Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja dobio 3 cinu plate i od ostatka nista..... Jos uvek. Dal je neko jos dobio deoo plate.
Moj muz je od februara na Sabetti i jos dinar nije primio. Obecali su februar i mart zajedno i trebalo je da bude do petka, ali jos uvek nema nista.
Da li je jos neko imao ovakve probleme sa platom.

- - - - - - - - - -

Ako neko ima bar neku informaciju i gde bih mogla da se raspitam bila bih vam zahvalna.

Drug kada ideš preko firme u Velestroju u Beogradu ne mozes bit izrađen sve ti je placeno tip top samo što se moraš nahodat dosta da svu papirologiju završiš dobijes radnu vizu na 6 mjeseci to je ko prvi ide plata za frabara je 1300 eura do 1200 tako nešto a za veci znat je vece uglavnom zavisi od posla moras bit potpuno zdrav jer imas ljekarski pregled najmanja sitnica nedaju dok to ne izlijecis pa te pušte ljekarski placen svi troškovi uglavnom firma snosi poz :)

Evo da ja napisem nesto o Rusiji ja idem za jedno 10 dana preko firme Velestroj u Beogradu
Eh ovako evo sve detaljno :)
1.Svi koji hoce poso u Rusiji ili da idu za Rusiju najsigurnija firma koja vodi jeste ova
2.Kada dođete tamo ljudi su kulruni mnogo i daju vam papir koji vi ispunite sta gjde kuda bla bla bla ima dosta toga
3.Kada to predate imate usmeni test sta ste vec napisali koji zanat radite ako to prođete odma vam uzimaju pasoš
4.Onda vas salju na probni rad u HOPEX INTERNACIONAL gdje imate samo beslatno spavanje hranu vi placate il sta vec zelite njihovu ili svoju to traje 15 dana
5.Kada to završite da ste prosli probni rad nosite taj papir koji vam hopex da u firmu i onda cekate na ljekarski
6.Ljekarskih ima 2 prvi put vas zovnu u VOJVODE STEPE drugi put u bolnicu kod Partizanovg stadiona Maglajska ulica uglavnom morate biti putpuno zdravi
7.I poslije ako ste prosli ljekarski ponovo cekate da vas pozovu da vam kazu za vizu i za ostale detalje za najavljeivanje na gradiliste
8.Do tada najbolje je vjerute da radite tu gdje ste dok ne pozavu nemojte se osljanjat na to odma da ce vas pozvat
9.MORATE IMATI MNOGO STRPLJENJA ZA SVE
10.Vise se ne ide na 3 nego na 6 mjeseci
11. Ogromni su minusi tamo maksimalan minus je do -55 tako pise u ugovoru samo kazem :)
12.Plate su sigurne rade samo sa bankom INTESA
13.Ako niste balavac i ako ne glumite neke mlakonje izdrzacete sve to tamo kad legne dobra plata
14.eto ovo je moje neko pametovanje iz mog iskustva dok sam ja ovo sve zavrsio imam prijatelja tamo koji mi sve kaze kako šta gdje kuda blab la bal pozdrav za sve :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back