Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je momak tamo.U samom selu(spavaona) nema signala ali na terenu da.Njemu stižu poruke i na nas 063 i ruki br.Neta ima samo u kancelariju i to koliko sam razumela satelitski.A sto se osnovnih stvari tice,nesto protiv ujeda insekta OBAVEZNO.Imaju neke musice tamo,iyujedaju svako novo meso :per:
Pitaj konkretno sta te zanima!

Izvini,,,jel ti momak na NPS2 blizu Urengoja,ili NPS2 ovde,na Kujumbi?

Dalice skoro trebati bravara za Velestroj?Ako neko zna i ako je dobre volje da napise .:)

Bravara i varilaca uvek im treba. Mi imamo posla na gradilistima od pocetka do kraja. Recimo gipsari i moleri idu kada se naprave objekti...
jedino ti treba strpljenje. Prvo imaju prioritet stari radnici. Ali doci ces i ti na red. Sve je individualno sto se tice cekanja. Bitno je da si stavljen na spisak za vizu za blo koje gradiliste...

Pozdrav svima!Moj muz je pre 15ak dana prvi put otisao u Rusiju u Sabeti je jutros mi se javio i sokirao me kada mi je rekao da su mu ukrali novcanik u kome je nazalost imao samo dokumenta i mozda neku sicu para sto nije ni vazno.Da li se nekome desilo nesto slicno?Kakva je procedura za dalje on je odmah prijavio tamo da mu je to nestalo?Da li je moguce da se takve stvari desavaju i tamo gde treba da se ispomazu i da budu jedni uz druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back