znatizeljna tinchi
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Meni cela
Kako onda decki koji su gore dizu placu s kartice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni cela
Kako onda decki koji su gore dizu placu s kartice?
Ma znam. Samo me zanima kada su gore i dodje placa kako oni dodju do novaca. Za njihove potrebe?
Aha. Hvala. Oprosti Sandra vise ja brinem nego on. Hahhaha.
E blago vama..nasa ko zna kad ce.a obecali do kraja meseca a ono vragaMeni cela
E blago vama..nasa ko zna kad ce.a obecali do kraja meseca a ono vraga
Ajoj samo mi nismo..dobro sledeci put dobijamo kad i vi al onda cemo cekati kartice hahaEvo cujem i velestroy moskva je tek sad dobila
Ajoj samo mi nismo..dobro sledeci put dobijamo kad i vi al onda cemo cekati kartice haha
I nemoze da se dize plata tamo nema bankomat
Tinchi pozdrav, nesto mi nije jasno to oko prve plate tvog muza...zar ne ide ovako: prva plata leze na devizni racun otvoren u nekoj drugoj banci, npr. na Intesin devizni racun, dok mu se ne zavrsi izrada SBER Ruske kartice...posle prebacuju platu na ruski sber...bar je tako kod mene bilo - ja sam morao da dostavim devizni racun Intese, tj. instrukcije za uplatu na devizni racun u rubljama na Intesin racun. To upravo i sluzi da bi se tako prekratilo vreme do otvaranja i prebacivanja na ruski SBER.Znam da ga nema zato sam i pitala. Nisam znala da mogu s karticama tamo placati.
Muz kaze da su i ovi njegovi svi dobili. Da oni dobe poruku na mobitel kad je sjela placa.
Za njim wau wau grrr![]()
Za placu jos neznamo tocno buduci.ju nije dobio jos. Navodno je kartica vec izradjena i na putu prema njemu. Nismo morali.nikakav devizni otvarat.
Decki oko njega idu nakon 2 mjeseca. On ce ovaj tjedan predavat papire za odlazak kuci. Sad dali.ce to biti tako to cemo tek vidjeti.
Vjerojatno puno ovisi o radnom mjestu. Zato se sve puno razlikuje.
Eh da otisao je 20.3
Hvala Tinchi na odgovoru...Znas li slucajno nesto vezano za ugovor koji je potpisao...Posle koliko je uopste i potpisao ugovor ? Pretpostavlajm da je potpisao za Velestroj Moskva, jel potpisan ugovor za fiksnu platu u rubljama ili ona druga forma - brojanje radnih sati puta visina dolara na dan isplate...itd...Koje bese zanimanje je on tamo ?
Ako vam neko zapreti na bankomatu da dignete pare samo udarite naopacke pin i policija stize na taj bankomat ako vam je pi 4908 vi ukucate 8094
Bas sam ga neki.dan pitala za ugovor. On kaze da ga nije jos vidio tj tko zna kaj je sve potpisao onaj prvi dan. Hahahhaha. Mislim da on ima fiksnu placu. On radi u uredu nabavu.