Nesko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
cao svima kako ste danas
I dalje faza meditacije (cekmo dan d)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao svima kako ste danas
I dalje faza meditacije (cekmo dan d)...

Meni je momak tamo.U samom selu(spavaona) nema signala ali na terenu da.Njemu stižu poruke i na nas 063 i ruki br.Neta ima samo u kancelariju i to koliko sam razumela satelitski.A sto se osnovnih stvari tice,nesto protiv ujeda insekta OBAVEZNO.Imaju neke musice tamo,iyujedaju svako novo meso
Pitaj konkretno sta te zanima!

Dali je bio neko u Khabarovsk ,koja tel mreza ,ima li interneta i kakve su temperature zimi
veceras je na aerodromu mnoooooogoooo radnika koji idu put Rusije...srecan put svima ,a posebno nasem Dekararus83...![]()

Izvini,,,jel ti momak na NPS2 blizu Urengoja,ili NPS2 ovde,na Kujumbi?
nov sam na forumu,al se nadam dacu uskoro postati radnik Velestroja.Predao sam papire za bravara pre dva meseca,i jos cekam da mi jave.Valjda ce biti uskoro. 
bio sam ja sam koristio rusku karticu megafon nije los signal a mozes koristit i ruski mts a i nas radi smestaj ti je hotelski u sobi od 4 do 8 tople vode imas sto se tice minusa nije strasno teperatura do
- 20 ako te iteresuje jos sta pitaj

veceras je na aerodromu mnoooooogoooo radnika koji idu put Rusije...srecan put svima ,a posebno nasem Dekararus83...![]()
zna li ko ima li skorog odlaska za molere ili gipsare...hvala
Dalice skoro trebati bravara za Velestroj?Ako neko zna i ako je dobre volje da napise .![]()
bio sam ja sam koristio rusku karticu megafon nije los signal a mozes koristit i ruski mts a i nas radi smestaj ti je hotelski u sobi od 4 do 8 tople vode imas sto se tice minusa nije strasno teperatura do
- 20 ako te iteresuje jos sta pitaj

Izvini,,,jel ti momak na NPS2 blizu Urengoja,ili NPS2 ovde,na Kujumbi?