Larsson7
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
MajstorBozo,tebe je neka velika muka naterala da ides ovamo cim ostavljas tako dobar posao :/ Svima nam se zuri da odemo sto pre,meni prvom evo a kad odemo posle cemo da kukamo kad cemo kuci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел а колико часова месечно може тамо да радник изгура. Може ли 300? Значи ради се 12 а рачуна 11. Недељом колико часова се ради, и има ли једна недеља дан слободан?
Колико ја знам нема дискриминације по полу. Боље назови директ фирму и сазнаћеш прави одговор. Срећно.da li ima neki posao u rusiji za zenski rod
Кажу догура се лако и преко 300. Данас сам рачунао и једва се натегне 300. Ево ти јун месец за пример. 25 радних дана по 11 сати = 275; 4 недељни дана по нек је 7 = 28; један недељни дан нек је слободан. Друга је ствар ако се ради дневно и више од 12 часова.Cuo sam od ljudi koji su vise puta bili da nesme da bude manje od 300 sati niti vise od 400 cudna neka matematika.
Isto tako kazu da nedeljom ne mogu da te nateraju da radis a na razgovoru nisu tako rekli.
Ako se najavi dan ranije moze da se dobije slobodan dan za odmor.
Пре свега благодаримо Дакону и Божи на веома корисним информацијама. Данас сам чуо да кад је уговор на 6 месеци да се прави пресек након 3 месеца. Тада идеш кући на отприлике 7 дана. Све у свему, читајући текст, схватамо да је тамо најважније остати здрав, јер не дај Боже да ухватиш неку болест, јак грип,онда је човек нагабусио. и ово око туширања.. страшно. Ко стампедо гладних на лебац.
![]()
Е сад у вези крађа.. све је ок да се закључава, а шта ако добијеш за цимера некога лопова..Знам да у ручни пртљаг не сме текућина, а да ли сме сендвичи? Кажете да сме ако сам добро разумео.
![]()
Evo ja danas zovem firmu da pitam sta se desava,kao znate niste jos u planu za put nisu jos rezervisane avionske karte bla bal.Zovem sefa on prica kao cekaju se zajavke za dolazak.I sta je sad tu istina pitaj boga
Luda kuća!![]()
Ovo nije zavlacenje nego uterivanje.Samo covek da bio sam strpljiv do sad ali sad koliko vidim nema vise zezanja
Evo ja danas zovem firmu da pitam sta se desava,kao znate niste jos u planu za put nisu jos rezervisane avionske karte bla bal.Zovem sefa on prica kao cekaju se zajavke za dolazak.I sta je sad tu istina pitaj boga
Evo moj dragi je sad zvao Mikicu i on mu rekao da priglasenja jos nisu stigla za radnike koji prosli probu u februaru i ako stignu do 25 ide se do kraja aprali,a ako ne onda se ceka sredina maja.....![]()
Evo moj dragi je sad zvao Mikicu i on mu rekao da priglasenja jos nisu stigla za radnike koji prosli probu u februaru i ako stignu do 25 ide se do kraja aprali,a ako ne onda se ceka sredina maja.....![]()
Uveli su treću smenu u Tjumenu... tako da će ista biti plaćena 26% više u odnosu na dogovorenu osnovnu satnicu.
Kasne sa rokovima, verovatno![]()