Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sandra primio zbog tih jeb...kartica kao do kraja meseca.... Vise nista ne verujem tim šefovima sa gradilišta,rekli su da će uz karticu da dobije juzr nejm i pasford,da bi mogao da prebacuje platu sa računara,neki su dobili kartice ali toga nema,muž se nadao da će tako moći međutim slagali su,ostaje nam samo da čekamo šta će biti u narednim danima,i on i mi smo već ostali bez para,deca kreću u školu, boli me glava...neznam više nista

Sandra833,koliko sam razumela tvoj muž je već tri godine u Rusiji,kako ti deca podnose bez tate,ja.imam i taj problem sa decom, svako veče ga pominju...dosta su vezane za.njega,placu,da li su se vremenom navikla?

Ne 4 godine je vec ,mala je imala dve godine kad je krenuo a ovi su veliki pa i nesto nepitaju za njega ,bude im zao kad krece al navikli smo tako i vise su vezani za mene a on je cesto dolazio kuci nqjduze mu bilo 6mes habarovsk i sad sabetta 4mes kad je bio u moskvi dolazio je svaka 24 dana kuci bar na nedelju dana mada je jednom dosao danas a sutrqdan otisao a do sad na sabetti je dolazio na svaka dva ipo meseca

Izvini M0702,nisam lepo videla ko je poslao poruku.
Na kom je gradilištu tvoj kec ili dvojka?[/QUOT moj muz je na 1. i dolazi kuci 1. 09. posle 7 meseci. moja deca su velika i nemam problema sa takvim stvarima. jos idu u skolu ali su 18 godina i 14 godina

- - - - - - - - - -

nesto se u poslednje vreme nismo culi nesto im je internet los pa se malo redje javljao ali koliko znam da su strajkovali ne znam sta ce do kraja biti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back