Dorian Grey
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Kome treba kakva informacija o Tyumenu itd tu sam
poz
poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima radijacije ali nije tako strasno :/
jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...
Svetlana koliko je tvoj muz bio u Novom Urangoju dok nije poso za Sabetu?Unapred hvala
pa ima ali se krije ,,,na mladog momka je tek kako uticala za 6 meseci ,,,
i mene znima ovo ,,,Има ли неко информације када би требало да стигне следећа тура приглашења, да ли то стиже у пакету или појединачно из Москве? Деки шта је са везама телефонским, послао сам смс Д.М. али ми не одговара. Сигурно нема сигнала..
zena ipo,,usudjujem se da napisem to.ako ta radijacija tako utice na mog muza...samo neka nastavi da ide tamo...ako je nekoj zeni slucajno muz ''zakazao'' ne znam sta da kazem moguce da te ruskinje stvarno zrace toliko
![]()
Има ли неко информације када би требало да стигне следећа тура приглашења, да ли то стиже у пакету или појединачно из Москве? Деки шта је са везама телефонским, послао сам смс Д.М. али ми не одговара. Сигурно нема сигнала..
Da li neko zna firmu kojoj su potrebni monteri dalekovoda za rad u Rusiji?
E da gospodo,Sretna Nova Pravoslavna 2014 godina.Sve najbolje.Ovo se cekalo.Zvanicno odbrojavanje pocinje.DZEJMS BOND 007.sitnoooooooooooo
Da li neko zna nesto u vezi obuke u lestanima isto velestroj?? Cekam da me pozovu al nikako
Mene su zvali juce i rekli da mi je stiglo priglasenje i da posaljem pasos. Posle Sabette I Novog Urengoya sad mi kazu da ipak putujem za Tyumen (gde sam bio od Juna do Septembra)... Ko zna sta ce do kraja biti![]()