zna li neko kako se zove direktor na nps15?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav muz je stigao na SABETU imali nekoga odatle,unapred zahvalna od srca.....
Mom suprugu su jutros javili da bi trebalo da ide u subotu uveče ili u nedelju.
Kakva su vaša ispustva što se tiče javljanja iz Kujumbe?
Na Sabetti ima signala za fon i radi net preko rostelkom internet kartice slabije fb ali watssapp super radi i viber a uskoro ce i Wifi da im puste u opstezitiju Gardok ...
Pozdrav svima i jedno pitanje u vezi odlaska u RF,
naime pozvan sam danas da dodjem da odradim lekarski u subotu!
Nakon povratka iz Tjumena, papiri su mi predati u februaru za priglasenje a u maju za biznis vizu navodno, i to Jamalska oblast, pa me sad interesuje koliko sam blizu/daleko od odlaska i sta vi mislite posto su me eto pozvali i na lekarski (a ne upitah preko telefona njihovog coveka).
Hvala
Zna li neko gde je i sta je i dali je bio neko na SPG JAMAL kakvi su uslovi
To je Sabetta,na poluostrvu Jamal,u Jamalo-nenetskom autonomnom okrugu.nalazi se duboooko u polarnom krugu.uslovi ishrane smestaja i rada,ne razlikuju se mnogo od ostalih gradilista,osim zimi,kada su extemno niske temperature(-40-60stepeni)
i JA sam se isto zacudila,a potajno sam se i nadala da cu se obradovati danas ,nadam se samo da opet nece biti problema oko isplateZatisje pred buru,bas sam se iznenadila da jos nije naceta tema "plata"![]()
hvala puno!!!! a kako je za internet,telefonski signal i kupovanje recimo u prodavnici
Meni je internet radio(rostelekom)ali samo na starom tlf samo za vesti i sportske rezultate 2g mreza.signal normalan a kupovanje u prodavnici oko 30-50% skuplje nego u gradu koji vidis samo u odlasku i povratku.cigarete i kafu sam kupio i poneo sa sobom.dobra strana prodavnice na garadoku je sto moze da se kupuje i karticom intesa banke
Jel dobio neko poziv za Magadan (Gok Pavlik)? Sve je spremno i viza i lekarski, samo treba da se krene, a ne znam koliko se ceka na taj poziv.
Konacno napredak,jutros me zvali da u subotu dodjem na lekarski pregled.
Ima li jos neko da ide u subotu na lekarski?
Konacno napredak,jutros me zvali da u subotu dodjem na lekarski pregled.
Ima li jos neko da ide u subotu na lekarski?
kad si obavio lekarski? i koliko vec cekas na poziv?
- - - - - - - - - -
ima jedan poznanik, koji isto danas isao na pregled.
ee u gde si citao salji link ako ima ,,,opet u novinama da su neki izvisili za pare,cudi me da neko ne bocne tog rusa