Nesko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
cao svima kako ste danas
I dalje faza meditacije (cekmo dan d)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao svima kako ste danas
I dalje faza meditacije (cekmo dan d)...
Meni je momak tamo.U samom selu(spavaona) nema signala ali na terenu da.Njemu stižu poruke i na nas 063 i ruki br.Neta ima samo u kancelariju i to koliko sam razumela satelitski.A sto se osnovnih stvari tice,nesto protiv ujeda insekta OBAVEZNO.Imaju neke musice tamo,iyujedaju svako novo meso
Pitaj konkretno sta te zanima!
Dali je bio neko u Khabarovsk ,koja tel mreza ,ima li interneta i kakve su temperature zimi
veceras je na aerodromu mnoooooogoooo radnika koji idu put Rusije...srecan put svima ,a posebno nasem Dekararus83...![]()
Izvini,,,jel ti momak na NPS2 blizu Urengoja,ili NPS2 ovde,na Kujumbi?
bio sam ja sam koristio rusku karticu megafon nije los signal a mozes koristit i ruski mts a i nas radi smestaj ti je hotelski u sobi od 4 do 8 tople vode imas sto se tice minusa nije strasno teperatura do
- 20 ako te iteresuje jos sta pitaj
veceras je na aerodromu mnoooooogoooo radnika koji idu put Rusije...srecan put svima ,a posebno nasem Dekararus83...![]()
zna li ko ima li skorog odlaska za molere ili gipsare...hvala
Dalice skoro trebati bravara za Velestroj?Ako neko zna i ako je dobre volje da napise .![]()
bio sam ja sam koristio rusku karticu megafon nije los signal a mozes koristit i ruski mts a i nas radi smestaj ti je hotelski u sobi od 4 do 8 tople vode imas sto se tice minusa nije strasno teperatura do
- 20 ako te iteresuje jos sta pitaj
Izvini,,,jel ti momak na NPS2 blizu Urengoja,ili NPS2 ovde,na Kujumbi?