Odlicno posto mi nemamo fiksni ne znam kako bi mi se onda javio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strasno jepa jesuli javili porodici njegovoj....
Ama ne mogu da prećute da je čovek umro![]()
ovo je sarkazam Ljiljo,jer je pitanje krajnje nebulozno...
do cega nas ovo stanje u srbiji sve dovodi.lutanje i rad po ko zna kakvim vu.....inama.i onda samo jednog dana nas nema.jbg.nemorate vise nastavljati o ovome,dovoljno je
Ali ako malo posrediš svoju rupu (rupe) i imaš oko sebe drage ljude, može to biti i lepa pustolovina
Naravno, kao i sve pustolovine, prepuna je svega.
Izasao si iz rupe,zivis u rupi i oticices u rupu...
Evo ja da ti kazem nase iskustvo , bez problema dobili pasos bili na putovanju u firmi vracen za 7 dana ,, cak je radna knjizica bila 3 meseca u biro jer je suprug dobijao novcanu naknadu a ne u firmi , do zadnjeg dana pred polazak . Nikakvih problema nije imao.Mali dodatak zvao sam firmu i jos me nisu predali za novo priglasenje a receno mi je da se odmah vracam na nps 11 ali od toga jos nista!
Pozdrav druzini, imam jedno pitanje. Trebao bi da odem na jedan kraci put a za to mi je potreban pasos,naime sta se desava ako se uzme pasos i objasni im se da bi ga dostavio cim se vratim? Zamolio bi nekoga ko je upucen u situaciju ili je imao isto iskustvo da mi odgovori! Poseban pozdrav Milanu Bekutu i Lavici! ! !
tako to zvuči kad kaže žena lavicadoduše mi muški imamo sličnu filozofiju "izadješ iz rupe živiš za rupu i na kraju završiš u rupi" šta ti je ironija sudbine.