Moj muz vec nekoliko godina radi u Rusiji, trenutno je na Sabetti, Imam nekoliko pitanja ali mozda nekome mogu i da pomognem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam se logovala////dobar dan svima na forumu
Sta radite ljudiii,oni koji su dobili platu nigde ih nema![]()
Tu smo iz prikrajka gledamo i trosimo platu :-)
epa lepoo...nadam se da cemo i mi vas uskoro iz prikrajka da gledamo...hahah
Dobro veče svima, meni suprug stigao ima par dana sa Sabete pa sam manje na forumu i netu. Sutra ide na lekarski i tražili mu dopunu papira (potvrdu da nije osudjivan i da nije u toku neki prekršajni postupak) tri godine radi za firmu.Sta radite ljudiii,oni koji su dobili platu nigde ih nema![]()
Dobro veče svima, meni suprug stigao ima par dana sa Sabete pa sam manje na forumu i netu. Sutra ide na lekarski i tražili mu dopunu papira (potvrdu da nije osudjivan i da nije u toku neki prekršajni postupak) tri godine radi za firmu.
epa lepoo...nadam se da cemo i mi vas uskoro iz prikrajka da gledamo...hahah
rekli danas,ali nista
rekli danas,ali nista
Ja sam ovde najvise procitao samo ovo kukamavcenje zena sto im nije legla na vreme muzevljeva plata i jos neke nebuloze.![]()
Ovde treba da se pise o iskustvima na poslovima u Rusiji i kako doci do posla u Rusiji a ovima zene sto pisu samo o platama banovati njihove postove
bila plataaa,,,napokoon
Ja sam ovde najvise procitao samo ovo kukamavcenje zena sto im nije legla na vreme muzevljeva plata i jos neke nebuloze.![]()
Ovde treba da se pise o iskustvima na poslovima u Rusiji i kako doci do posla u Rusiji a ovima zene sto pisu samo o platama banovati njihove postove
Dobar dan ,,,dobro nam dosli,,,pozdrav
Auuuuuuu Tinchi, kako si me slatko nasmejala, sad kada sam procitao tvoj gornji post...ma kakav CRNI internet cafe...internet room da, ali CAFE nikako...hihihi, e ova ti je bila dobra...Veliki pozdrav !Pa o svemu tome pise puno postova unaprijed. Ja sam ruku na srce kad smo ulazili u ovu avanturu procitala al sve stranice. Doslovce sve do jedne. Da u zadnje vrijeme je prica samo o placi ugl samo nas zena, al sam ja dost informacija prikupila.
No gore ima puno razlicitih radnih mjesta, firmi, pa su i uvjeti drugaciji.
Npr da sam znala da ce imati pravo svaki drugi dan ici u internet cafe uzeli bi odgovarajuce slusalice. Ovak on mene cuje al.ja njega ne.
A vas ako.nesto zanima pitajte. Ima tu i zena koje su voljne pomoc.
Auuuuuuu Tinchi, kako si me slatko nasmejala, sad kada sam procitao tvoj gornji post...ma kakav CRNI internet cafe...internet room da, ali CAFE nikako...hihihi, e ova ti je bila dobra...Veliki pozdrav !![]()
![]()
![]()
Daj suti vidis da uljepsavam situaciju