Subabus
Obećava
- Poruka
- 57

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪SRBIJA -MILOSEVAC♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪
VESELO NA RADIJU: http://milosevac.listen2myradio.com/
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Sretna NOVA GODINA
![]()
![]()
Poseban pozdrav za kolege Mimu i Saleta![]()
Pa to je oduvek u velestroju obicno radis 3 meseca i 9 grickas nokte,eventualno 6 meseci pa pa i onda te nezovu 9 i sve kada saberes vise si kuci nego tamo.nebih vise imao zivaca za njihove lazi i odlaganja.psihicki covek odlepi od njih,a kada sabere zivi 3 meseca ili 6 kako treba i posle opet bez posla godinu dana dok ga ponovo nezovu.sto dalje od veless
Srećno buđenje svima u Novoj 2014-oj. Drinjača, šta je supruga našla ispod jelke ?
Ljudu prvi put idem u Russiju preko Veiestroja kao automehanicar.Idem na Kujumbu gnps1.Bogucani Krasnojarks.Imali neko kakvo iskustvo .......
Koja je to firma za Soci i sta si po zanimanju? hvala
Ja ne znam kakve ste vi imali odnose u firmi,ocene i ostale njihove zamotancije,ali ja sam posle 7 meseci,dok sam radio za njih,jedva dobio 20 dana odmora,i to zahvaljujuci tome sto mi je viza istekla,zbog promene imena firme nije mogla da se produzi vise.I posle drugih 7,kad sam se privremeno oprostio od njih,(uvek se trudim da vrata zatvorim rukom,a ne zadnjim delom tela)zvali su me u toku 3 meseca minimumm 10 puta,jednom su cak 4 puta u toku jedne sedmice zvali...Pa sam cetvrti put pitao,ljudi jeste vi posvadjani,pa me sad svi redom zovete?
Neki lik iz BG, koji me zna nemam pojma odakle, zvao me pre godinu i po na rad u Soči, za " Puteve" Užice. Odbio sam ga, tad sam bio u nekim drugim kombinacijama. Juče me ponovo zvao za Soči , od februara ili marta. Ponovo sam ga odbio , napravio sam kombinaciju za Nemačku. Tip je verovatno posrednik, ne znam za koga radi niti koje mu struke trebaju osim moje - elektrotehničke. Ako hoćeš kontakt, mogu ti poslati na pp.
Ljudu prvi put idem u Russiju preko Veiestroja kao automehanicar.Idem na Kujumbu gnps1.Bogucani Krasnojarks.Imali neko kakvo iskustvo .......
Iskustvo iz prve ruke...Jednom recju -Sibir,mada je pocetak zime malo razmazio sve nas ovde,retko je padalo ispod -25,uglavnom je oko -15.Vec se posle Bozica ocekuju uobicajeni mrazevi...Gradiliste u samom pocetku,od 0 se krece bas ovih dana...Ponesi toplu garderobu,(mada ces i ovde dobiti zimsko odelo i cizme)ali bolje da imas...Mislim da na gnps1 jos nema signala za telefon,ali znacemo za koji dan kakvi su planovi za to mesto.Da,bicemo kolege u OMiT...Ljudu prvi put idem u Russiju preko Veiestroja kao automehanicar.Idem na Kujumbu gnps1.Bogucani Krasnojarks.Imali neko kakvo iskustvo .......
Dobar sa sefovima...Pa ne bas,zbog jezika sam imao satnicu 5.5 do kraja,ne dam na sebe i ne volim nepravdu,ali sam krvnicki odradio tih 14 meseci...Zvali me u potpuno drugi region (Tjumen),tako da ni viza nije bila vazeca.Mislim da je to ipak sto im je trebao neko koga ce da plate kao limara,a da im odradjuje posao masinskog ing.,da se ne trose...Već sam pisao zašto odmah po povratku mogu da te zovu : ako ti je radna viza još važeća, ili si mnogo dobro sa šefom , ili si kadar koji im je potreban u tom trenutku. Šta ispunjavaš od ovoga, to ti najbolje znaš. Vrlo dobra ili odlična ocena se podrazumeva.
Gde si ti u Krasnojarsku,za koju firmu radis?Za Veless je logisticki centar u Bogucanima,oko 600km na sever od tebe.Ovako ti stoje stvari u Krasnojarku,ja tamo radim ne za istu firmu kao ti ali sam u istom gradu,grad je lep i podseca na Bg samo upola manje stanovnika oko 1 milion. Vremenski uslovi, za sada je extra oko -5 malo cudno za ovo doba godine i mesto koje se nalazi u centralnom delu sibira.Inace temperature umeju da budu i do -40 mada ne cesto,oko -30 je standardno izuzev ove godine.A sto se posla tice neslazem se sa time da ces biti u radionici mada bih voleo da tako bude recimo kod mene u firmi 70%je rad na terenu i jako je tesko kada su veliki minusi obicno im mehanicari trebaju da rese problem na licu mesta.To su uglavnom kamioni ,kamioni dizalice onda siperi vozilo koje nabija sipove koje je jako staro i non stop staju sa radom a pritom masni i prljavi u zivotu nisi video tako nesto. Zeleo bi ti da u Velestroju bude drugacije, i sudeci da je nps-ka nisi u gradu sigurno a ako budes bio blizu grada moglo bi i da se popije nesto ovde ako poneses domace sta.srecno
Da,tamo je samo nekoliko pionira i nekoliko jedinica tehnike...Sve se polako salje tamo,tako da ce brzo sve da krene u pozitivnu stranu...Samo da prodju praznici... :-)Kujumba je novo gradiliste, i tamo jos nema nista, koliko sam razumeo ove iz VS prva grupa ide sad 5og Januara a ostali oko 10og, a inače i ja isto idem tamo. Imaš na prethodnim stranama info kako i šta bi trebalo poneti![]()