Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Varaci ako sam dobro napisao ok a ako nisam izvini
Dali mi mozes poslati u pp sve uslove i kako je u Sabeti idem mi tamo prijatelj pa ga interesuje Internet, kuhinja, sobe,i sve ostalo sto ti padne na pamet da napises ti ili sin hvala veliko

Mene nekako posle povratka iz Tyumena entuzijazam napusta,mada...hm kad uporedim ova primanja ovde i onih mojih 5$ tamo razlika je drasticna;
Samo treba u glavi resiti neke stvari,prepustiti se i nekako tece-ustajanje ,autobus,cekistov radionica,babarinka smestaj i tako u krug i sto vise vremena izdrzati pa makar bio ko ja na turistickoj,jer posle sansa je manja za brzi ponovni odlazak.
Pozdrav svima

Pozdrav svima,interesuje me da li su nekog zvali za Tjumen?Mom muzu je stiglo priglasenje za Tjumen,rekli su da se polako sprema a koliko vidim na forumu svi spominju neka druga mesta.Ako ima neko neka se javi!:zima2:
Mene su zvali juce i rekli da mi je stiglo priglasenje i da posaljem pasos. Posle Sabette I Novog Urengoya sad mi kazu da ipak putujem za Tyumen (gde sam bio od Juna do Septembra)... Ko zna sta ce do kraja biti :)

jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...

jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...

Bravo Solari veoma lepo receno! :super: Pise Mima,a Milan je jutros stigao u Moskvu a za koji dan dan stize u sabetu.Svima koji uskoro putuju zelim isto sto i mom suprugu!

Bravo Solari veoma lepo receno! :super: Pise Mima,a Milan je jutros stigao u Moskvu a za koji dan dan stize u sabetu.Svima koji uskoro putuju zelim isto sto i mom suprugu!

Mima, pozdravi Milana, mi smo se culi sinoc, i ja putujem za 7 dana, ali u Novi Uregnoj. Kad se cujes sa njime,, napisi na forum, da bi mi koji trebamo da idemo, znali, kako stoje stvari tamo, kako je, kakvi su uslovi, temperatura, i ostalo.

Goran

Baš tako lavice :deda:

Ovde je prosto idilično,gradi se na sve strane,dnevnice su fantastične a o platama i da ne pričam.Evo sad kad proguraju ovo o godišnjim odmorima biće ekstra.
Zato stvarno zašto napuštati ovo prosperitetno mesto za život msm stvarno smo neskromni i zahtevni.Živeti normalno od svog rada je vrlo nezahvalan i od nas bezobrazan "ćef".:zroll:
Solari :zag::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back