Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ima radijacije ali nije tako strasno :/

pa ima ali se krije ,,,na mladog momka je tek kako uticala za 6 meseci ,,,[/QUOTE]

Nemam reci...Toliko gorcine u tvojim recima,prvo sam hteo da se nasalim,ali bi grubo bilo...Mislim da je to sto s tim mladim momkom nije sve kako treba ili krivo nesto drugo,ili neko drugi...

jao Boze...kakve informacije...ma ostanite u zemlji Srbiji i disite punim plucima...i jbt se....da li vi koji prosledjujete takve informacije ljudima koji prvi put putuju se zapitate koliko negativno sve to utice na njih....svima koji putuju zelim SRECAN PUT...a onima koji cekaju-da brzo dobiju vize...nije nista strasno kako pojedini pisu jer svi povratnici jedva cekaju ponovni odlazak...

Carica si!!!Upravo tako,ko se vrati kuci,posle 2 dana sa svojima zaboravi sve tesko i hoce da se vrati ponovo...Ovi provokatori su vec dosadili...

Poslednja izmena od moderatora:
Ma nije strasno ko rece strasno,ide se i sve vise ce se ici jer se mora ,ne reagujemo svi isto na sve ,al ste se vi nesto kao primili polako . Moji kad su trebali ici covek je u kuci poceo pricati sta je i kako , moji su ga prekinuli nece da slusaju lose stvari jer je bitno samo da se ide i pare da se zarade . Ja sam ipak poslusala , ima jos par stvari koje eto necu pisati . lepo je idemo svi tamo . Tako odgovara nama citaocima .

Има ли неко информације када би требало да стигне следећа тура приглашења, да ли то стиже у пакету или појединачно из Москве? Деки шта је са везама телефонским, послао сам смс Д.М. али ми не одговара. Сигурно нема сигнала..

Има ли неко информације када би требало да стигне следећа тура приглашења, да ли то стиже у пакету или појединачно из Москве? Деки шта је са везама телефонским, послао сам смс Д.М. али ми не одговара. Сигурно нема сигнала..
i mene znima ovo ,,,

on je neki dan kupio novu megafonovu karticu,zajedno smo bili u gradu a isti dan smo mu napravili i profil na fejsu,tako da ti je najjednostavnije tako.Puno ime i prezime,prepoznaces ga.Sto se tice signala,ima megafon pokriva sve.Pozdrav

Da li neko zna nesto u vezi obuke u lestanima isto velestroj?? Cekam da me pozovu al nikako

naj bolje da ih pozoveš i pitaš. moj brat i ja trebamo da idemo na neku doobuku za varioce kako bismo dobili još neke ateste. bili smo 11.12.2013 u leštanima i rekli su nam da ima 40-ak ljudi ispred nas i da zavisi koliko ce brzo napreddovati u doobuci ali cemo biti odprilike na toj doobuci u februaru i trajace nekih 10-15 dana (odprilike) e sad verovatno zavisi za koje zanimanje ali predpostavljam da je posao varioca :) srećno i javi šta su ti rekli ;)
Radionica: Kružni put 7, Leštane.
Telefon: 011/7871-971

Mene su zvali juce i rekli da mi je stiglo priglasenje i da posaljem pasos. Posle Sabette I Novog Urengoya sad mi kazu da ipak putujem za Tyumen (gde sam bio od Juna do Septembra)... Ko zna sta ce do kraja biti :)

Danas su nam javili da bi trebalo da se ide 20.01 na gradiliste Antipinski u Tjumenu ako smo dobro zapamtili,a nemozemo da ga nadjemo,mi smo kontali da ce na V1,V2 ili V3 kad ono neko nepoznato gradiliste.Da li znas nesto o tom gradilistu?Pozz............:zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back