Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubedili ste me,zvaću :mafijas::lol:

Nemoras zvati ja znam odgovor cuo sam ga par puta i uvek je isti .....Mi nemamo nista sa tim morate videti na gradilistu mi obracunavamo po ceni sata i satima koji nam stizu sa gradilista, a tamo neznaju nista kao videcemo da sredimo uz sledecu platu.Pa posle e sada je kasno to je proslo dva meseca sto se ranije niste obratili i tako dalje i tako dalje.Mozda se prica malo i razlikuje ali sustina je ista NEMA PARA .

Blagodarim. Nadam se da ce sledeca godina biti bolja od sadasnje i da nas velestroj nece zaebavati kao ove, 3 meseca u Rusiji a 9 meseci cekajuci doma. Danas isticu zdravstvene preko firme tako da opet idemo na budzet. Maltretiranje.

Svima želim mnogo lepšu Novu godinu od ove stare, Milanu i ostalima koji putuju uskoro želim ugodan put i blagu zimu. I ja u januaru idem na šljaku u Nemačku, najverovatnije na godinu dana, Inače sam jutros dobio ponudu za Soči, na 3 meseca, satnica 7 dolara.

Blagodarim. Nadam se da ce sledeca godina biti bolja od sadasnje i da nas velestroj nece zaebavati kao ove, 3 meseca u Rusiji a 9 meseci cekajuci doma. Danas isticu zdravstvene preko firme tako da opet idemo na budzet. Maltretiranje.
Pa to je oduvek u velestroju obicno radis 3 meseca i 9 grickas nokte,eventualno 6 meseci pa pa i onda te nezovu 9 i sve kada saberes vise si kuci nego tamo.nebih vise imao zivaca za njihove lazi i odlaganja.psihicki covek odlepi od njih,a kada sabere zivi 3 meseca ili 6 kako treba i posle opet bez posla godinu dana dok ga ponovo nezovu.sto dalje od veless

Svim bivsim,sadasnjim I buducim radnicima Velestroja I drugih firmi po rusiji zelim sve najbolje u novoj godini I da sto pre ostvare svoje snove i nadju posao u srbiji,jer ovo je KRVAV posao.voli vas sve vas deda Milan

happy new year to all friends&family!!.....da ste mi zivi i zdravi cele 2014-e godine, puno para, uspeha na poslu, privatnom i poslovnom planu, bez nerviranja, svadja i ogovaranja, da Vam se ispuni sve sto ste pozeleli sebi!!!!!!!!! SRECNA I BERICETNA DRAGI PRIJATELJI A I NEPRIJATELJI..........ZIVELI SRECNA NOVA 2014-a!!!!!!!!!!!!!!!!

:ponoc::veseljaci::cistisneg::ukras6:

Svim bivsim,sadasnjim I buducim radnicima Velestroja I drugih firmi po rusiji zelim sve najbolje u novoj godini I da sto pre ostvare svoje snove i nadju posao u srbiji,jer ovo je KRVAV posao.voli vas sve vas deda Milan

Lepo receno, hvala puno ! Takodje bih svima da cestitam Novu godinu da ste zivi i zdravi i srecni sa svojim najmilijim !!!! Puno pozdrava svima a veliki pozdrav za kolege koji su sada u RF !!!:veseljaci::vatromet::vatromet::vatromet:

:vatromet::zjelka2: SRECNA NOVA GODINA ...prvo onima koji su je docekali u sibiru ,,,,puno zdravlja srece i da se sto pre vrate ....zelim da poklanjate i primate najskuplje poklone ,, paznju , postovanje i ljubav...da je docekate svi srecni i radosni ...:kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back