Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da ga nema zato sam i pitala. Nisam znala da mogu s karticama tamo placati.
Muz kaze da su i ovi njegovi svi dobili. Da oni dobe poruku na mobitel kad je sjela placa.
Tinchi pozdrav, nesto mi nije jasno to oko prve plate tvog muza...zar ne ide ovako: prva plata leze na devizni racun otvoren u nekoj drugoj banci, npr. na Intesin devizni racun, dok mu se ne zavrsi izrada SBER Ruske kartice...posle prebacuju platu na ruski sber...bar je tako kod mene bilo - ja sam morao da dostavim devizni racun Intese, tj. instrukcije za uplatu na devizni racun u rubljama na Intesin racun. To upravo i sluzi da bi se tako prekratilo vreme do otvaranja i prebacivanja na ruski SBER.
Tvoj muz je u Velestroj Moskva na Sabetti, jel tako ?
Napisala si par postova ranije da ocekujes njegov dolazak za par nedelja...jel to po racunici da dolazi kuci nakon 2 provedena meseca na Sabetti ? Pitam zato sto Sandra8333 tvrdi da se ipak mora ostati 3 meseca ( tako joj je rekao muzev sestric ). Mada i ja iz nekoliko vrlo pouzdanih izvora imam tu informaciju da je za Sabettu povratak kuci pomeren na svaka 2 meseca...eto bas cemo videti po tvome suprugu...kada je on tacno stigao na Sabettu ?

Za njim wau wau grrr:)

Za placu jos neznamo tocno buduci.ju nije dobio jos. Navodno je kartica vec izradjena i na putu prema njemu. Nismo morali.nikakav devizni otvarat.
Decki oko njega idu nakon 2 mjeseca. On ce ovaj tjedan predavat papire za odlazak kuci. Sad dali.ce to biti tako to cemo tek vidjeti.
Vjerojatno puno ovisi o radnom mjestu. Zato se sve puno razlikuje.

Za placu jos neznamo tocno buduci.ju nije dobio jos. Navodno je kartica vec izradjena i na putu prema njemu. Nismo morali.nikakav devizni otvarat.
Decki oko njega idu nakon 2 mjeseca. On ce ovaj tjedan predavat papire za odlazak kuci. Sad dali.ce to biti tako to cemo tek vidjeti.
Vjerojatno puno ovisi o radnom mjestu. Zato se sve puno razlikuje.

Kako sam uspjela citirat dynamite nemam pojma...

Hvala Tinchi na odgovoru...Znas li slucajno nesto vezano za ugovor koji je potpisao...Posle koliko je uopste i potpisao ugovor ? Pretpostavlajm da je potpisao za Velestroj Moskva, jel potpisan ugovor za fiksnu platu u rubljama ili ona druga forma - brojanje radnih sati puta visina dolara na dan isplate...itd...Koje bese zanimanje je on tamo ?

Bas sam ga neki.dan pitala za ugovor. On kaze da ga nije jos vidio tj tko zna kaj je sve potpisao onaj prvi dan. Hahahhaha. Mislim da on ima fiksnu placu. On radi u uredu nabavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back