Pa onda defininitivno kojumba neće da dobije platu dok ne stignu kartice...
Kojumba?!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda defininitivno kojumba neće da dobije platu dok ne stignu kartice...
Da,Volgograd-BeometalstrojSad sam ga pitala jel proverio mada on je bio cuo na fb a RAbotnik je napisao da je volvograd dobio uplatu ,evo odgovorio mi je nije dobio platu
Na kojim računima se uplatila plata starim ili novim?
Sandra833,koliko sam razumela tvoj muž je već tri godine u Rusiji,kako ti deca podnose bez tate,ja.imam i taj problem sa decom, svako veče ga pominju...dosta su vezane za.njega,placu,da li su se vremenom navikla?
Izvini M0702,nisam lepo videla ko je poslao poruku.
Na kom je gradilištu tvoj kec ili dvojka?[/QUOT moj muz je na 1. i dolazi kuci 1. 09. posle 7 meseci. moja deca su velika i nemam problema sa takvim stvarima. jos idu u skolu ali su 18 godina i 14 godina
Izvini M0702,nisam lepo videla ko je poslao poruku.
Na kom je gradilištu tvoj kec ili dvojka?[/QUOT moj muz je na 1. i dolazi kuci 1. 09. posle 7 meseci. moja deca su velika i nemam problema sa takvim stvarima. jos idu u skolu ali su 18 godina i 14 godina
- - - - - - - - - -
nesto se u poslednje vreme nismo culi nesto im je internet los pa se malo redje javljao ali koliko znam da su strajkovali ne znam sta ce do kraja biti.
Pa ovi imali.sastanak i rekao im je da će biti obe plate kada.se.dobiju kartice ili u razmaku od tri dana,navodno do kraja meseca....videćemo kako će zaista biti
Ako mislis na ovu julsku platu u Volgogradu,na starim racunimaNa kojim računima se uplatila plata starim ili novim?
Da,Volgograd-Beometalstroj
Na kojumbi do petog septembra svi dobijaju kartice,kako ko bude preuzimao kartice oko tri dana će proći do uplate....to je jedina vest koju mi je rekao muž...