Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Неће више сигурно него што су нас озрачили ЕУ и САД бомбама..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће више сигурно него што су нас озрачили ЕУ и САД бомбама..
AHA zato covek ne moze da ima ni odnose ljucki ,,,a ne dete da napravi ,,,
TAMO CES SE OZRACITI ,,,
Mene su zvali juce i rekli da mi je stiglo priglasenje i da posaljem pasos. Posle Sabette I Novog Urengoya sad mi kazu da ipak putujem za Tyumen (gde sam bio od Juna do Septembra)... Ko zna sta ce do kraja bitiPozdrav svima,interesuje me da li su nekog zvali za Tjumen?Mom muzu je stiglo priglasenje za Tjumen,rekli su da se polako sprema a koliko vidim na forumu svi spominju neka druga mesta.Ako ima neko neka se javi!![]()
TAMO CES SE OZRACITI ,,,
Proverena inforamcija ili........
jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...
Bravo Solari veoma lepo receno!Pise Mima,a Milan je jutros stigao u Moskvu a za koji dan dan stize u sabetu.Svima koji uskoro putuju zelim isto sto i mom suprugu!
Bravo Solari veoma lepo receno!Pise Mima,a Milan je jutros stigao u Moskvu a za koji dan dan stize u sabetu.Svima koji uskoro putuju zelim isto sto i mom suprugu!
jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...
Hvala Mima i sve najbolje vasoj porodici a sa Milanom se vidim uskoro !!![/QUOT
Zelim ti Sale srecan put i sve najbolje,takodje pozdrav i tvojoj porodici ostalo sta reci drzi te se ti i Milance i samo napred!!!![]()
Moj muz putuje za Sabetu.Trenutno su u Novom Urengoju a sutra idu helihopterom do Sabete.Veliki pozdrav![]()