључава, а шта ако добијеш за цимера некога лопова..:lol: Знам да у ручни пртљаг не сме текућина, а да ли сме сендвичи? Кажете да сме ако сам добро разумео.:think:

U vezi ugovora nama nisu nista rekli da posle tri meseca sedam dana pauza sumljam da ce oni to da finansiraju.
Sto se tice hrane sigurno da nece biti problema sa holesterolom ,trigliceridima i sa viskom kilograma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back